Boundary: ray tracinggel erősít az űrlövölde
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2020. September 14.
Monday 13:54


A nextgen érkezése előtt csak úgy záporoznak a szemcukorkák (sic!) - mára is jut egy. A Surgical Scapels az Epiccel karöltve prezentálja a Boundary játék Ray Tracing képességeit. A program későbbi érkezése PC és PS (számozás nélkül) platformokra esedékes. Ha minden igaz, még az idén.

[41] Kuresz
Sep 15., Tuesday 12:02 #2
Válasz CeXzer (#1) üzenetére
+1
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[24] CeXzer
Sep 14., Monday 20:39 #1
Jó ez a raytracing meg minden, de csak én érzem úgy, hogy játék közben majdnem mindegy? Az árnyékokra tudom még azt mondani, hogy ad a hangulathoz, de eddig is csináltak tök hangulatos dinamikus árnyékokat, lehet nem voltak annyira élethűek, mint így, de miközben ment a ratatatatatata, nem hiszem, hogy feltűnt. Itt is tökjó, hogy hú, tökéletesen tükröződik a sisakon a fegyver meg amit csinál vele, de nem tudom, játék közben nem érzem annyira lényegesnek ezt sem. Az meg, hogy a telefon borításán hogy tükröződik a környezet végképp tökmindegy.
De jó, csinálják, valami fejlődik legalább.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Friss hírek

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

1141 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SORSOLTUNK!

16 | Carmack ismét az id-del szemez

A kóder-legenda is kommentálta a nagy MS-ZeniMax akvizíciót.

1 | RollerCoaster Tycoon 3 Complete: Switchre

A megjelenés mellé jó kis trailert is tudunk mutatni.

pc 0 | Noita: máris itt az egypontnulla

A dungeon, ahol minden pixel külön életet él.

9 | CoD: Black Ops Cold War: hadgyakorlat

Egész október a bétáról szól.

ps4 104 | Spider-Man: PS5-ön nulláról

Nem használhatjuk a jelenlegi mentéseket a nextgen kiadásban.