Hitman Virtual Reality: fejlesztői napló
Eddig 6 hozzászólás
sQr
2020. August 13.
Thursday 17:15


Az IO Interactive a legutóbbi State of Play műsorában jelentette be, hogy jövő év elején a Hitman III érkezésével teljes PSVR támogatást kap a 47-es ügynök. Ami azt jelenti, hogy nem csupán a harmadik rész homokozóit, de minden World of Assassination trilógiában megjelent helyszínt bejárhatunk majd a virtuális valóságban. Erről beszélnek most a lelkes fejlesztők és közben néhány új gameplay jelenetet is szemügyre vehetünk.

A Hitman III 2021 januárjában jelenik meg PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, PC és Stadia platformokra. Egyelőre úgy tűnik, hogy a virtuális kopaszságot csak PlayStation platformokon próbálhatjuk majd ki.

moderator sQr
Aug 14., Friday 9:25 #6
Válasz arpi0912 (#5) üzenetére
Így van. Trailerekbe a "social screen" kerül rögzítésre. Az sem szebb technikailag, csak nyilván nagyobb felbontású és nincs a szemed előtt egy centire. : ]

Én is bizakodó vagyok egyébként.
Twitter: sequeeer
[27] arpi0912
Aug 14., Friday 9:15 #5
Válasz sQr (#4) üzenetére
Nekem elsőkörben erről a Blood & Truth trailere jutott eszembe, amiben azért szebb, tisztább a kép mint mikor a sisakban látod ahol inkább pixeles és kevésbé éles. Olyan mintha a trailerekben a tv-re kitükrözött kép kerülne bele, aminél (ha jól emlékszek, de lehet tévedek) van egy kis minőségi javítás és nem 1:1-ben azt látod mint a sisakban minőség terén.
A fenti minőség nekem is inkább ps5 szagú inkább mint ps4/pro.

Az új PSVR hw verzióról én is hallottam. De igazából a ps5 erejével a mostaniban is van még potenciál bőven. Persze a move nem lesz sokkal pontosabb, de a látvány tud hova fejlődni az erősebb vassal.
moderator sQr
Aug 13., Thursday 21:49 #4
Válasz arpi0912 (#3) üzenetére
A legtöbbször szimplán azért, mert a PC-s változatot mutatják. Ami PSVR exkluzív, az úgy is néz ki a képernyőn a saját tapasztalatom szerint. Az eddigi 40 körüli játékom alapján. : ]

De mint írtam, nagyon meglepne ha ezt a motort, ilyen látvány mellett képes lenne minimum 90 FPS-el mozgatni egy sima PS4 / Pro.

Egyébként a PSVR új verziója nyílt titok. Hónapokkal ezelőtt nyilatkozták, hogy nem éreznék megfelelő lépésnek kiadni a konzollal együtt, mert némileg kényszernek éreznék a vásárlók és túl nagy anyagi terhet jelentene. Ezért nem beszélnek még róla.
Twitter: sequeeer
[27] arpi0912
Aug 13., Thursday 20:22 #3
Válasz sQr (#2) üzenetére
Én is ezt remélem. A fenti képsorokhoz meg annyit hogy a Vr trailerek azért mindig jobbak mint játék közben. De nekem hihető ez a minőség vr-ral ps5ön.
moderator sQr
Aug 13., Thursday 20:20 #2
Válasz arpi0912 (#1) üzenetére
Rengeteget. Meglepne mondjuk ha a fent látott képsorokat megmozgatná egy PS4 / Pro. Főleg ilyen minőségben.
Twitter: sequeeer
[27] arpi0912
Aug 13., Thursday 20:14 #1
Erre és a ps5re is megjelenő VR játékok minőségére nagyon kiváncsi leszek. Érdekel hogy vajon mennyit számít minőségben az erősebb vas ugyan azon a vr hwen.
Friss hírek

11 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

xbox1 0 | Bright Memory: előzmény Series X|S-re!

A Series modellcsalád premierjére érkezik az Infinite előzménye.

0 | Animal Crossing: őszi buli horrorföldjén

Halloween, töklámpások, kosztümök!

xbox1,ps4 2 | Quantum Error: Xbox platformokra is

A Monad Kvantum Kutató Intézetbe Series X|S-en is beléphetünk.

9 | Yakuza: Like a Dragon: tavaszi befutó

Kiderült a PS5 port megjelenési dátuma.

8 | Bethesda: az EA is lehetett volna a tulaj

Nem a Microsoft volt az egyetlen érdeklődő a ZeniMax iránt.