Crash Bandicoot 4: itt az idő!
Eddig 2 hozzászólás
sQr
2020. September 13.
Sunday 06:00


Ahogy arról pár napja beszámoltunk, hamarosan a digitális áruházak előrendelői már kipróbálhatják a Crash Bandicoot negyedik részét! A Toys for Bob most a fenti mozgókép kíséretében nyújtott bővebb információt a demo változatról, ami két karaktert és három pályát tartalmaz majd. Crash a Dino Dash és a Snow Way Out szinteken tűnik majd fel, majd utóbbi egy alternatív változatban válik Neo Cortex játszóterévé. A kihívás teljesítéséhez használnunk kell majd a két új kvantum maszkot, az időmanipuláló Kupuna-Wa-t és a dimenziók közé tereportáló Lani-Loi-t. A Pre-order demo szeptember 16-án válik elérhetővé azok számára, akik a PlayStation vagy a Microsoft Store digitális felületén vásárolják meg előre a játékot.

A Crash Bandicoot 4: It’s About Time 2020 október 2 napján jelenik meg PlayStation 4 és Xbox One platformokra.

Sep 13., Sunday 10:47 #2
Válasz Gergo89 (#1) üzenetére
Ez a szép új világ. Amikor mindenki azt várja el, hogy a kurrens genes játékok felár nélkül fussanak a következő generációs gépeken (vagy kapjanak ingyen upgrade-et), akkor a demóért kell fizetni.
I am such a B.A.
[9] Gergo89
Sep 13., Sunday 8:57 #1
A demóknak nem az a lényege, hogy eldöntsd kell-e a játék vagy sem?
Friss hírek

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

1141 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SORSOLTUNK!

16 | Carmack ismét az id-del szemez

A kóder-legenda is kommentálta a nagy MS-ZeniMax akvizíciót.

1 | RollerCoaster Tycoon 3 Complete: Switchre

A megjelenés mellé jó kis trailert is tudunk mutatni.

pc 0 | Noita: máris itt az egypontnulla

A dungeon, ahol minden pixel külön életet él.

9 | CoD: Black Ops Cold War: hadgyakorlat

Egész október a bétáról szól.

ps4 104 | Spider-Man: PS5-ön nulláról

Nem használhatjuk a jelenlegi mentéseket a nextgen kiadásban.