[Érkezési Oldal] 2020. szeptember - 38. hét
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2020. September 13.
Sunday 20:27


Mivel mostanában igen sokszor merül fel a szerkesztőségnek szánt kérdések között, hogy melyik játékból mikor lesz teszt, ezért elébe megyünk a dolgoknak, és kicsit provokáljuk a kedves olvasótábort. A Gamer365 írócsapatában kialakult összhang egy szuper közeget hozott az elmúlt bő évtizedben - ismerjük a kedvenc sorozatainkat, tudjuk egymásról, hogy kit milyen téma hoz lázba, és szerencsére meg is engedhetjük magunknak, hogy válogassunk a tesztelnivalók közül. A hazai partnerekkel kiváló viszonyban, a külföldi csatornákkal pedig szintén jól összeszokva tudunk szemezgetni a következő hetek tesztelnivalóiból.

Most például elárulhatjuk, hogy ki mivel töltötte a szabadidejének tesztelésre fordítható részét. Nesh kolléga az Avengers miatt félretett Ary-val fog kínlódni - sajnos az első tesztverzió egyik game-breaking bugjával küzdünk, de reméljük hamarosan megoldódik a kálvária. Klári a Control Alan Wake-hez köthető DLC-jével nyomul, PC platformon. Menet közben külsős szakértőnktől befutott az NBA2K21 tesztje, és szintén mára külsős tagként aposztrofálható, régi jó barátunktól és volt kollégánktól a Wasteland 3 kritikája is.

Ha már régi cimborák, Oldern a Star Renegades csodáját nyúzta az elmúlt napokban. De a többiek sem unatkoztak. Benn van a hurkatöltőben egy jóféle rally játék, ott a Tell Me Why lezárása, egy nintys csoda, a PC-sek várva-várt RTS-desszertje, az Iron Harvest, egy Jet Force Gemini klón volt Rare-es arcoktól, vagy épp a Devolver új pixelparádéja. El sem indult az őszi szezon, de máris fuldoklunk a jobbnál jobb megjelenésekben! Olvassatok minket a 2020-as év 38-ik hetében is!

[3] Wakka
Sep 14., Monday 22:15 #4
Válasz backstab (#2) üzenetére
így, így!
[73] zaz
Sep 14., Monday 9:44 #3
Remek !
(Warhawk beugrik? )
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[33] backstab
Sep 14., Monday 6:01 #2
Jó ötlet az ilyen cikk, remélem, rendszeres lesz.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[9] Saya
Sep 13., Sunday 22:52 #1
👍👏
Friss hírek

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

1141 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SORSOLTUNK!

16 | Carmack ismét az id-del szemez

A kóder-legenda is kommentálta a nagy MS-ZeniMax akvizíciót.

1 | RollerCoaster Tycoon 3 Complete: Switchre

A megjelenés mellé jó kis trailert is tudunk mutatni.

pc 0 | Noita: máris itt az egypontnulla

A dungeon, ahol minden pixel külön életet él.

9 | CoD: Black Ops Cold War: hadgyakorlat

Egész október a bétáról szól.

ps4 102 | Spider-Man: PS5-ön nulláról

Nem használhatjuk a jelenlegi mentéseket a nextgen kiadásban.