[Érkezési Oldal] 2020. szeptember - 38. hét
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2020. September 13.
Sunday 20:27


Mivel mostanában igen sokszor merül fel a szerkesztőségnek szánt kérdések között, hogy melyik játékból mikor lesz teszt, ezért elébe megyünk a dolgoknak, és kicsit provokáljuk a kedves olvasótábort. A Gamer365 írócsapatában kialakult összhang egy szuper közeget hozott az elmúlt bő évtizedben - ismerjük a kedvenc sorozatainkat, tudjuk egymásról, hogy kit milyen téma hoz lázba, és szerencsére meg is engedhetjük magunknak, hogy válogassunk a tesztelnivalók közül. A hazai partnerekkel kiváló viszonyban, a külföldi csatornákkal pedig szintén jól összeszokva tudunk szemezgetni a következő hetek tesztelnivalóiból.

Most például elárulhatjuk, hogy ki mivel töltötte a szabadidejének tesztelésre fordítható részét. Nesh kolléga az Avengers miatt félretett Ary-val fog kínlódni - sajnos az első tesztverzió egyik game-breaking bugjával küzdünk, de reméljük hamarosan megoldódik a kálvária. Klári a Control Alan Wake-hez köthető DLC-jével nyomul, PC platformon. Menet közben külsős szakértőnktől befutott az NBA2K21 tesztje, és szintén mára külsős tagként aposztrofálható, régi jó barátunktól és volt kollégánktól a Wasteland 3 kritikája is.

Ha már régi cimborák, Oldern a Star Renegades csodáját nyúzta az elmúlt napokban. De a többiek sem unatkoztak. Benn van a hurkatöltőben egy jóféle rally játék, ott a Tell Me Why lezárása, egy nintys csoda, a PC-sek várva-várt RTS-desszertje, az Iron Harvest, egy Jet Force Gemini klón volt Rare-es arcoktól, vagy épp a Devolver új pixelparádéja. El sem indult az őszi szezon, de máris fuldoklunk a jobbnál jobb megjelenésekben! Olvassatok minket a 2020-as év 38-ik hetében is!

[3] Wakka
Sep 14., Monday 22:15 #4
Válasz backstab (#2) üzenetére
így, így!
[73] zaz
Sep 14., Monday 9:44 #3
Remek !
(Warhawk beugrik? )
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[33] backstab
Sep 14., Monday 6:01 #2
Jó ötlet az ilyen cikk, remélem, rendszeres lesz.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[9] Saya
Sep 13., Sunday 22:52 #1
👍👏