Doom Eternal: The Ancient Gods
Eddig 7 hozzszls
sQr
2020. August 08.
Saturday 07:45


Az id Software aprcska zeltt adott kzz az idn mrciusban megjelent Doom Eternal els kiegsztjrl. A The Ancient Gods egy trtnetfkusz kiegszt lesz, ami kzvetlenl a f trtnetszl utn jtszdik. A Doomslayer sikeresen elodzta az emberisg pusztulst. Fldbetiporta a poklot, feldlta a mennyeket s legendv vlt. Ezzel azonban most felbreszti a Doom univerzum valdi uralkodjt. Brkirl is legyen sz a rejtlyes nv mgtt.

A kt rszletben rkez letlthet tartalomnak egyelre nincs hivatalos megjelensi dtuma. A teljes trailert az Gamesom Opening Night Live nyitmsorban lthatjuk majd augusztus 27-n. A Doom Eternal mr elrhet PlayStation 4, Xbox One s PC platformokon. A tervez szerint hamarosan a Switch port s a kvetkez genercis vltozatok is csatlakoznak hozzjuk.

[3] Lacek92
Aug 09., Sunday 16:04 #7
De szeretnk egy klasszikus Doom jtkmenet jragondolst, ami mindenben h lenne az eredetihez, csak ppen fullos grafikval s hangokkal! Az Eternalt nem jtszottam, de a Doom 2016 nekem csalds volt. J jtk, de inkbb a Quake s az UT hagyomnyait kveti ezzel az rlten gyors, forgolds-rohangszs arnaharcaival, mint a klasszik Doomot.
[11] frg_dnl
Aug 09., Sunday 15:17 #6
Vlasz shearer (#2) zenetre
Nem a te hibd, kimondottan a Doom Eternal-ban a sensitivity valban rosszul van belltva, a Shadow Warrior 2013 utn visszamentem Doomozni az Eternal-ba s sz szerint mintha beragadt volna az analg kar, ezzel szemben a SW-ban pedig olyan finom a nzelds mint ahogy a ks a vajban mozog.
[55] axl
Aug 09., Sunday 14:08 #5
Vlasz 1corevoltHC (#4) zenetre
Jaja, jabban erre szoktam r n is.
I WλNT TO BELI3VE
Aug 09., Sunday 13:13 #4
Vlasz axl (#3) zenetre
Vagy: megveszed a 2 DLC-s Goty editiont! 😅
Olyan sz vagyok, hogy nem brja a jtk :P
[55] axl
Aug 09., Sunday 11:48 #3
Vlasz shearer (#2) zenetre
Vagy (s tudom, hogy ez most j hlyn fog hangzani, de) mindent bepakolhatnnak az alapjtkba, amit eredetileg kigondoltak s megvalsthat volt, ami utna jut eszkbe, azt pedig meghagyhatnk egy esetleges folytatsra.
I WλNT TO BELI3VE
[26] shearer
Aug 09., Sunday 11:02 #2
Trailer bejelent trailer, csods.
Hacsak nem derl ki, hogy valami egszen fantasztikus cucc ez a DLC, akkor szerintem skippelem. Ezek az j Doom jtkok nem olyanok, hogy csak gy ki-be ugrl az ember bellk, id kell amg felbrednek a reflexek. Kimondottan gyllm az ilyen jtkoknl, hogy vgigviszem az alap jtkot, tk jl megy, fl v mlva DLC, letltm, elindtom, s gy fordulok benne, mint egy kamion s nem tallok el senkit. Plusz ezek a DLC-k mg ltalban nehezebbek is. Az lenne a megolds ha nem fl vet, hanem pr hetet kellene ezekre vrni...
Kimentek a tankok, bejttek a bankok.
Aug 08., Saturday 10:12 #1
Ok hogy csak egy teaser, de eddig csaldst kelt.
Olcs megoldsokat sejtek, ugyanazok az ellenfelek, nmelyiknl minimlis mdosts (mint az elejn a kkes sznben fstlg Tryrant) de copy-paste ugyanazokat a plyaelemeket, fegyvereket ltom, mint a fjtkban.
Ez gy lftty.