Grounded: egymillió apró kalandor
Eddig 8 hozzászólás
sQr
2020. July 31.
Friday 21:55


Az Obsidian Entertainment különleges kooperatív túlélő játéka mindössze két napja lépett a korai hozzáférés fázisába, de máris 1 millió apró kalandor indult útnak a hátsókertben! Arról nincs információ, hogy ennek mekkora szeletét teszik ki a Game Pass szolgáltatásból beugró potyautasok. Tekintve, hogy a Steam legkelendőbb játéka jelenleg a Grounded, szégyenkezésre biztosan nincs oka. A "Drágám, a kölykök összementek!" élménybe te is belekóstolhatsz az Xbox Game Preview program és a Steam Early Access keretében már most. A havi frissítésekre augusztus végétől lehet számítani.

Xbox One | Grounded Game Preview | Microsoft Store

PC | Grounded Early Access | Steam

A Grounded már elérhető tehát korai hozzáféréssel Xbox One és PC (Steam) platformokon.

[27] arpi0912
Aug 05., Wednesday 9:08 #8
Válasz axl (#7) üzenetére
Ennyi erővel egy demó, béta is torzítja az eladásokat. A GP-s kipróbálók is ebbe a kategóriába tartoznak. Márpedig ilyet nem szoktak állítani.
[55] axl
Aug 04., Tuesday 21:49 #7
Válasz arpi0912 (#6) üzenetére
És pontosan ezek miatt torzít: mert a lehetőség, hogy olcsóbban is ki tudják próbálni, biztosan lemorzsol néhány potenciális vásárlót, ill. olyanok is belenéznek, akiket amúgy nem érdekelt volna (az egyik az eladási számokat lefelé-, a másik a játékosszámot felfelé torzítja).
Minden játék szerepjáték
[27] arpi0912
Aug 04., Tuesday 20:29 #6
Válasz Necroman Mk2 (#3) üzenetére
A GP az eladásokat nem torzítja mert nem ad hozzá az eladásokhoz (legalábbis nem tudom mennyire kiszámítható eg, 200+ játékot tartalmazó szolgáltatásban). Itt viszont megint csak játékos számról van szó amiben benne vannak azok is akik GP előfizetők és csak ránéztek ha már bekerült de aztán hagyták is a csába.
moderator sQr
Aug 04., Tuesday 18:40 #5
Válasz arsenal (#4) üzenetére
Milyen új dolgokat tudok meg magamról. : ]
Twitter: sequeeer
[41] arsenal
Aug 04., Tuesday 10:35 #4
Válasz Necroman Mk2 (#3) üzenetére
A hírszerző nem szívleli a szolgáltatást, ennyi csak
Aug 01., Saturday 15:28 #3
Hát, én a Game Pass-osokat nem nevezném potyautasnak. Meg kell szokni, hogy ez bizony alaposan torzítja egy játékprogram eladásai számait, ugyanakkor a kiadó/platformholder számára az is pénz.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
Aug 01., Saturday 14:25 #2
A sztori végéig, már a kevéske, ami elkészült belőle, eljutottunk, aztán még kicsit felfedeztünk meg építettünk még, de egyelőre kifújt.

Haverral nem vagyunk rajongói a stílusnak, viszont a jelek szerint itt lesz végcél, lesz eleje meg vége, így viszont már talán szánunk rá időt, ugyanis eddig ez volt a legnagyobb bajunk a zsánerrel. Mert amúgy meg jópofa, egészen kellemes ötletei vannak és bejön ez a letisztult, mesés, szerethető kinézet.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[1] Jogamer
Aug 01., Saturday 13:01 #1
Nocsak.
Friss hírek

1086 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc,xbox1 8 | The Falconeer: Series X nyitócím

Tomas Sala különleges projektje már biztosan az elsők között lesz.

pc,xbox1,ps4,wiiu 1 | G.I. Joe: Operation Blackout bejelentés

A Hasbro akciófigurái ismét digitálisan folytatnák a háborút.

0 | Embracer Group: 8 stúdiófelvásárlás

A THQ Nordic kötelékében többek között a Metro széria alkotói.

pc,xbox1,ps4 15 | Control Ultimate Edition: bejelentés

Az alapváltozatokat viszont nem lehet majd ingyenesen frissíteni.

pc,xbox1 1 | Second Extinction: War Effort trailer

A csatákat megnyerheti három ember is. A háborút viszont nem.