Capcom: Yoshinori Ono elköszön!
Eddig 4 hozzászólás
sQr
2020. August 10.
Monday 17:30


“A Street Fighter sorozat mellett állok már hosszú ideje. Átéltem szép időket, rosszakat és olyanokat is amelyek talán meg sem történtek. Csak hála van a szívemben minden játékos felé aki el nem múló szeretettel és figyelemmel támogatta a sorozatot, főleg az utóbbi évtizedben, aminek köszönhetően a Street Fighter név visszanyerte a hírét és újra élettel telt meg. Most pedig, a Capcom kötelékében töltött 30 év után itt hagyom a céget ezen a nyáron.”

Írja Yoshinori Ono a Street Fighter rajongóknak és a teljes verekedős játékokkal foglalkozó közösségnek címezve. A japán videojáték producer 1998 óta felügyeli a Street Fighter szériát, de közreműködött többek között a Dead Rising és a Monster Hunter Frontier munkálataiban is. Azt egyelőre nem tudni, hogy teljesen maga mögött hagyja az ipart, vagy csupán máshol kíván elhelyezkedni a jövőben.

Egyes kiszivárgott információk szerint a jelenleg fejlesztés alatt álló Street Fighter VI több alkalommal fennakadt a belső teszteken, a Yoshinori Ono által elképzelt csapatalapú újítások pedig nem simultak bele kellően a verekedős játék mechanikáiba. A Capcop közbelépése lehetett a kiváltó ok a producer távozására.

Mindettől független az úriember rengeteget dolgozott a széria sikeréért, így könnyedén csatlakozhatunk a nyílt levél záró soraihoz. 3. 2. 1. SHORYUKEN!

[3] Lacek92
Aug 11., Tuesday 9:03 #4
Köszönjük szépen a világ legjobb verekedős játékát!
[7] samus101
Aug 10., Monday 21:26 #3
Válasz Kenny (#2) üzenetére
VI bocsi...
"Reach out and touch faith!"
[16] Kenny
Aug 10., Monday 21:10 #2
Válasz samus101 (#1) üzenetére
V nem? IV van 360-ra One-ra.

Sajnálom, mert a IV nagyon jól sikerült, az V viszont mostanában lett jobb (bár én megvettem az alapot 17 ezerért, ami egy félkész f2p game volt, majd a két DLC-t darabját 12 ezerért, azaz 41 ezrembe került - még így sem teljes, jön még DLC). Az elején még Arcade mód sem volt benne...
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
[7] samus101
Aug 10., Monday 19:56 #1
Talán lesz így esély egy SFIV xbox port-ra...
"Reach out and touch faith!"
Friss hírek

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

1141 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SORSOLTUNK!

8 | Amazon Luna: új versenyző a streamingben

Sajátos megközelítéssel készül az amerikai cég.

18 | [TGS] Terjeszkedik a Dragon Quest XI S

A Definitive Edition három további platformon hódít.

14 | [TGS] NieR bejelentések

Megjelenési dátumot kapott a Replicant, nyugatra jön a Re[in]carnation.

2 | Crash Bandicoot 4: egészséges versengés

Multiplayer módokat is kap az It's About Time.

1 | Megjelent a Serious Sam 4

Launch trailert is tudunk mutatni, sok-sok új jelenettel.