Bethesda: frissítünk az új generációra!
Eddig 12 hozzászólás
sQr
2020. August 06.
Thursday 16:30


A Bethesda Softworks bejelentette, hogy néhány sikercímük már biztosan az új generációra költözik! Nem. Egyelőre nem a Skyrim. Kapunk viszont DOOM Eternal-t és The Elder Scrolls Online-t Xbox Series X és PlayStation 5 platformokra. Ráadásul a korábbi vásárlók ingyen frissíthetnek a megjelenés után az új konzolokat kihasználó verziókra. A kiadó a következő három napon futó QuakeCon At Home digitális műsorában újabb részleteket oszt majd meg a next-genbe átemelt címeiről.

A hivatalos sajtóközlemény szerint a Bethesda Softworks elkötelezett, hogy népszerű sorozatait elérhetővé tegye a következő generációs konzolokon is, természetesen a meglévő változatok ingyenes frissítésével karöltve.

Ti milyen korábbi játékukat látnátok szívesen a következő generáción? A Skyrim-en kívül...

[3] Lacek92
Aug 09., Sunday 15:58 #12
Én biza negyedszer is végigtolnám a Skyrimet, ha jönne nextgenre! Jogos rá sok fika, elismerem, de én akkor is imádom azt a világot, azt a hangulatot, azokat a zenéket. Szinte alig bírom letenni, ha egyszer elkezdek vele játszani.
[55] axl
Aug 07., Friday 20:12 #11
Válasz sQr (#10) üzenetére
Ha most arról a Bethesdáról van szó, akik feltalálták a lópáncélt és valamelyik játékukból pont a saját store-jukba töltötték fel véletlenül a DRM-mentes verziót (a többi, majd egy "javítás" után már ez is Denuvo-t használt, csak így már minek, ugye...), akkor én velük kapcsolatban semmin nem lepődnék meg.

(Egyedül azon, hogy nem a Skyrim-et portolták most át.)
I WλNT TO BELI3VE
moderator sQr
Aug 07., Friday 13:11 #10
Válasz theSickness (#9) üzenetére
Minden más esetben részletesen elmondták, hogy a lemezes verziókkal is működik. Csak Digital Only gépen nem. Érthető okokból. Meglepődnék ha a Bethesda nem venné ezt a módszert át.
Twitter: sequeeer
Aug 07., Friday 11:44 #9
Továbbra is kérdés: ez megy a lemezes verziókkal is?
[11] frg_dnl
Aug 07., Friday 10:54 #8
Épp tegnap léptem be újra a Doom Eternal-ba a Shadow Warrior után és olyan rossz érzésem volt mintha az analóg kar szó szerint beragadt volna nézelődés és fordulás közben, szoknom kellett, hogy visszaszokjak a Doom Eternal irányításba, ezzel szemben a Shadow Warrior-ban olyan finom az irányítás, a nézelődés mint amikor a kés a vajban mozog. Mindent max.-ra állítottam a Dual Shock 4-hez.
Egyébként mindkettő jó játék de egyik sem tökéletes. Viszont a Doom Eternalt egyértelműen jó irányba terelték az evolúció útján.
Aug 06., Thursday 22:26 #7
Válasz Laza (#5) üzenetére
RT, azaz Ray-Tracing
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
moderator sQr
Aug 06., Thursday 21:18 #6
Válasz Laza (#5) üzenetére
Ezek következő generációs verziók lesznek, valószínűleg külön árulva Xbox Series X és PlayStation 5 konzolon. Csak a korábbi vásárlók megkapják “ingyen”.
Twitter: sequeeer
[34] Laza
Aug 06., Thursday 21:03 #5
Mivel arról beszélünk, hogy minden visszafelé kompatibilis, ez inkább hangzik simán a jelenlegi verziók patcheléséről, mint 'költözésről'... kíváncsi leszek mi lesz az új 'HD' címke
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[37] carville
Aug 06., Thursday 20:01 #4
Fallout 76? Arról már le is mondtak?
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[41] Kuresz
Aug 06., Thursday 19:59 #3
Eso PS5? Johet
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[7] Doberman
Aug 06., Thursday 18:52 #2
A ray trace edition amúgy is be volt ígérve a Doomhoz.
Stupid people everywhere, but I ain't got time to care!
[16] Zangpo
Aug 06., Thursday 18:49 #1
Jófejség.
"Egyesek olykor azzal gyakorolnak ránk nagy hatást, hogy mondanak valamit. Mások azzal, hogy csendben maradnak." XIV. Dalai Láma /PSN ID:Zangpo/
Friss hírek

11 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

pc,xbox1,ps4 0 | No Man’s Sky: Origins megjelenés

Elérte a 3.0-ás verziószámot a Hello Games projektje.

xbox1 0 | Bright Memory: előzmény Series X|S-re!

A Series modellcsalád premierjére érkezik az Infinite előzménye.

2 | Animal Crossing: őszi buli horrorföldjén

Halloween, töklámpások, kosztümök!

xbox1,ps4 2 | Quantum Error: Xbox platformokra is

A Monad Kvantum Kutató Intézetbe Series X|S-en is beléphetünk.

9 | Yakuza: Like a Dragon: tavaszi befutó

Kiderült a PS5 port megjelenési dátuma.