Avengers: exkluzív Pókember érkezik...
Eddig 81 hozzászólás
sQr
2020. August 04.
Tuesday 20:00


“Néha az élet megajándékoz egy pillanattal, amiben a munkád és a rajongásod találkozik. A mai egy ilyen, mert én lehetek aki bejelenti: a Crystal Dynamics által elképzelt Pókember csatlakozik Ms. Marvel, Vasember, Thor, Hulk és Fekete Özvegy csapatához a Marvel’s Avengers-ben!”

Jelentette be a hivatalos PlayStation blogon a Crystal Dynamics és az Eidos Montreal csapata. Természetesen nem véletlenül ezt a platformot választva, hiszen a jópofa hálószövő kizárólag PlayStation konzolokon válik majd elérhetővé 2021 elején, köszönhetően a Sony karakterhez köthető exkluzív jogainak. A kiegészítő természetesen teljesen ingyenes lesz az alapjáték vásárlóinak és ahogy arról korábban beszámoltunk, a jelen generációs konzolokon megvásárolt játékunkat később probléma nélkül frissíthetjük a PlayStation 5 változatra.

Update | Egy újabb bejegyzésből az is kiderült, hogy a PlayStation játékosok 30 nappal korábban hozzáférhetnek minden megjelenéskor elérhető, valamint később csatlakozó hős legendás skinjéhez, egyedi mozdulatához és névtáblájához. A PlayStation Plus előfizetők ezen kívül minden hős érkezésekor ritka kozmetikai lehetőségeket és némi (100) levásárolható kreditet is kapnak.

A Marvel’s Avengers 2020 szeptember 4-én érkezik PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra. A következő generációs változatok a next-gen masinák megjelenéséhez lesznek igazítva.

Összesen: 81 [1-50]
1 | 2
Aug 06., Thursday 7:54 #81
A kommentet moderáltuk, mert felesleges vita volt belőle.
Aug 06., Thursday 3:20 #80
Válasz lacapaca (#73) üzenetére
Miert ne tudnal merlegelni? Mar most tudod, hogy mit fogsz kapni megjelenes utan idovel.
Papu nem sárga tetű!!
Aug 05., Wednesday 21:49 #79
Válasz theSickness (#49) üzenetére
Persze majd mindjart autos jatek autok nelkul is nem.....uristen.
Papu nem sárga tetű!!
Aug 05., Wednesday 21:46 #78
Megjeleneskor mindenki ugyanazt kapja.......mire jon a pok addira szerintem mindenki elfelejti a jatekot. Legyen olcsobb amelyik verzioban nincs pok, lol. Ennyi erovel legyen olcsobb, ha nincs meg a 4k60 mert igy nem.er ennyit.
Papu nem sárga tetű!!
[36] kiső
Aug 05., Wednesday 21:42 #77
Válasz ARTURUS (#76) üzenetére
Tessék elolvasni, és véleményezni, akár magadban is, bár az nem túl izgalmas.
[20] ARTURUS
Aug 05., Wednesday 20:41 #76
75 komment egy konzol exclusiv tartalom miatt.. Hihetetlen egyesek mit tudnak hisztizni. Nem olvastam a kommenteket mielött vki magára venné de 5centbde hogy nem tévedek...
Dum spiro spero!
Aug 05., Wednesday 17:23 #75
Válasz ne5h (#68) üzenetére
De egyelőre ott tart a sztori, hogy PS4-re nagy örömmel bejelentették Pókembert. És ennyi. Szóba sem került semmilyen PC-s vagy Xboxos karakter. Arról ismét nem beszélve, hogy tényleg max egy Wolverine lehetne pariban vele, de jelen állás szerint elég kicsi az esély, hogy X-meneket pakolnak a játékba.
[21] szasza10
Aug 05., Wednesday 17:10 #74

PSN ID: playabrition (ps4-ps3-psvita)
[29] lacapaca
Aug 05., Wednesday 16:35 #73
Válasz ne5h (#71) üzenetére
Ott viszont tudsz mérlegelni, hogy az előrendelői ajándék miatt előrendeled-e a játékot. Itt viszont nincs mérlegelési lehetőség. Ha ezen a platformon játszol, többet fogsz kapni, a másikon meg nem.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[11] Ákos23
Aug 05., Wednesday 16:06 #72
Válasz adamsfamily (#70) üzenetére
Mass effect 3-nal konkrétan egy egész faj volt elorendeloi ajándék és sztori szempontjabol is komoly dolgok derültek ki, persze nem ez a sztenderd, de ilyenek voltak és lesznek. Amúgy meg az alap játék amiért kiadjuk a pénzt itt ugyanaz minden platformon, a jövőbeni tartalmakbol kap többet aki psre veszi, szóval azért az se teljesen áll fent, h aki fizet most kevesebbet kap, mert most ugyanannyit kap.
Aug 05., Wednesday 15:57 #71
Válasz adamsfamily (#70) üzenetére
Ezért is írtam, hogy nyilván nem ugyanaz a 2, de végeredményben mégis kevesebbet kap az, aki nem szavaz bizalmat (vagy fizet előre Store esetén) egy játékkal kapcsolatban. Persze értelemszerűen az előrendelői cuccok nem ilyen kaliberűek szoktak lenni, de ha abból indulunk ki (és én is csak emiatt hoztam föl), hogy mindenki kapjon ugyanannyit, ha ugyanannyit fizet, akkor ez az álláspont sok játék esetében nem áll fenn.
I am such a B.A.
Aug 05., Wednesday 15:49 #70
Válasz ne5h (#68) üzenetére
Az előrendelői bónuszok sok esetben csak skinek,amik azért nincsenek egy kategóriában azzal,hogy komplett játékmódoktól és funkcióktól zárják el a játékosok két harmadát.
Nem szoktam előrendelni semmit,de szerintem aki előrendel valamit nyugodtan kaphat egy skint vagy valamit,mert bizalmat szavazott a fejlesztőknek.Nyílván ez olyan mint a zsákba macska,mert lehet,hogy a demo ellenére egy virtuális szenny a játék,amit vakon megvett a vásárló.
[38] playmore
Aug 05., Wednesday 15:41 #69
Válasz igni (#67) üzenetére
A Pókember örök exkluzív úgyhogy nem egészen ugyanaz.
Cheers, love! The cavalry's here!
Aug 05., Wednesday 15:35 #68
Válasz adamsfamily (#65) üzenetére
"Nem csak a karakter lesz Sony exkluzív,hanem a community challenge-ek is."

De ez ugyanúgy fennállhatna, ha az MS oldalán is lenne egy exkluzív karakter, hiszen akkor ott is minden karakterhez köthető tevékenység exkluzív lenne, vagyis ezzel megoldható lenne ("számszakilag") az általad is felvetett "kapjon ugyanannyit," mivel ez megvalósulna, legfeljebb nem ugyanazt kapnák a játékosok. Ami nyilván ugyanúgy lehet fontos tényező.

Egyébként ez a kapjon ugyanannyit dolog már azon játékoknál sem állja meg a helyét, ahol vannak előrendelői tartalmak a játék mellé. Ez nyilván nem ugyanaz, mint amikor a játéknak bizonyos részei nem elérhetőek mások számára, de technikailag ott is ugyanannyit fizet az, aki előrendeli és az, aki mondjuk a premier másnapján veszi meg, mégsem kapnak ugyanannyit. És ehhez még csak különböző platformok sem kellenek.
I am such a B.A.
[15] igni
Aug 05., Wednesday 15:34 #67
Érdekes ez a konzolháború
360-nál a GTA IV dlc-k voltak 1 évig exek,CoD dlc 1-2 hónapig a Sony tábor morgott. Most a Sony csinálja azt amit az MS csinált egy generációval ezelőtt és most meg az MS tábor morog
Milyen szép is lesz ez az új generáció
Switch Friend Code: SW-4131-4448-1527
[7] samus101
Aug 05., Wednesday 15:03 #66
Amúgy egyszerű a recept, bolykottálni kell az ilyen játékokat...
"Reach out and touch faith!"
Aug 05., Wednesday 15:00 #65
Válasz ne5h (#46) üzenetére
Szerintem akkor se fog helyreállni.Nem csak a karakter lesz Sony exkluzív,hanem a community challenge-ek is.
Szerintem,ha valaki kifizeti a szarukért ugyanazt a pénzt,mint a másik aki a Sony szarán játszik,akkor igen is kapjon ugyanannyit,vagy legyen olcsóbb.Ha ez nem fekszik a fejlesztőknek,akkor meg dugják oda a játékukat,ahová jó esetben a nap se süt!
Ez szimplán egy undorító húzás,amivel senki nem fog nyerni hosszú távon,mert most a Sony csinálja,következő alkalommal meg majd a MS fogja.A vége majd az lesz,hogy akinek nincs 2 konzolja az valaminél kimarad valamiből.
Aug 05., Wednesday 14:29 #64
Válasz ne5h (#63) üzenetére
"Abban egyetértek, hogy bármilyen ideiglenes exkluzivitás nem egyenértékű a teljes, korlátlan exkluzivitással, nem is állítottam, hogy a kettő ugyanaz."

Konkrétan ez lett volna a lényeg. Nem lefikázni akartam a Destiny 2 hiányzó exkluzív tartalmait, csak azok ideiglenesek voltak, és úgy általában a Marveles közönség casual mivoltát nézve ez azért fájóbb dolognak tűnik. Jóval.

A Destiny 2 timed exclusive tartalmai igazából csak azért lehettek fájóak, mert amúgy rohadtul tartalmatlan volt az alapjáték, és abból vettek ki. Meg úgy általában ezeknél a tartalmaknál az történik, hogy a platform-exkluzív cuccok nem külön az adott platformnak készültek, hanem készen voltak és a többiektől szimplán elvették.

Csak annyit remélek, hogy ez a trend egyik cégnél sem fog felerősödni még inkább a jövőben, bár gondolom fel fog, lévén működik. Más kérdés, hogy meddig mernek a kiadók elmenni. Nyilván nem a hazai piac a mérvadó, de tegnap beszéltem boltos ismerőssel és mondta, hogy jönnek a lemondások a One verziónál. Az egyplatformos játékosok miatt ez azt is jelentheti, hogy kevesebb megy el az adott játékból, azaz vásárlót veszítenek. Bár nem hiszem, hogy százalékosan kimutatható lenne a dolog.
Aug 05., Wednesday 14:18 #63
Válasz theSickness (#60) üzenetére
Még mindig nem skinekről van szó, de értem, hogy neked könnyebb erre degradálni. Egyébként nem én hoztam fel példaként (ráadásul rosszul) a Destiny-t.
Abban egyetértek, hogy bármilyen ideiglenes exkluzivitás nem egyenértékű a teljes, korlátlan exkluzivitással, nem is állítottam, hogy a kettő ugyanaz.
I am such a B.A.
[7] samus101
Aug 05., Wednesday 13:53 #62
KATT!

Ennyike...
"Reach out and touch faith!"
Aug 05., Wednesday 13:50 #61
Válasz Sunfi3lds (#59) üzenetére
Maximum de baszod fel magad, ha épp nem jön be a trollkodásod. Ez itt egy mezei beszélgetés, vita (tudod, emberek szoktak ilyet hátsó szándék nélkül is csinálni a való életben), nem mindenki szerint olyan életbevágó a kedvencünk tutujgatása, ahogyan azt te megéled. Azért szép próbálkozás.
Aug 05., Wednesday 13:47 #60
Válasz ne5h (#58) üzenetére
A Marvel univerzum talán legnépszerűbb karakterének teljes exkluzivitása azért nem egyenlő egy átmenetileg exkluzív fegyverskinnel meg küldetéssel. Nyomtam a Destinyket, értem a gondolatmenetet, nem ugyanaz. Még úgysem, hogy szívesebben Destinyzek, mintsem játszanék ezzel a játékkal.
[27] Sunfi3lds
Aug 05., Wednesday 13:31 #59
pont most olvasom h még több exkluzív tartalmat kapnak a playstation vásárlók de nem merem linkelni nehogy valakinek egészségtelen tartományba kerüljön a vérnyomása ettol.

Sikkneszt láthatóan megviselte a téma
Sic Parvis Magna
Aug 05., Wednesday 13:12 #58
Válasz theSickness (#51) üzenetére
A Destiny kapcsán az is megvan, hogy komplett fegyverek, multi pályák és stike-ok (tehát a játék szerves részei) voltak exkluzívok, akár 1 éven át is? Nem csak pár skinről volt szó. A menő ruhákat és egyéb kozmetikai cuccokat az előrendelők kapták mindig, azokra nem volt exkluzív deal egyik oldallal sem.
Ha már példaként hozol fel valamit, ilyen "apróságok" fölött nem kéne elsiklani.

Ott legfeljebb azért nem akartak vasvillával nekimenni a fejlesztőknek emiatt, mert teljesen új IP-ről és annak tartalmairól volt szó, senki nem tudta, milyenek is lesznek az exkluzív tartalmak. Itt azért némileg tisztább a kép ezt illetően.
I am such a B.A.
[36] kiső
Aug 05., Wednesday 13:06 #57
Válasz theSickness (#49) üzenetére
Nem kell nagy szavakat használni. Eszembe sincs "bepróbálkozni" nálad, mert semmi értelme nincs, viszont a kérdésemet jogosnak érzem. Persze a te szemszögedből ez nem az, amit meg is értek.
Aug 05., Wednesday 12:56 #56
Válasz Ákos23 (#54) üzenetére
Ő még talán. De kötve hiszem, hogy ez most egy valamit valamiért helyzet.
[11] Ákos23
Aug 05., Wednesday 12:54 #55
Válasz theSickness (#53) üzenetére
Annak idején biztos, mondjuk akkor olyan szarban volt a marvel, h elvileg az egész packot odaadtak volna a Sonynak, de nekik csak pokember kellett, csak azért írtam, mert gondolom a Sony is azért csinálta ezt mert 1000 szállal kötődik a karakterhez.
[11] Ákos23
Aug 05., Wednesday 12:51 #54
Válasz theSickness (#51) üzenetére
Amúgy egy exkluzív rozsomak boxon szerintem lenne kb ilyen kaliber, az x-men eleve rohadt népszerű marvelen belül szóval azért onnan bőven lehetne szemezni, ha egyáltalán akarnak ilyet.
Aug 05., Wednesday 12:51 #53
Válasz Ákos23 (#52) üzenetére
Nyilván nem azért vették meg a filmes jogokat eredetileg, mert Póki talán a legnépszerűbb Marvel karakter. Aztán összehozták a játékot is ennek nyomán. Ez a deal meg pont erről szól: Póki közkedvelt ÉS kapcsolható a Sony portfóliójához. Kellemest a hasznossal.

Nyilván lett volna morgás egy Hangya vagy egy Gambit miatt is, csakhogy Pókember más kategória.
[11] Ákos23
Aug 05., Wednesday 12:44 #52
Válasz theSickness (#45) üzenetére
Mondjuk a Sony szerintem közel se azért döntött spidey mellett, mert ez a legnepszerubb, hanem mert vele csinálnak játékot és azt akarják, h spidermanrol az embereknek a playstation jusson eszébe, ha doctor strange játékaik lennének az lenne exkluzív.
Aug 05., Wednesday 12:43 #51
Válasz ne5h (#46) üzenetére
Azért ez nem a Destiny, ahol pár menő ruhát kap exkluzívnak az egyik oldal, remélem ez úgy megvan. Nem is nagyon gondolnám, hogy ez a Soul Calibur esete (mindenkinek külön exkluzív karakterek), másrészt meg nem is nagyon tudom, hogyan lehetne "jóvá tenni", lévén az alapjátékban a többi népszerű karakter már biztosan szerepel mindenkinél.
[29] lacapaca
Aug 05., Wednesday 12:43 #50
Nem arról volt szó, hogy ebben a játékban minden karakternek külön szóló kampánya lesz? Vagy ez csak a co-op-ra egy extra karakter?
Különben is egy Box-osnak mit számít ez...A Grounded-ben bosszúból annyi pókot verek agyon, hogy Pókembert ezentúl csak sírni látjuk. Úgy meg kinek kell
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
Aug 05., Wednesday 12:40 #49
Válasz kiső (#48) üzenetére
Cseppet más a kettős mérce és más az aránytalanság.

Egyik sem jó megoldás, a ideiglenes exkluzív játékokat mindkét cég ellőtte már.
Viszont egy kiemelt frencsájz esetében abszolút platform-exkluzívvá tenni az adott frencsájz talán legnépszerűbb karakterét egy multiplatform játékon belül, az már egészen más szint.

Fogalmam sincs, hogyan állsz a Marvel témához meg mit szeretsz sorozatból. Ez a Mortal Kombat Scorpion nélkül. Street Fighter Ryu nélkül. DC Batman nélkül.

Nem tudom, miért szorul ez különösebb magyarázatra, a kettős mérce felvetése meg finoman szólva is aljas bepróbálkozás.
[36] kiső
Aug 05., Wednesday 12:28 #48
Válasz theSickness (#39) üzenetére
Nem te szoktad előszeretettel emlegetni a kettős mérce fogalmát?
[55] axl
Aug 05., Wednesday 12:22 #47
Válasz playmore (#42) üzenetére
"nem is számoltam vele amikor bejelentették a játékot"

Na, pontosan erről beszéltem én is! Mindamellett, hogy nem rajongok túlzottan az efféle üzleti praktikákért (mindegy, ki csinálja és mivel), azok felháborodását sem tudom komolyan venni, akikben csak most és csak azért tudatosult, hogy nem lesz benne Pókember (legalábbis számukra), mert a másik tábor megkapja. (És most csak róla van szó, az időközben bejelentett többi dolog tényleg erősen bicskanyitogató, de sajnos nem az első és valószínűleg nem is az utolsó ilyen húzás.)

Az meg külön vicces, hogy erről egyébként egy olyan játék alatt vitatkozunk, ami eddig eléggé közepesnek néz ki és a címe mellett kb. a mostani marketingfogás által generált figyelem lehet az esélye arra, hogy valamennyire sikeres legyen.
I WλNT TO BELI3VE
Aug 05., Wednesday 12:22 #46
Válasz theSickness (#44) üzenetére
És ha egy hét múlva bejelentenek valami hasonlót az MS részvételével, akkor helyreáll a világ rendje vagy ugyanúgy menni fog a balhé, csak más főszereplővel?
Ezzel nem azt mondom, hogy jó a Spidey-s megoldás vagy hogy nem lehet felháborodni rajta, csak érdekel a dolgok állása.
Egyébként ezért jó, ha az ember underdog karakterekkel szimpatizál, azok úgyse kerülne be soha az ilyen adaptációkba.
I am such a B.A.
Aug 05., Wednesday 12:17 #45
Válasz playmore (#42) üzenetére
"Még akkor is ha Póki a Marvel legnépszerűbb karaktere"

Ezt nem írja itt semmi sem felül. Éppen ez a lényeg. Mintha egy hasonló DC-s játékban Batman lenne exkluzív valamelyik platformon.
Aug 05., Wednesday 12:15 #44
Válasz Ákos23 (#43) üzenetére
Az megint más, ha minden platform kap valami tartalmat. Tudtam, hogy ez a Soul Calibur példa elő fog jönni, de éppen ezért nem jó példa ebben az esetben.
[11] Ákos23
Aug 05., Wednesday 11:58 #43
Válasz theSickness (#40) üzenetére
Mondjuk a crashes meg az sw téma kicsit más kategória, a mortalos inkább, nem tudom de engem ezek pl sose izgattak, amikor soulcaliberben boxon volt asszem vader psen meg yoda is teljesen eltudtam fogadni, h nem játszhatók a másik karakterrel, persze megértem akinek nem tetszik, de akik vérig sértve érzik magukat ezek miatt nekem kicsit erős.
[38] playmore
Aug 05., Wednesday 11:56 #42
Válasz theSickness (#40) üzenetére
Még akkor is ha Póki a Marvel legnépszerűbb karaktere azért mégiscsak mellékes arc egy, a filmekre épülő Avengers játékban. Azért nem egy Scorpion vagy Tie Fighter. Lehet, hogy más lenne a véleményem ha egy Justice League játékból maradna ki valaki aki szerintem fontos, de én nem is számoltam vele amikor bejelentették a játékot.
Cheers, love! The cavalry's here!
[1] bakfitty
Aug 05., Wednesday 11:43 #41
Válasz theSickness (#40) üzenetére
NE ADJ NEKIK ÖTLETEKET!!!
Aug 05., Wednesday 11:23 #40
Válasz playmore (#38) üzenetére
Sem a Marvel, sem maga a játék nem mozgat, de azért látni kell, hogy egy ekkora frencsájz esetén hol a bibi.

Mondjuk ilyen lenne, ha a Mortal Kombat 12-nél csak az egyik platform kapná meg Scorpiont. Ha a Crash 4-ben a menekülős pályák platform-exkluzívak lennének. Ha a Star Wars Squadronsban csak az egyik konzolon irányíthatnál X-szárnyút vagy Tie Fightert.
Aug 05., Wednesday 11:17 #39
Azért cseppet más, amikor (szintén nem valami elegáns módon) egy teljes játék időszakos exkluzív (főleg akkor elegáns, amikor a platfolm holder lerak annyi pénzt, hogy kussoljanak az időszakosságról), és az, amikor egy közkedvelt frencsájzt feldolgozó játék egyszerre jön ki mindenre, de az egyik tábor teljesen (!) kimarad a frencsájz egyik legnépszerűbb, legkedveltebb karakteréből.

Nem meglepő módon azok nem akarják ezt látni, akiknek kapóra jön az, hogy leírhatják, ez csak "ikszbokszos hiszti".

Az is más kérdés, hogy látványosan bénának tűnik a játék.
[38] playmore
Aug 05., Wednesday 9:57 #38
Lehet, hogy azért mert én DCs vagyok (semmi bajom a Marvellel, sőt a legtöbb filmjüket nagyon szeretem), de abszolút nem értem miért fújták ezt ennyire fel. Exkluzív játékok oké, de exkluzív DLC miatt összedől a világ?
Cheers, love! The cavalry's here!
[48] soliduss
Aug 05., Wednesday 8:57 #37
Válasz soliduss (#14) üzenetére
..és itt is van amiről beszéltem. Ex szerződés, ex marketing és itemek... ezért lehet "kevesebbett" kellett tejelni Pókiért
[27] arpi0912
Aug 05., Wednesday 8:53 #36
Meglepett ez a nevetséges bojkott. Kicsit elkéstek vele jó pár évet mikor előző generációban elkezdődött ez (igaz akkor az ms tolta ezt keményen a coddal).
Aug 05., Wednesday 3:47 #35
Akinek nem tetszik az vegyen pleysztejsont, ezt a masik oldal is nem egyszer eljatszotta. Nem ez lesz az utolso eset, barmelyik felet nezzuk is. Meg miert is kapna keveset a box tulaj megjeleneskor, ugyanazt kapja mindenki. Mire megjelenik szerintem addigra mindenki elfelejti. Ertem en, hogy masrol van itt szo, de ez van sajnos.
Papu nem sárga tetű!!
[9] Gergo89
Aug 05., Wednesday 0:23 #34
Válasz Sunfi3lds (#33) üzenetére
Hisztigeneráció...
[27] Sunfi3lds
Aug 04., Tuesday 23:54 #33
Azért az geci kemény h egy ilyen egyértelmű marketing arukapcsolásos deal miatt kiakadtok xboxosok, ez az egész csak arra hivatott, h promózza a PS5 re érkező Miles moralest, plusz Avengers is jön ugye Ps5re.

Azon nem akadtok ki h Ff7 remake meg annak idején a Crash B remake is nem kis késéssel érkezik xboxra? Az megvan h a Sony már csak ezen a generáció kötott millió ilyen exkluzív dealt, lásd Cod dlc-k ps4en, crash team racing remake, Resident 7 VR mai napig csak Psen van stb.... Ahogy lentebb írja a kolléga ez már a ezredik ilyen kis geci deal h egyik platformon kapsz vmi pluszt a másikhoz képest.
Sic Parvis Magna
[36] kiső
Aug 04., Tuesday 23:23 #32
Megérteném a népharagot, ha az lenne az első eset a játéktörténelemben, de ez a Pókemberes manőver a nyolcszázhuszonharmadik. Jó hogy egyszer el kell kezdeni, de a legelsőnél kellett volna beleállni közös erővel, mert ez már eső után köpönyeg.
Összesen: 81 [1-50]
1 | 2
Friss hírek

11 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

pc,xbox1 0 | The Medium: hol ér véget a valóság?

Az új mozgókép elejt néhány információt a játék hátteréről.

pc 0 | Baldur’s Gate III: egy hét múlva próbakör

Apróbb csúszást követően érkezik a korai hozzáférésű változat.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Ghostrunner: Switch változat érkezik!

A Nintendo hibrid konzolján is támad hamarosan a cyber nindzsa.

pc,xbox1,ps4 0 | No Man’s Sky: Origins megjelenés

Elérte a 3.0-ás verziószámot a Hello Games projektje.

xbox1 0 | Bright Memory: előzmény Series X|S-re!

A Series modellcsalád premierjére érkezik az Infinite előzménye.