xCloud: Apple vs Microsoft
Eddig 52 hozzszls
sQr
2020. August 07.
Friday 09:00


Ahogy arrl pr napja beszmoltunk, szeptembertl haznkban is bepl a Game Pass Ultimate elfizetsekbe a Microsoft streaming szolgltatsa - minden tovbbi kltsg nlkl. Az xCloud ksrleti jelleggel azonban csak az Android rendszer mobiltelefonokon s tblagpeken lesz hasznlhat jv hnaptl, gy megkzeltleg msfl millird iOS felhasznlt zrnak ki az Xbox jtkok elrhetsgbl. De pontosan melyik cg s mirt? Mutatjuk a napokban kzztett nyilatkozatokat.Apple


"Az App Store-t azrt hoztuk ltre, hogy egy biztonsgos s megbzhat helyet alaktsunk ki a vevinknek a klnbz applikcik felfedezsre s letltsre, valamint egy nagyszer zleti lehetsget minden fejleszt szmra. ppen ezrt mieltt az ruhz felletre kerl valami, minden programnak meg kell felelnie ugyanazoknak az irnyelveknek, amelyeket a vsrlink vdelmre s az igazsgos versenyhelyzet megteremtsre alaktottunk ki.

A vsrlink nagyszer programokat s jtkokat rhetnek el tbb milli fejleszttl s az ehhez kapcsold szolgltatsok teljesen szabadon indthatak az App Store felletn is, feltve hogy ugyanazoknak az irnyelvekben kpes megfelelni, aminek mindenki ms - pldul minden jtkt kln biztostja elbrlsra s azok kereshetek maradnak a rendszerben, valamint a toplistkon. Az ruhz felletn kvl a fejlesztknek lehetsge van elrni minden iPhone s iPad felhasznlt a bngszn keresztl, legyen az Safari vagy brmelyik egyb alternatva az App Store felletrl."
Microsoft


"A Project xCloud tesztelsi idszaka lejrt iOS platformon. Sajnlatos mdon nem ltjuk a lehetsget arra, hogy a cloud gaming elkpzelseinket az Xbox Game Pass Ultimate keretn bell elhozzuk az iOS felhasznlknak. Az Apple egyedl maradt azzal a szndkval, hogy kiszortsa az Xbox Game Pass-hez hasonl jtk streaminget s az ehhez kthet szolgltatsokat a platformjrl. Ehhez folyamatosan eltr mdon kell kezelnie a nem jtkos fkusz applikcikat, akkor is ha azokban van interaktv tartalom. Minden jtk, ami az Xbox Game Pass knlatba bekerl egysgesen van elbrlva az iparban elfogadott fggetlen szervezetek ltal, mint az ESRB s annak regionlis megfeleli. Keressk a lehetsget, hogy elhozzuk a cloud gaming szabadsgt az iOS platformra is. Mert hisznk benne, hogy a vsrlnak kell lennie a jtkvilg mozgatrugjnak. A jtkosoktl pedig azt halljuk, hogy jtszani akarnak s kapcsolatot teremteni egyms kztt, megosztva az lmnyt brhol, brmikor. Mi pedig egyetrtnk velk."A kt nyilatkozat, valamint a nyilvnos Apple elrsok alapjn ltszik, hogy a problma nhny egszen egyrtelm s nehezen megkerlhet tnyezben mutatkozik meg:

+ A szolgltats jtkai nem plnek be az App Store rendszerbe.
+ Azok nincsenek kln elbrlva az Apple irnyelvei szerint.
+ Sajt bels, ruhz felpts rendszerk van.
+ A streamelt jtk nem a felhasznl birtokban lv eszkzrl fut.
+ A streaming eszkz s a fogad eszkz nem ugyanarra a bels hlzatra csatlakozik.

A fentiek alapjn nem krdses, hogy az Apple jelenlegi irnyelveinek gykeres fellrsa nlkl soha nem fognak tengedni hasonl szolgltatsokat - maximum a Valve Steam Link megoldsa volt kpes ennek megfelelni. Hasonl falakkal nzett szembe a Google Stadia s a Geforce Now is. Krds, hogy kpes lesz-e akkora nyoms al helyezni a cget brmelyik feltrekv streaming szolgltat, hogy ezeket az elengedhetetlen enyhtseket meghozza.

Mindekzben az Apple Arcade, a cupertini ris sajt Game Pass stlus szolgltatsa egyre komolyabb exkluzv megjelenseket sorakoztat fel. A kvetkez hetekben pldul itt vlik elszr elrhetv a Next Stop Nowhere, az OXENFREE s az Afterparty alkotinak j jtka. rkezik a Hello Games (No Man's Sky) szerelemprojektje a The Last Campfire, valamint a konzolos s PC-s rajongk ltal rgta vrt Samurai Jack: Battle Through Time is.

Krds, hogy meddig szolglja az Apple szablyzata a vsrlk rdekeit s mikortl vlik csupn egy terlet monopliumnak fenntartsv. Vrhatunk vltozst?

sszesen: 52 [1-50]
1 | 2
[4] Balu69
Aug 11., Tuesday 20:51 #52
Lehet buta krds,de ha csinlok microsoft profilt,de nincs xboxom attl tudom hasznlni game pass funkcit?
“Az let olyan, mint egy krtyajtk. A kiosztott lapok adottak, de ahogy jtszod ?ket, az szabad akarat.” (Jawaharlal Nehru)
Aug 11., Tuesday 19:39 #51
Vlasz Adibadi (#5) zenetre
Szerintem a MS-nl gy gondolkodnak, hogy aki ma jtszani akar PC-n a legjabb jtkokkal, az pttet magnak egyet drgn vagy egy kifejezetten gaming ermvet vsrol. s van eben rci, mert szerintem a legtbb hztartsban a mobil mr teljesen kiszortotta nem csak az asztalikat, hanem a laptopokat is.
De szerintem ami ksik, az nem mlik.
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
Aug 11., Tuesday 19:37 #50
Vlasz multishoot (#4) zenetre
Van mr, gy hvjk, hogy WIndows-PC
Komolyra fordtva: ezt maximum csak oda-vissza tudom elkpzelni, azaz a Sony is elrhetv teszi a PS Now-t Xboxon.
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
Aug 09., Sunday 21:59 #49
Na, ha mg ltezne a Windows Phone, akkor ez lehetett volna neki a killer app.
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
[3] Lacek92
Aug 09., Sunday 16:23 #48
Annyi szarsggal kesertette mr meg az Apple a felhasznli lett, hogy n nem is rtem, hogy a lehet 1,5 mrd usere. Ok, hogy kurva men sttusszimblum az a csillog alma, meg a vallsos hitat is csodkra kpes ( pl elhitetni, hogy ami neked rossz, az igazbl rted van s j neked) de ma mr a legfbb racionlis indokokon alapul rv, az iOS bermindenekfelettisge ( a windows-zal / androiddal szemben ) se llja meg a helyt gy kzel sem, mint egy vtizede.
[11] kos23
Aug 07., Friday 23:03 #47
Vlasz kis (#46) zenetre
Azrt Amerika-Kna az egy kln dolog, ez olyan, h trump fenyegette kitiltassal a tiktokot utna az MS kiadta, h hivatalosan rdekldnek utna erre Trump mondta, h szeptember kzepig van idtk Szerintem amgy a Google jogilag se tudna megcsinlni, az amerikai kormny meg gondolom egyik mell se nagyon akarna llni a msik krra.
[36] kis
Aug 07., Friday 19:00 #46
Vlasz carville (#44) zenetre
Megtisztelve rzem magam, hogy ennyi energit beletuszkoltl a kommentedbe. Radsul pazar is lett. Gratula!
Aug 07., Friday 18:28 #45
Amiket itt felsorolt az apple az alapjn az ssze tbbi streaming szolgltatst is kidobhatn az app store-bl.
[37] carville
Aug 07., Friday 18:23 #44
Vlasz kis (#38) zenetre
Microsoft: Szeretnnk a Google Play ruhzba betenni az xCloudot.
Google: Minden rajtatok mlik, mi sajnos semmit sem tudunk tenni ellene.
MS: De az a ti sajt ruhzatok, a ti feltteleitekkel, ti szeditek be a jutalkot az ottani szoftverek utn, mert az a sajt felletetek.
G: Az Android egy nylt platform, azt fejlesztetek r amit akartok.
MS: Ezt nagyon jl tudjuk, de a Play Store zrtforrskd, az a sajt programotok, amivel azt csinltok amit ti akartok. Ezrt jttnk ide.
G: Mi rlnnk a legjobban, ha mr a rajtnl elgncsolhatnnk ezt a prblkozsotokat, de nem tudunk mit tenni.
MS: De tudtok. Nem engeditek fel Play Store-ra.
G: Attl mg kiadhatjtok harmadik fltl szrmaz alkalmazsknt.
MS: Amivel minimum tizedre cskken az elrse, meglve ezzel az egszet.
G: A letltsek szma a ti problmtok.
MS: WTF Dzs, pp ezt vakerolom. Radsul ezt alapbelltsknt le tiltatjtok, a sok kazur azt se tudn, hogy teleptse utna.
G: s elrhet lesz Androidra mert ti arra lefejlesztetttek.
MS: De n a szaros Play Store-otokrl beszlek amin ti vagytok a grk!
G: Az Amazon App Store miatt az Amazont keresd meg, az ottani megjelens az hatskrk. Ott is Android applikcik vannak.
MS: Dzs, mr megint ittl?
G: n nem vitatkozok veled, ezt olvastam a Gamer365 komment szekcijban, ezutn durcsan nzem, ahogy kiadjtok az xCloudot a mi Play Store-unkon!
MS: Bazz... Ok.
Nincs rvid jtk, csak knny Achievement! A Pepsi ljkol, a Coca-Cola a kvetm, s a Burger King a bartom. Emlkeztek azokra a rgi szp idkre, amikor csupn vsrlk voltunk?
[42] Renatto
Aug 07., Friday 17:09 #43
Almsknt, knytelen leszek PS-re vltani... Na j nem.

Br egyltaln nem rdekel ez a szolgltats, htrnyom nem lenne belle ha a "lehetsg" ott lenne a hasznlatra....
Klipsch Reference Premiere DOLBY ATMOS 5.2.4 - Epson TW9400 4K HDR - Yamaha RX-A2080 - LG-OLED65C9
[36] kis
Aug 07., Friday 16:47 #42
Vlasz kos23 (#41) zenetre
Persze, de egy Huawei-t azrt meg tudnak fingatni, szimpatikus kormny beavatkozs hatsra, a Google szolgltats megvonsval. Ettl fggetlenl a Droid, az nyilt. Remljk az is marad.
[11] kos23
Aug 07., Friday 16:35 #41
Vlasz kis (#40) zenetre
Google semmit nem tud csinlni, az android lnyege pont aaz, h teljesen nyitott, amerikaban megint tmk ezek a cgek, egy ilyen utn meg tuti per lenne belle.
[36] kis
Aug 07., Friday 16:24 #40
Vlasz soliduss (#33) zenetre
n is gondoltam r, de az Android fnyvekre van az iOS bezrtsgtl, s, ha csak valami gusztustalant nem lp a Google, nem is tudjk behajtani, mg csak rsnyire sem az ajtt.
[27] arpi0912
Aug 07., Friday 16:23 #39
Vlasz CeXzer (#37) zenetre
Ez mondjuk igaz.
[36] kis
Aug 07., Friday 16:20 #38
Nem nagykpsgbl, de mr az els hireknl is a fejem csvltam, hogy ez mikppen fog az Apple betonkmny, "Csak mi s ms senki", politikjn tmenni. Amint ltom, sehogy. Plusz mg konkurencia lenne az AA ellen, ami amgy egsz j Apple ajnlat.
Ha tehetn a Google is felrgn mr a rajtnl az Ms-t, s mg ugrlna is rajta. Lehet is gondolkodik valami "tiszta" dolgon stkban.
[24] CeXzer
Aug 07., Friday 15:31 #37
Vlasz arpi0912 (#35) zenetre
n meg switchre tudom nehezen elkpzelni, mert mg streamelve, mg agyontmrtve is vern a switches grafikt, hlyn nzne ki.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[73] zaz
Aug 07., Friday 14:44 #36
Kszi Apple! (nem)
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[27] arpi0912
Aug 07., Friday 14:13 #35
Vlasz Ghz (#32) zenetre
A ps5-s xcloud szerintem kizrt az furcsa lps lenne az MS rszrl. Br tudjuk hogy k a szolgltalsokban rdekeltek s nem a sony az ellenfelk. Br az igaz, hogy mg tbb emberhez el tudnnak gy jutni. Mondjuk n hamarabb hinnk el egy switchre portol xcloud appot mint ps5-re.
A sony tv-k meg ms tszta, ott az android sszefonds miatt lehet ez nem is krds.
[48] soliduss
Aug 07., Friday 14:04 #34
Vlasz Ghz (#32) zenetre
Tv-nl szerintem sanszos lesz.... ha van eszk akkor egyszerre toljk oda is vissza a ps now.-t.

Konzolon szerintem nem... ha megtennk elg lenne csak 1 konzolt tartani. De minden lehetsges. Ha a miki dobja a hardvert...s a szolgltatst tol csak akkor mg eljhet ez az id is.
[48] soliduss
Aug 07., Friday 13:55 #33
Kivncsi leszek, hogy a Google s a Stadia mit fog lpni a jvben. Mert ezzel a lpssel igaz az appla htrltat most... de szerintem bven elnyben lesznek pr hnap mlva a dgld Stadia eltt.
moderator Ghz
Aug 07., Friday 13:54 #32
Vlasz arpi0912 (#31) zenetre
Szerintem is, de lent arrl beszlgettnk, hogy a Sony egyltaln engedi e a strreaminget a MS-nak a hardverein. Persze, igazbl hlye lenne ha nem szerintem. s ebbl kvetkezik az, hogy amgy mekkora kirlysg lenne ha lehetne ps5-n is streamelni a box exkluzv jtkokat Mondjuk akkor plne senki nem venne tbbet gpet
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[27] arpi0912
Aug 07., Friday 13:48 #31
Vlasz Ghz (#19) zenetre
A sony tv-k szerintem pont hogy elnyben lesznek ebben. St szerintem mr most is abban vannak hisz azok androidos tv-k. Gondolom sokkal knnyebb tdobni az amgy is tmogatott androidos xcloud appot android tv-re (de nlg az is lehet hogy alapbl megy majd) mint az sszes tbbi tv gyrt egyedi oprendszerre.
Ha elindul az xcloud kvncsi vagyok valaki fogja e tesztelni Sony androidos tv-n hogy elrhet e r az androidos app s ha igen megy e.
[27] arpi0912
Aug 07., Friday 13:43 #30
Vlasz kos23 (#18) zenetre
Szerintem az lltlagos gyengbb Lockheart nem lenne szksges nekik (mr ha tnyleg ltezik). Az hogy lesz 2 gpk egy lemezes meg egy digitlis mg ok, egyre nagyobb teret hdt a digitlis vsrls gy ez taln mg szksges. A gyengbb gp mr kevsb.
[24] CeXzer
Aug 07., Friday 13:43 #29
Vlasz sQr (#23) zenetre
Nekem van Apple arcade elofizetesem, sok uncsi rt mentett mr meg, nem lehzni akartam, de a gamepasshoz kpest ami jelenleg van az mind gagyi mobil jtk. de a mondandm lnyege nem ez volt, hanem az, hogy az egyik offline, a msikhoz meg komoly, stabil net kapcsolat kell, nem rtek egyet azzal, hogy az arcade halla lenne a gamepass ipaden vagy iphoneon. Mellesleg ha mg ez a klnbsg nem lenne, akkor sem felttlenl lenne az egyik a msik halla, nem ugyanazok a jtkok vannak a kettn.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
moderator Ghz
Aug 07., Friday 13:42 #28
Vlasz sQr (#27) zenetre
Nekem amgy az volt vele a bajom, hogy a legtbb cuccot inkbb tv-n nyomtam volna kontrollerrel. Ahhoz viszont kne ugye egy apple tv, meg akkor mr inkbb a hatalmas backlogomat irtanm....
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
moderator sQr
Aug 07., Friday 13:16 #27
Vlasz 1corevoltHC (#26) zenetre
Messze-messze nem egy slycsoport a Game Pass-al, ez egyrtelm. De nem is a "gagyi mobiljtk" kategria. Amgy is gy rzem, hogy elnznek sokan a szegmens felett. Pedig nhny stlust n kimondottan jobban kedvelek iPad-en. Pldul krtyajtkok, nhny logikai jtk vagy RTS.
Twitter: sequeeer
Aug 07., Friday 13:11 #26
Vlasz sQr (#23) zenetre
J az Apple Arcade - de ms kvhz.
Olyan sz vagyok, hogy nem brja a jtk :P
Aug 07., Friday 13:09 #25
Ez Apple userknt hatalmas pofon lenne nekem
Olyan sz vagyok, hogy nem brja a jtk :P
moderator Ghz
Aug 07., Friday 12:58 #24
Vlasz igni (#21) zenetre
Nekem, meg az sszes ismersmnek minden lent van pillanatok alatt psn-en. Xbox-on viszont mindig minden olyan nyomorult lass, hogy tbbek kztt anno azrt adtam el. Szval passz.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
moderator sQr
Aug 07., Friday 12:58 #23
Vlasz CeXzer (#9) zenetre
"Gagyi mobil jtkok..."

Folyamatosan szipkznak el konzolmegjelenseket, amelyek gyakran hnapokkal korbban elrhetek a szolgltatsban.

The Last Campfire | Hello Games (No Man's Sky)
Next Stop Nowhere | Night School Studio (OXENFREE, Afterparty)
The Pathless | Giant Squid (ABZU)
Yaga The Roleplaying Folktale | Breadcrumbs Interactive
Beyond a Steel Sky | Revolution Software (Broken Sword)
Beyond Blue | E-Line Media (Never Alone)
Creaks | Amanita Design (Machinarium)
Exit the Gungeon | Dodge Roll (Enter the Gungeon)
Shantae and the Seven Sirens | WayForward
Little Orpheus | The Chinese Room (Everybody's Gone to the Rapture)
Sayonara Wild Hearts | Simogo
Samurai Jack: Battle Through Time | Soleil

Ezen kvl olyan mobilcmekre csaptak le, mint a What The Golf?, a Grindstone, a Card of Darkness vagy a Cardpocalypse. Mindezt termszetesen natv kontroller tmogatssal, Apple TV-vel akrmekkora kpernyn, vagy egy iPad Pro esetben nhol akr 120FPS-el.

Tudom, hogy itt ritkn foglalkozunk vele. De az Apple okosan ptgeti a kapcsolatait azrt s oda kell figyelni r.
Twitter: sequeeer
[11] FooLman
Aug 07., Friday 12:55 #22
rdekes ez, tbb szempontbl.
rthet az Apple llspontja, kialaktott egy sokmillis felhasznli bzist, erre az MS belelne a kzepbe. Pnze az MS-nek lenne belle, hiszen a GPU elfizets az ugye nekik csenget.
Msrszt viszont egyelre az egsz streaming-gaming dolog annyira gyerekcipben jr, plne a szerencstlenebb nyugati orszgokban, ahol a svszlessget nem mrik tl bkezen.
s akkor itt vannak a jtkosok, akik egyrszt "4k120FPSHDR alatt nincs let", msrszt streameljk a jtkot a 4colos kijelzre, mert az a kirly.
Szval szerintem ez inkbb egy jabb alap a szjkaratra. s igen, az Apple tl szigor kontrollja az appstore-ban nem j, de nem a game streaming megaklyozsa a f baj vele.
...ami gma bugzik, az lma efix marad...
[15] igni
Aug 07., Friday 12:51 #21
Vlasz Ghz (#19) zenetre
"ami meg neknk itt a balknon pr perc alatt lent van"
200Mb/s netem van pc-n,switchen normlisan jnnek le a cuccok, de a psn nem. Alapbl lassabb a psn mint mondjuk a live, de az mr egyenesen sznalmas, hogy 200 helyett csak 40-el tudok letlteni psn-rl akr mit prbltam belltani. s akkor mg erre rjtt a jrvny miatti "lassts" is. s ezzel nem csak n vagyok gy hanem tbb haver is sz szerint knldik psnnel amikor valamit tltnk le.
Switch Friend Code: SW-4131-4448-1527
[11] kos23
Aug 07., Friday 12:46 #20
Nem kifejezetten gaming tma, de azrt kvncsi leszek ezek a nagy tech cgek, h egyre tbbszr keresztezik egyms tjt, h kezelik. Azrt eddig kevs kzs rdekeltsg volt az Apple, ms, amazon, Google, Facebook kztt, de ahogy a sajt piacuk kezd szklni egyre tbbszr kerlnek szembe egymssal.
moderator Ghz
Aug 07., Friday 12:35 #19
Vlasz multishoot (#13) zenetre
Nagyon rdekes krds ez, hiszen ha berobban a cloud gaming, akkor komoly hinyossg lesz esetleg a Sony tvk-nl ha nem tmogatjk ezt natv appal, a Samu az Lg meg a tbbiek viszont igen. Ott majd valamelyik kzbe bele kell harapni egy picit.
Br ehhez tnyleg az kell, hogy ez a streamelve gamingels jelents piacot jelentsen egy olyan vilgban, ahol meglepen gyenge az Internetes infrastruktra s sebessg, hiszen rengetegen srnak a nagy mret patchek miatt, ami meg neknk itt a balknon pr perc alatt lent van....
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[11] kos23
Aug 07., Friday 12:29 #18
Vlasz arpi0912 (#17) zenetre
Az ms mindig is szoftverben, szolgltatsbam volt j, a gp nekik szksges rossz. A kvetkez generci mg egyltaln nem alkalmas egy full online dologra, a Google bizonytja is, de amint eljut oda a technolgia szerintem k lesznek az elsk akik dobjk a hwt. A 2 nem ti egymst, mert most azrt van tbb gpk is mert muszj.
[27] arpi0912
Aug 07., Friday 12:26 #17
Vlasz kos23 (#16) zenetre
Nem is olyan rg azt nyilatkoztk, hogy nem a hw nekik a biznisz hanem a szolgltatsok. Aztn mgis 2 gpet is csinlnak a kvetkez genercira. Az hogy mit nyilatkoznak egy dolog, az meg hogy mit csinltak meg egy msik.
[11] kos23
Aug 07., Friday 12:17 #16
Vlasz bakfitty (#14) zenetre
Ha az msnek bejon az xcloud s a pass akkor onnantl nekik felesleges a gp, szerintem amgy maga a gp mr most nyg nekik, de egyszeren ez az egsz mg annyira nincs azon a szinten, h kell nekik a gp a vsrlokhoz, onnantl pedig mr egyltaln nem biztos, h elsdleges konkurencia lesz a Sonyval, ha tovbbra is a gp irnyba megy.
[46] multishoot
Aug 07., Friday 12:06 #15
Vlasz bakfitty (#14) zenetre
Remlem cserbe a Sony is vgre elkezdi jobban terteni s hozznk is eljuttatni a PS Now-ot.
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[1] bakfitty
Aug 07., Friday 12:03 #14
Vlasz multishoot (#13) zenetre
Mondanm, hogy azrt, mert tisztban vannak az utbbival, de gy gondolom, hogy ez a nagy "jtszon mindenki egytt, neknk mindegy hogy min" nagyjbl addig tart, amg nem egy versenytrs eszkzrl van sz.
[46] multishoot
Aug 07., Friday 11:58 #13
Vlasz bakfitty (#12) zenetre
Elbbi mirt nem? Utbbi rthet , de az MS-nek csak j, ha minl nagyobb tbort szlthat meg s egy eleve jtkos kznsgnl van a legnagyobb toborzsi esly.
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[1] bakfitty
Aug 07., Friday 11:37 #12
Vlasz multishoot (#4) zenetre
Tippre nagyjbl azon mlik, hogy az MS akar-e xcloud kliens appot kszteni PS5-re, illetve a Sony megengedn-e, hogy egy ilyen fusson a gpn.

n mondjuk kt nagyon ers nem vlaszra tippelek.
Aug 07., Friday 11:37 #11
Az Apple vdi az rdekeit. rthet.
[1] bakfitty
Aug 07., Friday 11:36 #10
Vlasz Adibadi (#5) zenetre
Valsznleg jn majd, valamikor, de egyelre bta alatt szp fokozatosan nvelik a terhelst.
[24] CeXzer
Aug 07., Friday 11:34 #9
Vlasz Adibadi (#5) zenetre
Mirt? Az egyik gagyi mobil jtkok, viszont offline, brhol, brmikor, a msikhoz meg komoly internet kapcsolat kell, ami egyelre mobilneten ott tart, hogy ha nem idegrlen lagol a League of Legends tft, akkor mr rlk, de pl zent streamelni szinte soha nem tudok kzben. (Persze ez az n tapasztalatom, ha valaki 5G hlzat kzelbl soha nem jn ki, annak ms, de nincs fullos 4G sem jelenleg az orszgban mindenhol).
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[27] Rotten
Aug 07., Friday 11:31 #8
Vlasz Adibadi (#5) zenetre
Mibol gondolod, hogy nem jon pc-re az xcloud?
[24] CeXzer
Aug 07., Friday 11:31 #7
Vlasz soliduss (#1) zenetre
n azt gy rtelmeztem, hogy tkrzni lehet ket Windowst futtat gpre, szval az androidos teln fut, csak kap egy ablakot Windowsban s ott is tudod kezelni. n eddig Apple fan voltam, de egyre zavarbb megktsek jnnek tlk...
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[48] soliduss
Aug 07., Friday 11:30 #6
Vlasz Adibadi (#5) zenetre
ht igen...alapnak kellene lennie. Engem meg is leptek ezzel az androidal.
[10] Adibadi
Aug 07., Friday 11:26 #5
Az Apple Arcade hallt jelenten a Game Pass beengedse a rendszerbe. 3 ven bell nem ltom, hogy ez megtrtnne. Addigra eldl, hogy mennyire letkpes az Arcade.
Nagyobb problma, hogy mirt nem jn PC-re a Cloud.
Aki elhiszi, jrjon utna! PSN: DJWhite75 Xbox: Play Adibadi
[46] multishoot
Aug 07., Friday 11:26 #4
Egybknt most lehet krdezek egy merszet... de PS5-n nem lehetsges a jvben, hogy fusson? I mean, lnyegben mitl msabb, mint egy Netflix vagy HBO GO, amik egybknt most is vannak PS4-en? Tudom, weird gondolat meg minden, de elviekben teljesen mkdnie kellene, nem?
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[33] Crockett
Aug 07., Friday 11:26 #3
Kevs a dohny az Apple-nek. Ennyi a sztori.
XboxLive: Dolumajo
sszesen: 52 [1-50]
1 | 2