Borderlands 3: az őrület új generációja
Eddig 8 hozzászólás
sQr
2020. September 13.
Sunday 06:30


A Gearbox bevett szokásához híven ismét a PAX keretei között dobott le néhány kisebb-nagyobb bombát a Boderlands 3-mal kapcsolatban.

Az első és talán legfontosabb, hogy a Borderlands 3 még az idén kap egy újabb fizetős kiegészítőt (ezt már gyaníthatóan a season pass tulajok sem kapják meg a bérlettel), mely mindegyik karakter számára egy negyedik skillfát is elérhetővé tesz. Ezen kívül csak megemlítették, hogy az extra tartalmak között egy új játékmódot is találunk majd, bár erről további részleteket nem árultak el.

Ezen kívül bejelentették, hogy a Borderlands 3 őrült harcai a következő generáción is folytatódnak. A szokásos 4K/60FPS értékek ígérete mellett ráadásul 4 fős osztott képernyős móddal is gazdagodik majd a játék. Bár ennyien csak egy next-gen konzol előtt szoronghatunk majd a kanapén, a PlayStation 4 és Xbox One tulajdonosok számára is elérhetővé válik egy vertikálisan osztott, két fős kooperatív megoldás. Teljes cross-play támogatással. Ha pedig később frissítenéd a masinát, természetesen minden meglévő jelen generációs példány ingyenesen frissíthető lesz a next-gen Borderlands 3 élményre.

Végezetül pedig bejelentették, hogy a Borderlands 2 ikonikus (bár sosem látott) táblajátéka, a Bunkers and Badasses fizikai formában is meg fog jelenni, méghozzá Tiny Tina's Bunkers and Badasses néven. Végre bárki játszhat Brick nevű Sirennel.

Sep 14., Monday 23:56 #8
Válasz zaz (#7) üzenetére
A fos loot nálad pontosan mit takar? Nem esett legendary vagy ami esett, az nem volt megfelelő? Ha előbbi, akkor ezen némileg változtattak a Mayhem 2.0-val, ha utóbbi, akkor ez nem is fog nagyon változni, hála az anointoknak, amik miatt kb 3-szor annyi időbe telik egy normális gear megszerzése.
I am such a B.A.
[73] zaz
Sep 14., Monday 16:58 #7
Szerettem,de a fos loot miatt nem akaródzik(nincs miért) visszamennem. Elég volt az a pár 10 óra.
Ha megbütykölték közben akkor szóljatok!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[13] NandorHUN
Sep 13., Sunday 17:08 #6
Válasz skiz0 (#1) üzenetére
Ez majd a PS6 remake lesz 2030-ban.
Xbox One | Steam | Uplay | Origin játékok, GOLD előfizetések // AKCIÓS ÁR !! https://hardverapro.hu/apro/xbox_one_jatek_kulcsok__gold_elofizetes/ https://hardverapro.hu/apro/steam__uplay_jatekok/
[20] ARTURUS
Sep 13., Sunday 15:00 #5
Kell a delux edition!!!!!!
Dum spiro spero!
Sep 13., Sunday 11:01 #4
Válasz Plasma (#3) üzenetére
Vannak erényei (az áramvonalasabb gameplay például ilyen, ahogy a különböző action skillekből adódó változatosság is), de sajnos a loot tekintetében tett változtatásaik egy ponton túl a játék ellen dolgoznak.

Ettől függetlenül egy komplett kiadásra mindenképp nevezz majd be, ha szereted a szériát, mert alapjaiban a 3-tól is ugyanazt kapod, csak az endgame buildek összerakása lett a kelleténél nagyobb nyűg.
I am such a B.A.
[18] Plasma
Sep 13., Sunday 10:54 #3
Hihetetlen, hogy több ezer órát játszottam a második résszel meg a Pre-Sequellel, de ez a harmadik továbbra sem vonzz. Na, majd ha kiadnak egy complete kiadást nextgenre, talán akkor megnézem, de igazság szerint ha csak a Handsome Collectiont felpiszkálnák 4K/120 frémre, nekem az is tökéletesen elég lenne.
Sep 13., Sunday 10:19 #2
Válasz skiz0 (#1) üzenetére
Árnyaljuk a dolgot annyival, hogy a hivatalos közleményben egészen pontosan ez szerepel: "Series X and PS5 supporting 4K resolution at 60fps in single-player."

Vagyis elképzelhető, hogy multiban ezen értékek valamelyike változni fog.
I am such a B.A.
[16] skiz0
Sep 13., Sunday 9:58 #1
....jójó, de és a 4K120? : DDDDD
PSN: mucsacso
Friss hírek

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

1141 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SORSOLTUNK!

16 | Carmack ismét az id-del szemez

A kóder-legenda is kommentálta a nagy MS-ZeniMax akvizíciót.

1 | RollerCoaster Tycoon 3 Complete: Switchre

A megjelenés mellé jó kis trailert is tudunk mutatni.

pc 0 | Noita: máris itt az egypontnulla

A dungeon, ahol minden pixel külön életet él.

9 | CoD: Black Ops Cold War: hadgyakorlat

Egész október a bétáról szól.

ps4 105 | Spider-Man: PS5-ön nulláról

Nem használhatjuk a jelenlegi mentéseket a nextgen kiadásban.