NBA 2K21: mindez csupán játék
Eddig 4 hozzászólás
sQr
2020. August 06.
Thursday 17:15


A 2K Games elsőként a PlayStation 5 bemutatkozó műsorában engedte képernyőre az NBA 2K21-et, most azonban egyet hátralépve a jelen generációs verziót futtatja meg egy látványos trailer kíséretében. Ezeknek a borítóján Damian Lillard , a Portland Trail Blazers irányítója látható. A következő generációs változatokat majd Zion Williamson, a New Orleans Pelicans erőcsatárával az előlapján kereshetjük, míg a mindkét verziót tartalmazó Mamba Forever Edition természetesek az egykori legenda, Kobe Bryant előtt tiszteleg.

Az NBA 2K21 2020 szeptember 4-én jelenik meg PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra. A következő generációs verziók valamikor az év végéhez közeledve várhatóak. és az egykori legenda, Kobe Bryant foglal helyet.

moderator sQr
Aug 10., Monday 8:50 #4
Válasz Adamska (#3) üzenetére
Picit csípős volt az alcím, belátom. De elég egybefüggő vélemény alakult ki a játék monetizáció, még akkor is ha ez bizonyos játékmódokat nem érint. : ]
Twitter: sequeeer
[5] Adamska
Aug 09., Sunday 19:34 #3
"Remélhetőleg ezúttal több kosárlabda és kevesebb szerencsejáték."

jólvan, ne butáskodjunk tovább inkább.
[26] Tom
Aug 07., Friday 12:14 #2
Kéne ilyen felirat a dobozra, mint a gyümölcsleveknél csak aktualizálva, hogy asszongyja: Nyomokban kosárlabdát is tartalmaz!
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[51] Dude
Aug 06., Thursday 19:29 #1
Remélem a nextgen verziót a State of play-en bemutatják.
Mondjuk a jelen generációs verzió is jól fest. De már megszokta az ember a látványt Valószínűleg már játékmenetben és szimulációban sem igazán kap csiszolást.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong