Larry: visszatér a szívdöglesztő
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2020. August 03.
Monday 20:51


Úgy látszik az Assemble-nek bejött a Larry sorozat újragondolása. A fenti trailer élőszereplős hangulatbomba - amely a friss Larry játékot, a Wet Dreams Dry Twice-ot vezeti fel. Az október 15-én érkező játékot továbbra is a Crazybunch/Assemble párosa gondozza - a megjelenési platformok között pedig a PC és Mac szereel.

A mechanikákról nem sokat lehet tudni, de az biztos, hogy szigetek között hajókázhatunk majd saját kis csónakunkban. Minden sziget saját érzéki élményeket kínál majd hősünknek, aki az igaz szerelmet űzi majd a kaland során.

Aug 04., Tuesday 10:38 #2
Válasz FooLman (#1) üzenetére
Igen, így visszatekintve az előző rész az elmúlt évek egyik legjobb klasszikus kalandjátéka volt. Kezdő cégtől, Al Lowe nélkül nem kis teljesítmény.
[11] FooLman
Aug 04., Tuesday 10:14 #1
Faja. Az előzőt is szerettem!
...ami gáma bugzik, az láma efix marad...
Friss hírek

11 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

pc,ps4 0 | Panzer Dragoon: Remake PS4-re is!

A sárkányok kitörtek a hibrid konzolból. Nagyobb képernyőre vágynak!

pc,xbox1 0 | The Medium: hol ér véget a valóság?

Az új mozgókép elejt néhány információt a játék hátteréről.

pc 0 | Baldur’s Gate III: egy hét múlva próbakör

Apróbb csúszást követően érkezik a korai hozzáférésű változat.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Ghostrunner: Switch változat érkezik!

A Nintendo hibrid konzolján is támad hamarosan a cyber nindzsa.

pc,xbox1,ps4 1 | No Man’s Sky: Origins megjelenés

Elérte a 3.0-ás verziószámot a Hello Games projektje.