Twin Mirror: megjelenési dátum
Eddig 1 hozzászólás
sQr
2020. September 15.
Tuesday 17:00


A Dontnod Entertainment és a co-producer Shibuya Productions bejelentette, hogy még év vége előtt megjelenik a csapat következő kalandja. A Twin Mirror főhőse egy oknyomozó riporter, aki barátja temetésére tér vissza Basswood városába. Szakértelmére pedig szükség is lesz, amikor másnap reggel egy véres ingben ébred és semmire nem emlékszik az estéből. Az eredetileg epizódikus megjelenésre tervezett játék végül mégsem feldarabolva érkezik, így év végén már a rejtély végére is járhatunk.

A Twin Mirror egészen pontosan 2020 december 1 napján érkezik PlayStation 4, Xbox One és PC (Epic Games Store) platformokra.

[55] KiswechPS3
Sep 15., Tuesday 20:37 #1
Nagyon varjuk mar.
/* Life runs on Code */
Friss hírek

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

1141 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SORSOLTUNK!

16 | Carmack ismét az id-del szemez

A kóder-legenda is kommentálta a nagy MS-ZeniMax akvizíciót.

1 | RollerCoaster Tycoon 3 Complete: Switchre

A megjelenés mellé jó kis trailert is tudunk mutatni.

pc 0 | Noita: máris itt az egypontnulla

A dungeon, ahol minden pixel külön életet él.

9 | CoD: Black Ops Cold War: hadgyakorlat

Egész október a bétáról szól.

ps4 104 | Spider-Man: PS5-ön nulláról

Nem használhatjuk a jelenlegi mentéseket a nextgen kiadásban.