FIFA 21: gameplay bemutató
Eddig 2 hozzászólás
sQr
2020. August 06.
Thursday 17:00


Az Electronic Arts bő három és fél percben demonstrálja az idei FIFA felvonás újításait. Nagyobb kontroll a kreatív mozdulatokhoz, egyedi jellemzők pályára emelése és pontosabb indítások szerepelnek többek között a listán. A borítón pedig a világbajnok Kylian Mbappe, a Paris Saint-Germain csatára feszít. Ha minden a tervek szerint halad, akkor szeptember 18-án érkezik a szokásos Demo változat.

A FIFA 21 2020 október 9-én érkezik PlayStation 4, Xbox One, Switch és PC (Steam/Origin) platformokra. A következő generációs változatok az év végén csatlakoznak hozzájuk.

[14] ultratti
Aug 07., Friday 12:40 #2
Szomorú és egyben felháborító, amit művel az EA az egykoron szép időket megélt sorozattal. Persze meg lehet érteni őket, hisz mi a fenének erőltessék meg magukat, ha így is tömegek veszik meg a játékot.
[9] galpepe
Aug 07., Friday 10:45 #1
Szokásos csapatfrissítésnek tűnik. Sorozatban 10 év Fifa után már a Fifa 20-at sem vettem meg, mert annyi történik évek óta, hogy más lövésfajta a meta... Várok valami érdemi fejlődést mielőtt újra fifát veszek.
There is a soldier in all of us!
Friss hírek

11 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

wiiu 0 | Monster Hunter: Rise gameplay

40 percen keresztül mozgott a hibrid konzolos szörnyvadászat.

pc,ps4 1 | Panzer Dragoon: Remake PS4-re is!

A sárkányok kitörtek a hibrid konzolból. Nagyobb képernyőre vágynak!

pc,xbox1 0 | The Medium: hol ér véget a valóság?

Az új mozgókép elejt néhány információt a játék hátteréről.

pc 0 | Baldur’s Gate III: egy hét múlva próbakör

Apróbb csúszást követően érkezik a korai hozzáférésű változat.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Ghostrunner: Switch változat érkezik!

A Nintendo hibrid konzolján is támad hamarosan a cyber nindzsa.