WRC 9: Japán téged is vár
Eddig 4 hozzászólás
sQr
2020. August 06.
Thursday 17:30


Ahogy arról korábban már beszámoltunk, 2022 végéig még a francia KT Racing fejlesztőcsapata rendelkezik a hivatalos FIA World Rally Championship videojátékok készítésének jogaival. A stúdió idén továbbfejlesztett karriermódot, átdolgozott fizikai modellt, 15 bónusz járművet, valamint új rali helyszíneket ígért. Utóbbiak egyike Japán, amit a fenti mozgóképen most először mi is láthatunk. Irány az Aichi és Gifu prefektúra.

A WRC 9 2020 szeptember 3-án érkezik PlayStation 4, Xbox One és PC (Epic Games Store) platformokra, amit később a Switch változat mellett a PlayStation 5 és Xbox Series X portok követnek.

[14] ultratti
Aug 07., Friday 13:32 #4
Válasz Shark (#3) üzenetére
Egyedül a 30 fps-sel volt gondom, de azzal is csak addig, amíg nem állt rá a szemem - ez kb. 5 perc volt. A grafika mindent összevetve teljesen jó, pláne, ha hozzávesszük a dinamikus időjárást, ami azért egész jó hangulatot képes köríteni a szakaszokhoz. Ugyanez a helyzet a fizikával is: nem mondom, hogy tökéletes, de simán megüti a jó kategóriát. A helyszínek változatosak, a szakaszok tele vannak jópofa részletekkel, mindezek mellett pedig bejött az is, hogy létező csapatok létező autóival játszhatok - például az egészen kellemes karriermódban. Összességében full jó szórakozást nyújtott számomra úgy, hogy minden szarra azért én sem vagyok vevő, sőt. Nyilván egy játék nem jöhet be mindenkinek, de azért a teszteket olvasva úgy tűnik, sokan vélekednek hasonlóképpen a gémről.
[25] Shark
Aug 07., Friday 13:08 #3
Válasz ultratti (#2) üzenetére
Érdekelne a véleményed hogy mégis miben sikerült jól.Mert szerintem nagyon gyenge lett minden téren.Szokásos Bigben minőség,szar ahogy az összes többi gyenge próbálkozásuk.
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
[14] ultratti
Aug 07., Friday 12:37 #2
A WRC 8 a maga módján bizony jól sikerült - ahogy a tesztetek is mutatta -, de sajna úgy tűnik, a fejlesztők kifogytak a szuflából: a gameplay-ek alapján az idei epizód szinte semmiben nem fejlődött a tavalyihoz képest. :/
[25] Shark
Aug 06., Thursday 21:38 #1
Volt “szerencsém “ pár részéhez a game passban,most a wrc 8-at fejeztem be.Egy igazi szemét ezeknek az összes játéka.De legalább jó kezekbe kerül ezután a licence.
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
Friss hírek

11 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

xbox1 0 | Bright Memory: előzmény Series X|S-re!

A Series modellcsalád premierjére érkezik az Infinite előzménye.

0 | Animal Crossing: őszi buli horrorföldjén

Halloween, töklámpások, kosztümök!

xbox1,ps4 2 | Quantum Error: Xbox platformokra is

A Monad Kvantum Kutató Intézetbe Series X|S-en is beléphetünk.

9 | Yakuza: Like a Dragon: tavaszi befutó

Kiderült a PS5 port megjelenési dátuma.

8 | Bethesda: az EA is lehetett volna a tulaj

Nem a Microsoft volt az egyetlen érdeklődő a ZeniMax iránt.