Xbox Series S: visszafelé kompatibilitás?
Eddig 56 hozzászólás
sQr
2020. September 11.
Friday 19:00


“Az Xbox Series S úgy lett megalkotva, hogy a lehető legkönnyebben hozzáférhető következő generációs konzol lehessen és a next-gen játékokat 1440P/60FPS módban futassa. Ahhoz, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a visszafelé kompatibilitással a fejlesztők eredeti elképzelése szerint, az Xbox Series S a játék Xbox One S verzióját futattja majd a kompatibilis címeknél, miközben fejlettebb textúra szűrést, magasabb és stabilabb képkocka számot, gyorsabb töltési időket és automatikus HDR támogatást tesz lehetővé.”

Nyilatkozta a Microsoft szóvivője a Gamespew megkeresésére. A kérdés azután merült fel, hogy az Xbox Series S pontos specifikációit felfedték. Egyes fejlesztők aggodalmukat fejezték ki leginkább a memória mérete és felosztása miatt, ebből ugyanis egy 10GB GDDR6 (8GB @224GB/s / 2GB @56GB/s) modul áll majd a rendelkezésükre. Az Xbox One X ezzel szemben 12GB (326GB/s) memóriával gazdálkodott, amit több “Xbox One X Enhanced“ címkével ellátott jelen generációs és visszafelé kompatibilis játék is aktívan használt. Úgy tűnik ezeket a javításokat Series S esetében nem érhetjük el.

Ez nem jelenti azonban azt, hogy a Series S később nem kaphat személyre szabott profilt, ami jelentősen növeli az adott játék képminőségét vagy sebességét, messze az Xbox One X által elért vizualitáson túl! Rögtön példaként lehet hozni a fenti videóban prezentált Gears 5-ot, ami a kis next-gen masinán 120FPS elérésére is képes. Mindössze arról van szó, hogy a visszafelé kompatibilitás esetében nem érheti el a már meglévő csiszoltabb változat előnyeit automatikusan - mint a 4K felbontás a Red Dead Redempion, a Splinter Cell: Conviction vagy például a Skate 3 esetében. Kérdés, hogy egy célzottan kisebb felbontású képernyőkre szánt konzoltól egyáltalán elvárás-e ennek a megléte.

Összesen: 56 [1-50]
1 | 2
Sep 14., Monday 21:31 #56
Válasz Tom (#40) üzenetére
Nyilván minden programozó szeretne korlátlan erőforrás felett rendelkezni, hogy semmi se fogja vissza a játékot, illetve ne menjen el több száz-ezer munkaóra az optimalizációra. Viszont utóbbi miatt egyenesen arányosan nő az idő is, márpedig csak nagyon kevés fejlesztő engedheti meg magának, hogy kvázi akármeddig csiszoljon egy programon, mert valamikor meg is kell jelenniük, hogy aztán pénzt fialjon. (Egy XGP modellben persze ez kicsit másabb.)
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy új konzol piacra kerülésekor többnyire csak előző genes játékok kicsit feltupírozott verziói kerülnek csak ki, márpedig ezzel a Series S-el a Microsoft kvázi a XOX-t váltotta le, azaz ő lesz a fejlesztés fő szempontja.

A Sony megoldására azért én is kíváncsi leszek, azaz lesz-e teljesítmény különbség a meghajtós és a nélküli gépek közt - tippre nem.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[14] muerte
Sep 14., Monday 14:28 #55
Az upscaler chip-re kivancsi lennek. Meg jo is lehet. Most ugye PC-n a DLSS2 is eleg jol müködik.
A havi 25$-os all in csomaggal ezt is vinni fogjak mint a cukrot.
24,99$ -ert Gold, Gamepass ultimate, EA Games es a konzol.
34,99-ert X-el ugyan ez.
Ami nem ol meg az erosit
[30] Sakee
Sep 13., Sunday 10:21 #54
Átolvastam itt mindent és megnyugodtam miért írok kevesebbet az utóbbi időben, pl az ilyen GoW profilképes csakfikázó egyének miatt. Ami a legtöbb fanboYra igaz. Nekem a szomszéd-gyerekkori haverom pspárti de sosem veszünk össze rajta, neki ez nekem az . De látom itt zavarja az erő a másik oldalt.
De hogy rakjak is hozzá,azért azon a memó sávszélen lestem csak,hogy az SS lassabb mint a mostani gépem (oneX). Érdekes,de ezeken lehet spórolni keményen.
SakeeHUN@XBLive,ProjeCt Scorpion ONE X, COD:MW2019, van Szamszung telephónom is meg Csáomi is.
[51] Dude
Sep 13., Sunday 7:10 #53
Válasz Tom (#40) üzenetére
Nézd úgy, hogy akkor ebben a generációban is a Sony belsős címei lesznek technóban a csúcsok. Ott alapból egy erős gépet kell csak figyelembe venni.
Nekem jó, hogy létezik az S. Multi címekhez nem kell majd drága VGA a gépbe
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[1] Jogamer
Sep 13., Sunday 0:27 #52
Válasz Űrdongó (#51) üzenetére
Volt már egy-két konzol generáció nehezen programozható full eltérő architektúrájú gépekkel... És mégis megoldották a fejlesztők, időnként fogukat csikorgatva de megoldották. Anno a PS2 mennyire fogta vissza az Xbox grafikáját? Hm Itt legalább a CPU és az SSD köré épített tech ugyanaz, a többit majd megoldják, minden más csak duma.
[11] Űrdongó
Sep 12., Saturday 23:34 #51
Összességében levonhatjuk a végkonklúziót, hogy azért néz ki ilyen "sz*rul" a PC-s verzió mert a lassú konzolokra lettek fejlesztve?
Mert lentebb erről megy az agymosás (nem a részedről).... , hogy most már a Series S lesz a játékok fejlődésének kerékkötője.

Én azonban úgy látom, hogy aki megveszi az izmosabb konzolokat, az nem fog hátrányt szenvedni semmiben a budget verziók létezése miatt. Felesleges a para....
Játszani tudni kell. :)
[29] lacapaca
Sep 12., Saturday 23:04 #50
Válasz CeXzer (#48) üzenetére
Ennek a videónak kb. annyi a tanulsága, hogyha van PC-d, akkor arra vedd. Ezek a videók kb. addig érdekesek általában egy olyannak, akinek nincs PC-je (vagy akármilye, ami az összehasonlítási alap) amíg nézi. Mire bekapcsolja a saját gépét, kb 5 perc múlva meg már nem is emlékszik rá, és ha elégedett (mint ahogy te is elégedett voltál, míg ki nem próbáltad a játékot PC-n is) semmiben nem fogja befolyásolni, hogy máshol hogy néz ki. Ha nem így lenne, én sem tudnék játszani egy csomó játékkal. A grafika csak a kezdõ inger, amihez tökre hamar tud alkalmazkodni a szem. Nyilván ez attól is függ, hogy ki mit szok meg, és úgy a legzavaróbb, ha két géped is van, és az egyiken feltünõen jobb a minõség. De akkor meg azon kell játszani. Egy gépesként viszont ilyen problémád tuti nem lenne.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[16] skiz0
Sep 12., Saturday 21:39 #49
Válasz CeXzer (#48) üzenetére
+1, abszolúte a szívemből szóltál....
hasonlóan kompromisszumos lesz az XS is pár éven belül, mint ahogy a base PS4 / One S is lett, meg ahogy nézem, gen végére a Pro is... bár az is igaz, hogy ez a multiplatform fejlesztők "hibája" is részben, de akinek ezt a mosottszart beveszi a gyomra, annak egészségére... habár FHD-ban lehet jól néz ki 5 méterről...

viszont innentől kezdve még ettől is sokkal gagyibb minőségben fognak megjelenni a crossgen címek a currgen konzolokon, hogy méginkább a nextgent kényszerítsék ki..
PSN: mucsacso
[24] CeXzer
Sep 12., Saturday 19:58 #48
Válasz Bogyi007 (#39) üzenetére
Mondtam már, jó nektek.
Azért én toltam Avengers bétát PS4 Pron, úgy néztem rendben van. Aztán jött a PC-s béta és pislogtam, hogy ez így hogy? Összehasonlíthatatlanul jobban nézett ki, aztán nem is tudtam mit csináljak, PS4-en lesz Pókember, PC-n meg nem, de akkora a különbség grafikában, hogy az nekem már túl sok. A végén nem vettem meg egyikre sem, mert aludtam rá párat és annyira nem érdekel.
Azért nézd meg ezt, a TV-n, minimum 1440p-ben, ha tudod:
KATT!

Ha ez neked nem jelentős különbség, csak ismételni tudom magam, jó neked, így mindenből meg vagy elégedve az olcsóval is. Én sajnos nem. Ez nem fika. Ismerem és meg is értem ezt az érzést én az audióval vagyok így. Hiába hallgatok egész nap zenét, nekem a leggagyibb 5.1 elég filmekhez is, de ha sztereo, akkor se fakadok sírva. 256kbps AAC is bőven jó, meg nem kell DTSXHD akármi, azt se tudom mik vannak, nem nagyon zavar, hogy kisebb felbontású codecet kell használni. Grafikában viszont igen.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[4] FecoHun
Sep 12., Saturday 18:01 #47
Válasz Tom (#45) üzenetére
Kint van a főoldalon a jövő heti Ps5 showcase hír. Menj át oda és kezdd el linkelgetni, hogy a fejlesztők szerint bajban lehet a Ps5 az openworld játékoknál és lehet, hogy a 4k nem lesz meg mindenhol. Ezeket miért nem linkelgeted ugyanilyen lendülettel?
[29] lacapaca
Sep 12., Saturday 17:53 #46
Válasz Wallace (#44) üzenetére
Én most már komolyan remélem, hogy igaza lesz
Igen, ez az egy szerencsétlen S visszafogja majd ezt a hihetetlenül nagy fejlõdést, ami már most is látszik. Nem lesz se PC-re, se Ps-re semmilyen innováció, mert mindent kötelezõ lesz az S-hez igazítani.
Majd aki nem tudja megoldani, kihagyja. Legalább a Sony-nak fizetnie sem kell majd a konzol exkluzívokért.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[26] Tom
Sep 12., Saturday 17:42 #45
Válasz Wallace (#44) üzenetére
Szóval inkább nyomod továbbra is az értetlenkedést és a személyeskedést. Az, hogy érdemben reagálj a témára az persze már nem megy.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[11] Wallace
Sep 12., Saturday 17:35 #44
Válasz Tom (#43) üzenetére
Még mindig nem értem ezt az elkeseredett, negatív vergődést, de ez akkor most már legyen az én bajom.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
[26] Tom
Sep 12., Saturday 17:19 #43
Válasz Wallace (#42) üzenetére
Én témában maradtam. Ők személyeskednek mikor már nem tudnak témához szólni. Te is itt kreténezel. Majd benyomod a fals dumát, hogy csak a felbontás nem lesz 4k. Nem csak a felbontás a különbség az enchanced és a sima one játékok között. Ennyire nehéz ezt megérteni? Ennyire nem láttok túl az olcsó áron? Lefordítsam, amit a fejlesztők írtak erről a csak a felbontás dologról vagy azért ennyire megy még az angol? Ez a nagy fájdalom: "Increasing sample counts a bit here and there for high settings isn't what you could truly have done with more power. Min spec matters." Az értetlenkedést kellene befejezni itt egyeseknek.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[11] Wallace
Sep 12., Saturday 17:04 #42
Válasz Tom (#40) üzenetére
Nem értem hogy miért nyomod itt fullba a kr.... az ellenkampányt. Úgy tolod itt 10esen mint valami Jehova tanúja. Te úgysem veszel, engedj meg azoknak egy kis örömöt akik a Series S-t akarják majd, illetve tegyél egy szivességet mindenkinek azzal hogy befejezed.

On: nem értem a nagy fájdalmat. Egyedül felbontás nem lesz 4K a backwardcompat játékoknál, de lesz auto HDR, magasabb frame rate, ennyi.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
[5] SIDE
Sep 12., Saturday 16:54 #41
Válasz Tom (#40) üzenetére
A memória sávszélt emeli ki sok fejlesztő az S-nél ... én is megdöbbentem rajta ... valóban furcsa ezt így látni.

... na, de ... majd megoldják valahogy. Ügyesek ezek
A ONE memória sávszélessége is gyengébb a PS4 memória sávszélétől, úgy 100GB/s-el ... megoldották rajta a játékokat? Megoldották!
[26] Tom
Sep 12., Saturday 16:38 #40
Gondolom ők sem értenek hozzá:

"Also "it always scaled on PC" is nonsense. Every AAA game in the past decade or so has their assets made once so they run on min spec. Increasing sample counts a bit here and there for high settings isn't what you could truly have done with more power. Min spec matters."

— Axel Gneiting (id Software principal engine programmer)

"The memory situation is a big issue on the S. The much lower amount of memory and the split memory banks with drastically slower speeds will be a major issue. Aggressively lowering the render resolutions will marginally help but will not completely counteract the deficiencies."

— Billy Khan (id Software lead engine programmer)
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[31] Bogyi007
Sep 12., Saturday 16:26 #39
Válasz CeXzer (#21) üzenetére
A One S-t (All Digital gép) én most is 4K tévé(ke)n használom, az égadta világon semmilyen ocsmány grafikával nem találkoztam. A Series S pedig bőven überelni fogja a One S konzolt...

Az All Digital konzolomra volna is már vevő, így ugrok is a Series S konzolra nagy valószínűség szerint...
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök! A titkát nem tudhatod meg, aki mégis megtudta már halott! Xbox Gamertag: Hun Bogyi007 PSN ID: Bogyi007
[5] SIDE
Sep 12., Saturday 16:05 #38
Válasz Ákos23 (#30) üzenetére
Nyilván nem kukázzák és támogathatják azt 8 évig is. Az hogy milyen minőségben az más kérdés. Meg tudják azt oldani.
Most is vannak olyan játékok hogy ONE S és ONE X között iszonyat különbség van.

Nekem a Series S-nél a memória sávszélesség volt az, ami meglepett és kérdést vet fel ... a fejlesztők is ezt furcsálták.
Minden mást szerintem nagyon klasszan megoldottak benne és a nyitóár is remek.
[5] SIDE
Sep 12., Saturday 15:55 #37
Válasz CeXzer (#32) üzenetére
Nem kell ... de ha igény adódik rá akkor meg tudják oldani az elég jó fejlődő gyártástechnológiának köszönhetően. Meg használják is ki azt mondom.
Az előző gen elhúzódása / X360, PS3 / az elég nehézkes volt.
[5] SIDE
Sep 12., Saturday 15:49 #36
Válasz soliduss (#28) üzenetére
Nem hiszem hogy az volna a kérdés hogy miként fogytak a Pro gépek, hanem hogy technológiailag szükség van e rájuk. Beindult a 4k TV piac ... szükség lett rájuk. Megjelent a PSVR ... szükség lett a PS4 Pro-ra. Ezek mind pluszban kínált opciók a fogyasztóknak és ezeket a lehetőségeket a gyártók ki is használják és ki is fogják használni ha újabb technológiai lehetőségek érkeznek. A fogyasztókon múlik hogy miként használják ki ezeket a kínált opciókat ... és hogy 4 év múlva lesz e már ilyen kihasználásra váró technológiai lehetőség?? ... hát abban biztosak lehetünk.
A hozzá való hardvert pedig a felgyorsult gyártástechnológiának köszönhetően bátran elkészíthetik.
[2] Alyssa_
Sep 12., Saturday 14:30 #35
Válasz soliduss (#29) üzenetére
Kapásból itt vagyunk ketten ellenpéldának a "tuti normál ps5vgy seriesX vesz mjd."-ra, és gyanítom, nem csak ennyien leszünk majd.
Mondjuk az esetedben ez nem is kérdés, már ha az S a 'félgen'. Ps-bõl csak all digitalt tudnál venni alternatívaként.
[33] Crockett
Sep 12., Saturday 14:26 #34
Válasz Tom (#33) üzenetére
Jöhetne már a PS 5-ről infó, mert ott biztosan minden a te ízlésednek megfelelő lesz....
XboxLive: Dolumajo
[26] Tom
Sep 12., Saturday 14:19 #33
Újabb fejlesztő mondja, hogy visszafogja majd a nextgent az xss. Persze mit tudhat ő, hiszen csak egy fejlesztő. Higgyünk inkább a mesehívőknek. Jó lesz az.
KATT!
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[24] CeXzer
Sep 12., Saturday 14:12 #32
Válasz SIDE (#27) üzenetére
Hm, én most upgradeltem Pc-t, 6 év után. GPUval meg kivárok. Szal azt mondod, mostantól ez alap, hogy konzolt gyakrabban kell frissíteni, mint Pc-t?
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[26] Tom
Sep 12., Saturday 14:09 #31
Mesehívők azt felejtik el, hogy messze nem csak felbontásbeli különbség volt az xox enhanced címeknél. De még ez sem megy 1440p-ben. Na de majd a nextgen címek fognak aha...
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[11] Ákos23
Sep 12., Saturday 14:08 #30
Válasz SIDE (#27) üzenetére
Attól még lesz játék sima S-re, mai szemmel rohadt jó, de nem véletlen, h a remedy vagy a doom fejlesztői is írták, h ez fejlesztői szempontból 3-4 múlva komolyan vissza uthet, de gondolom ők is ps fanok, azt meg erősen kétlem, h 4 év múlva az S kukazva lesz.
[48] soliduss
Sep 12., Saturday 13:59 #29
Válasz Dude (#23) üzenetére
én bse gépről fogok váltni....de eszem ágábn sincs fél genért fizetni. Ákki vált tuti normál ps5 vgy series X vesz mjd.
[48] soliduss
Sep 12., Saturday 13:56 #28
Válasz SIDE (#27) üzenetére
Mert annyira jól fogytak az pro és series X gépek? Valahol nyilatkozták, hogy nem ,hogy lesz még egyszer ilyen pro/ boostolt fél generció gép...
[5] SIDE
Sep 12., Saturday 13:06 #27
Az a baj hogy egy termék megvételénél sokan a távlati jövőt nézik. Itt is hogy majd mit fog mutatni ez 3-4 év múlva. Mit mutatna? ... 3-4 év múlva itt lesz az új Series S és X, valamint az új PS5 vagy PS5 Pro ha úgy jobban tetszik. Ez egy ilyen ipar. Azt kell nézni hogy most mit tud ... és szerintem az S egy nagyon klassz gép lett! Jó ár és jó teljesítmény a kategóriájában ... méltó örököse a ONE S-nek.
[1] Jogamer
Sep 12., Saturday 12:53 #26
Lesznek felbontást növelő extrák, már csak az architektúrából adódóan is. Úgyhogy nyugi.
Sep 12., Saturday 12:50 #25
Alyssa : én sem, majd olyan február környékére tervezem venni a Series s-t..

Tukosz :megértem persze a te álláspontodat is.En pont tavaly vettem egy decens Sharp full HD tv-et és tökre megvagyok vele elégedve eszem ágában sincs még lecserelni!A Series S-t pont nekem találták ki több szempontból is.😀 (Egyébként modern architektúra van a kis gépben, a 4 k témát leszamitva erősebb gép egy jó adaggal a One-X-nel.)

Dude:én speciel elég arerzekeny vagyok.De persze nemcsak én, ezzel a kis olcsósitott nextgen konzollal sztem a Ms egy baromi eroset húzott. Én még azt sem tartom kizartnak hogy a kezdeti időszakban jobban fog fogyni mint a nagytestver.Meglesz bőven a piaca az S-nek.
Aztán idővel majd elvalik mi lesz a bottleneck a fejlesztőknel. Ha persze lesz ilyen egyáltalán..

Skizofrén :az Ue5-öt mondjuk pont azzal a dumával nyomatja az epic hogy milyen faszán lesz majd skálázható akár mobil platformokra is... 😆
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[16] skiz0
Sep 12., Saturday 11:29 #24
Válasz Dude (#23) üzenetére
Esélyes...amúgy az alapkoncepciójuk tényleg jó, valszeg az S tényleg pörögni fog az ára miatt a piacon - de ez egy 2-3 év múlva feküdni fog sajnos, pláne ahogy berobban majd az Unreal 5 és hasonlóan új verzás nextgen engine-ek.. mostani crossgen/lastgen játékoknál persze, hogy megy a 120 FPS és verik a mellényt, de aztán a 60FPS is necces lesz a közeljövőben szerintem, legalábbis grafikai beállítások megnyirbálása nélkül... :\
PSN: mucsacso
[51] Dude
Sep 12., Saturday 9:33 #23
Válasz CeXzer (#21) üzenetére
DF is ezt fejtegette. Meglátjuk. Jelenleg a cross-gen címekre rendben lesz a gép. A jövőben ők is megmelítették, hogy lehet ez egy 900p-1080p konzol lesz sajnos. Főleg a RAM miatt (mennyiség és sávszél).
Mindenesetre aki árérzékeny, annak egy base PS4-ről vagy One S-ről nem rossz váltás ez pár évre szvsz.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[1] TUKOSZ
Sep 12., Saturday 7:59 #22
Válasz nintendo fan (#18) üzenetére
Nekem ez a gép karcsú. Csak XSX-et veszek, mert a visszafelé kompatibilitásnál,nem akarok kompromisszumot kötni. Szerintem ez egy hibás döntés az MS-től, mert értem én,hogy a casual meg mindenki vegyen xboxot, de azért "részben" egy 2017-es konzol alá pozicionálni valamit , elég megmosolyogtató, de majd az idő eldönti,hogy igazuk van,vagy sem
[24] CeXzer
Sep 12., Saturday 7:41 #21
Válasz adamsfamily (#19) üzenetére
Értem én ezt, csak a tv-k élettartama ma már nem 10-20, hanem 3-5 év. Új tv-t manapság 4K alatt kifejezetten keresni kell, a legtöbb 4K-s. Szal 3 év múlva a legtöbb embernek 4K tévéje lesz, de azért soknak ma is az van. 1440p rendben lesz rajta, csak közben növekedni fognak az igények és a series x sem fogja már a 4K-t bírni, ez pedig esélyes, hogy az 1080p-t sem. Márpedig azalatt már tényleg ocsmány lesz 4K nativ tv-n, főleg ha olcsóbb és gagyibb a felskalazasa is. Szóval ez a konzol vagy 2-3 évre szól, vagy tényleg azoknak van, akiknek mindegy hogy néz ki a játék, de akkor minek ilyen, jó a jelenlegi is, vagy vissza fogja fogni az egész generációt, mert ugy kell tervezni, hogy ezen is hasznalhatoan eljusson. Vagy olyan durva lowest of the low presetet kell majd rá tervezni, amit még elbír. Van más lehetőség?
Szerintem 2-3 év múlva lesz egy csomó csalódott vásárló, aki úgy érzi, kétszer kellett konzolt vennie, mikor majd upgradel x-re, vagy az szerencsésebb esetben az akkor érkező x prora, amit viszont nem akar majd megfizetni és akkor is úgy érzi majd, hogy bár a 2 kontrollálni kifizette annak az árát, mégis sima x minőséget kapott.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[2] Alyssa_
Sep 12., Saturday 5:56 #20
Válasz nintendo fan (#18) üzenetére
Szintén, bár nem day one.
Sep 12., Saturday 2:23 #19
Válasz CeXzer (#10) üzenetére
Aki ilyet vesz nem 4k-ban játszik valószínüleg.Elmondták már egyszer-kétszer,hogy 1080-1440p-re van tervezve,nem 4k-ra.Támogatja a 4k-t,de ez a gép a "csóró" rétegnek lett gyártva.Ugyanaz,mint a mostani generációban a one S és lényegében annak az utódja.
Sep 12., Saturday 0:18 #18
Válasz Jogamer (#16) üzenetére
Ennyi! Sokan tulragozzak ezt a témát,ez nem magyarázkodás volt. Tök normálisan közölték mi a szitu a visszafelé kompatibilitassal.

(One s rol upgradelek majd én is Series S-re. 🙂
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
Sep 12., Saturday 0:13 #17
Válasz Gergo89 (#9) üzenetére
Dehogy fogja!
Inkább pont hogy komoly kereslet lesz rá...
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[1] Jogamer
Sep 12., Saturday 0:08 #16
Válasz Plasma (#14) üzenetére
Nem kell majd magyarázkodni a launch után megveszik a népek az S gépet, többnyire azok akiknek sima One vagy PS4 volt, és ha akarnak játszhatnak korábbi játékkokal is javított grafikával. Az hogy nem 4K, az el lett mondva, ennyi.
[11] Űrdongó
Sep 11., Friday 23:36 #15
Szerintem csak szimplán nem hülyegyerekek dolgoznak az MS-nél. Gondoltak a One X táborra is. Így a tesók megférnek még egy darabig egymás mellett nem rontva a másik piacát.
Innentől kezdve viszont tényleg a PS4 Pro a legrosszabb Deal...legalábbis annak aki most akar konzolt venni.
Játszani tudni kell. :)
[18] Plasma
Sep 11., Friday 23:09 #14
Eddig is lehetett tudni, hogy a 4K ennél a konzolnál nem cél, így a One X peccseket sincs nagyon értelme erőltetni rá, de az MS részéről ez megint egy baromi kellemetlen dolog, hogy magyarázkodni kell emiatt is...
Sep 11., Friday 23:07 #13
Ès ha az s böl több fogy mint az x böl akkor arra fognak jobban ràfeküdni optimalizáláskor ? Egyáltalán veszödni fognak ezzel a programozok ?
Kevesebbet èl a Gamer, de többet èl meg.
[1] Jogamer
Sep 11., Friday 22:33 #12
Válasz Lavitz (#11) üzenetére
Ps kommandó gizdáskodik már

Ez teljesen egyértelmű volt kb 2 hónapja, amitóa lehet tudni a 10 GB RAM-ot. Ez nem 4K konzol.
[67] Lavitz
Sep 11., Friday 22:27 #11
Kipukkadt az S luffi!
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[24] CeXzer
Sep 11., Friday 22:24 #10
Válasz Necroman Mk2 (#7) üzenetére
Csak ki akar 620p-ben játszani 4K Tv-n ugye.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[9] Gergo89
Sep 11., Friday 22:20 #9
Válasz samus101 (#8) üzenetére
Series S
[7] samus101
Sep 11., Friday 22:18 #8
Válasz Gergo89 (#6) üzenetére
Melyiket?
"Reach out and touch faith!"
Sep 11., Friday 22:17 #7
Válasz Tom (#2) üzenetére
Pedig PC-n tapasztalom rendszeresen, hogy a felbontás levétele jótékony hatással van az FPS-re és a stabilitásra.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
Összesen: 56 [1-50]
1 | 2
Friss hírek

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

1141 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SORSOLTUNK!

16 | Carmack ismét az id-del szemez

A kóder-legenda is kommentálta a nagy MS-ZeniMax akvizíciót.

1 | RollerCoaster Tycoon 3 Complete: Switchre

A megjelenés mellé jó kis trailert is tudunk mutatni.

pc 0 | Noita: máris itt az egypontnulla

A dungeon, ahol minden pixel külön életet él.

9 | CoD: Black Ops Cold War: hadgyakorlat

Egész október a bétáról szól.

ps4 104 | Spider-Man: PS5-ön nulláról

Nem használhatjuk a jelenlegi mentéseket a nextgen kiadásban.