Halo Infinite: ingyenes multiplayer
Eddig 51 hozzszls
sQr
2020. July 31.
Friday 21:25


“A Halo mindenki! Most mr megersthetjk, hogy a Halo Infinite tbbjtkos rsze ingyenesen jtszhat lesz s tmogatja majd a 120FPS mdot Xbox Series X konzolon. Tovbbi rszletek hamarosan!”

Olvashat a hivatalos bejelents a Halo twitter oldaln csupn nhny rval a Smyths Toys szivrogtats utn. A 343 Industries teht gy tnik hamarosan bemutatja az v vgn rkez Halo felvons tbbjtkos rszt is. Azt mr most tudhatjuk, hogy ez a szelete free to play modellre lesz felptve s az j Microsoft konzolon akr 120 kpkockt is kpes lesz kisajtolni magbl msodpercenknt. A pletykk szerint a jtk a Call of Duty Battle Pass rendszert is tveszi s kozmetikai kiegsztkkel tervezi fenntartani az rdekldst hossz tvon.

Szmodra szimpatikus a F2P modell? Ki fogod tudni hasznlni a 120FPS kpfrisstst?

sszesen: 51 [1-50]
1 | 2
[55] axl
Aug 03., Monday 14:25 #51
Vlasz soliduss (#50) zenetre
Erre tbb tippem is van, de mind csak elmlet:

1) Kvzi vesztes helyzetben vannak, akr a megtlsket, akr az eladsokat nzzk. (Persze ettl mg lehetnek k is nyeresgesek, mint ahogy elvileg azok is, klnben minek csinlnk?) Ezzel kicsit javthatnnak az sszkpen s nyomst gyakorolhatnnak a Sony-ra (br ktlem, hogy sszessgben ez olyan sokat szmtana).

2) Mr a Game Pass-ban ltjk a jvt s ebbe a kpbe belezavar a Gold. Elbbire gyis sokan elfizetnek (k nyilvn pontosan ltjk, hogy mennyien), pedig nem ktelez, ezt mg vonzbb lehetne tenni a Gold-os funkcik (mnusz multi) s az xCloud integrcijval (utbbi tudtommal mr hivatalos tny). Ez pont a fordtottja lenne annak, amit a Sony csinlt: elg sokan fizettek s terveztek is fizetni nknt a PS Plus-rt ahhoz, hogy npharag nlkl ktelezv tehessk. (s ht a mellkelt bra is kivlan mutatja, hogy sokkal jobb taktika volt gy tenni: tejsznhabbal mg a lf@sz is elg jl csszik ahhoz, hogy ne rontsa a megtlsket egy ilyen, amgy szerintem elgg szemt hzs.) Ezzel adnnak nekik egy jelkpes pofont. (Mg egyszer: nem gondolom, hogy nmagban ezzel kpesek lennnek fordtani, inkbb szimbolikus jelentsge lenne.)

Viszont brmit is csinlnak brmilyen okbl, azt olyan bnn (nem) kommunikltk kifel, hogy most a fl jtkos trsadalom ezen kattog s jobb esetben csak id eltt lelepleztk a meglepetst, rosszabb esetben csaldottsgot generlnak egy olyan vrakozssal szemben, amit eszk gban sem volt sugallni, mgis sikerlt nekik. Na, ez volna az igazi epic fail.
Minden jtk szerepjtk
[48] soliduss
Aug 03., Monday 13:37 #50
Vlasz axl (#49) zenetre
Hm... rtem amit rsz. De szerintem a fizets multit dobni... amikor k vezettk be s "vittk sikerre" nem ltom rtelmt kivezetni.

Mondjuk abban tbb rcit ltok, hogy a gold mint maga megznik s a gamepass lesz helyette.

Max gy kommunikljk, hogy ha elfizetsz a multira akkor tbb 100 cmet kapsz hozz alapbl ,hogy legyen mivel jtszanod. Ergo a gold s az ingyenjtk megsznik... a fizets s a lv megmarad. Csak akkor erre kellene rfekdni... mert valaki eltwitteli magt ,hogy az ms a "gamepassba akar minket kszerteni ha multizni akarunk" s ksz is a katyvasz. Gyors marketing melyben a + hangslyozzk mint a gp.

A sony meg nyilvn (99%), hogy ugyan ezt meglpi majd a rgta "van de minek" llapotban lv Ps now-al.
[55] axl
Aug 03., Monday 13:16 #49
Vlasz soliduss (#47) zenetre
"Ha kivezetnk akkor mirt maradna meg a havi s 3 havi opci? Akkor mirt nem neglnk azokat is egy menetben."

Mert ha nem tnt volna fel, mg nem lett ingyenes, st, be sem jelentettek ilyesmit. Aki addig is szeretne multizni, annak nyilvn meg kell hagyni a lehetsget r, de a 12 hnapos tagsg eltrlsbl szmomra logikusan az kvetkezne, hogy egy ven bell tervezik bevezetni, ezesetben annl tovbb felesleges betraznia brkinek is (aki mgis megtette mr, annak meg mondjuk tkonvertlnk / hosszabbtank a Game Pass elfizetst, esetleg levsrolhat Store-kredit formjban kapn vissza, br ez utbbit kevss tartom valsznnek). Vagy nem, s ez megint szimpln csak egy jabb sz@rul tgondolt / lekommuniklt lps a MS rszrl, amikkel az utbbi idben tbbet rtott magnak, mint a konkurencia. Hogy szinte legyek, engem ez utbbi varici lepne meg kevsb (de drukkolok neki, hogy az els legyen igaz).
Minden jtk szerepjtk
[48] soliduss
Aug 03., Monday 12:52 #48
Vlasz Necroman Mk2 (#40) zenetre
Day 1 ta ingyenes volt a f2p sony-n.... nem idkzben tettk azz.
[48] soliduss
Aug 03., Monday 12:51 #47
Itt szerintem a F2P biznisz s taln a "nem kell Gold a Halo" szivrgsokat mostk ssze az emberek.

A teljes Gold tagsg kivezetse szerintem nem opci.... az tnevezs taln.

Ha kivezetnk akkor mirt maradna meg a havi s 3 havi opci? Akkor mirt nem neglnk azokat is egy menetben.

Mert ha ingyenes marad a multi akkor minek a gold? Gold = gamepass???
[16] Zangpo
Aug 02., Sunday 20:54 #46
Vlasz Shark (#32) zenetre
Ksznm!
"Egyesek olykor azzal gyakorolnak rnk nagy hatst, hogy mondanak valamit. Msok azzal, hogy csendben maradnak." XIV. Dalai Lma /PSN ID:Zangpo/
Aug 02., Sunday 12:54 #45
Vlasz Alyssa_ (#41) zenetre
Az durva lenne, de szerintem ennyire nem akarnak engedni ebbl - plne, hogy k vezettk be konzolon a fizets multit. Azt viszont inkbb el tudom kpzelni, hogy az EA-hez hasonlan a Game Pass-t kt szintess teszik, s Live elfizets mellett elrhet az ember egy csom jtkot (nyilvn tbbet nem adnak majd ajndkba), de a premier cmek csak Ultimate-tel lesznek elrhetek.
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
Aug 02., Sunday 10:51 #44
Ezt a grafikat mar csak elviszi a 120fps.
Papu nem srga tet!!
[27] arpi0912
Aug 02., Sunday 10:04 #43
Vlasz Hunk2 (#42) zenetre
n annak hiszek amit a cgek mutatnak(a showcasen ltottak nekem egyelre elg). Majd ha kommuniklnak ebben konkrtumot akkor megltjuk. Tl sok pletyka kezd lenni a 2 gp krl s egyre vadabbak.
[39] Hunk2
Aug 02., Sunday 0:23 #42
Vlasz arpi0912 (#37) zenetre
Hrek(pletykk) szinte hetente vltoznak. Sajnos semmi biztosat nem tudni mg kitartok annl hogy multi ingyenes lesz egyelre gy tnik.
"lni s lni hagyni"
[2] Alyssa_
Aug 01., Saturday 22:36 #41
Vlasz Necroman Mk2 (#40) zenetre
Tudom, de itt (ha igaz) nem csak a F2P jtkokrl van sz.
Aug 01., Saturday 21:17 #40
Vlasz Alyssa_ (#38) zenetre
A Sony engedett, s a F2P jtkokat (pl. Fortnite, Warframe) ingyen, azaz Plus elfizets nlkl is lehet jtszani. Lehet "knyszerbl" az MS is ezt akarja meglpni.
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
[1] bakfitty
Aug 01., Saturday 18:18 #39
Vlasz axl (#36) zenetre
(Egybknt ha jl tudom, akkor mg jval a jtkok eltt, a film kpkocka nvelsnl volt ez egy indok.)
[2] Alyssa_
Aug 01., Saturday 17:35 #38
Vlasz arpi0912 (#37) zenetre
Nem hiszem, hogy igaz lesz az ingyenessg, de ha mgis, az pr helyen lecsapn a biztostkot.
[27] arpi0912
Aug 01., Saturday 16:43 #37
Vlasz Hunk2 (#34) zenetre
Mondjuk ennek pont ellentmondott az xbox showcasen a crossfire x multiplayere, amihez oda volt rva hogy gold szksges hozz. Gyantom nem a onera gondoltak alatta.
[55] axl
Aug 01., Saturday 16:42 #36
Vlasz bakfitty (#31) zenetre
A mai napig nem rtem, hogy tudtk egyesek gy kiforgatni azt a megllaptst, hogy kb. 23-25 FPS-tl ltunk egy mozgkpet folyamatosnak s nem llkpek sorozatnak (pedig technikailag az). Ez tvolrl sem egyenl azzal, hogy az emberi szem nem kpes ennl tbbet rzkelni, vagy hogy nincs szlelhet klnbsg. pesz ember ilyet soha nem is lltott.

(Tisztban vagyok vele, hogy te most szarkasztikus voltl, de tallkoztam mr olyannal, aki komolyan gy rvelt. Gondolom te is, ezrt a gnyos hangnem.)
Minden jtk szerepjtk
Aug 01., Saturday 16:34 #35
Vlasz Shark (#29) zenetre
Ebben nem teljesen èrtek egyet , mert mint irtam is a nativ 120 hz egy elèg szk krben kiahasznlt funcki ès nen hiszem hogy a jvben beldoznk a szmolsi kapacitst erre.
A filmeknèl sem gondolom hogy nagyot fog hastani.
Inkbb PC s krkben , ott is ahol mr betegesen a max bllitsokat hajszoljk , ott meg monitor az r.
Viszont pozitivum hogy kevèsbè frad el a szem tle.
Kevesebbet èl a Gamer, de tbbet èl meg.
[39] Hunk2
Aug 01., Saturday 16:29 #34
Egyre tbb jel utal arra hogy multi ingyenes lesz Xbox gpeken.
Ennek egyrszt sokat ksznhetnk annak hogy PC is jn tbb Microsoft cm.
Mr csak egy hivatalos bejelents kell.
"lni s lni hagyni"
[1] Jogamer
Aug 01., Saturday 16:29 #33
Ez a vide elg jl prezentlja milyen a 120 frame, valszn supersampling-et hasznltak: KATT!
[25] Shark
Aug 01., Saturday 16:16 #32
Vlasz Zangpo (#30) zenetre
Hnapok ta meg van,van hogy egsz nap ugyanaz a jtk,vagy csatorna van a kpernyn,semmi problma nincs vele.
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
[1] bakfitty
Aug 01., Saturday 16:15 #31
vek ta tudjuk, hogy az ember gyse lt 23fps fl, radsul a 30fps a legcinematicabb, szval felesleges az erlkds, ugye?
[16] Zangpo
Aug 01., Saturday 16:12 #30
Vlasz Shark (#27) zenetre
Nem parzol, hogy 3-4 ra utn beleg valami statikus a kpbe? n is vennk oledet, de egyszer begettem egy Panasonic plazmt a Dark Souls-zal, azta rmlmaim vannak tle.
"Egyesek olykor azzal gyakorolnak rnk nagy hatst, hogy mondanak valamit. Msok azzal, hogy csendben maradnak." XIV. Dalai Lma /PSN ID:Zangpo/
[25] Shark
Aug 01., Saturday 16:09 #29
Vlasz sikesdizsolt (#28) zenetre
n inkbb azt mondanm,hogy nem attl lesz j egy tv hogy tudja a 120hz-et,hanem egy j tv ma mr tudja ezt.Aki j tv-t akar annak bele kell nylni a zsebbe mert 200-300 kztt nem igazn kapsz j tv-t.
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
Aug 01., Saturday 15:59 #28
Vlasz Necroman Mk2 (#24) zenetre
Kèrdès hogy a nativ 120 hz mennyire fogja meg az embereket , mennyire eladhat , csakmert pl a Gemini Man kivètelèvel nem is tudok olyan filmet amièrt a nem gamer vssrlk rcuppannnak.
Az meg hogy egy kèt jtèk multijban opci lehet , sem fog sokakat prèmium tv vsrlsra sarkalni.
A nativ 120hz szerintem az alap ès kzèpkategoriban tovbbra is httèrbe fog szorulni , fleg a nem nativ kèpjavit funkcik mellett.
Mèg sosem lttam nagy betkkel ès szmokkal kiirva hogy ez a kèszlèk NATIV 120HZ!!!! Nem is hangzik jl a 240hz , 500hz , 800hz st akr 1200hz utn.
Ez a règi kèpcsves tv k nèl sem jutott el az alap ès kzèpkategorikig. Mzlim is volt anno hogy az Lg gyrbl kipottyant egy nekem . 😂
Kevesebbet èl a Gamer, de tbbet èl meg.
[25] Shark
Aug 01., Saturday 15:43 #27
Vlasz Dark T (#25) zenetre
Tkletes a b9!
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
[1] bakfitty
Aug 01., Saturday 15:28 #26
Vlasz Necroman Mk2 (#23) zenetre
Minden platformon ingyenes lesz.
[2] Dark T
Aug 01., Saturday 15:21 #25
Vlasz Shark (#22) zenetre
En is az Oled fele hajlok, csak azert tudod ugy valasztok tv-t hogy ne kelljen minimum 4-5 evig cserelni. Most ezzel a tipussal szemezek igazan ( LG OLED65B9PLA ).
Aug 01., Saturday 15:20 #24
Vlasz sikesdizsolt (#3) zenetre
Ma mg igen, de jvre s azutn egyre tbb kszlk lesz kpes 120 Hz-es mdban futni. s egy rkez konzolnak nem rt, ha fel van ksztve a jv technolgijra is.

#17 Jogamer: Teljesen ms grafikai szint a kett (oldalnzetes platformer vs. 3D FPS), nem kevernm ide.
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
Aug 01., Saturday 15:16 #23
Jl rtelmeztem a mondatot, hogy az j HALO multiplayere csak az XSX konzolon lesz ingyen? Mondjuk ennek ksznheten a Live elfizetsek biztosan meg is fognak maradni.
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
[25] Shark
Aug 01., Saturday 15:13 #22
Vlasz Dark T (#21) zenetre
n azrt vettem oledet mert nem vagyunk samsung prti.Arrl nem tudok nyilatkozni,de arrl igen hogy az olednek gynyr kpe van,s tud mindent ami az j konzolokhoz is kell.n ezutn mr nem vennk mst oleden kivl.Tbb haver is tjtt megnztk rajta a one x-t,(Otthon 4k lcd van nekik,s nem az olcs kategribol)k is oledre vltanak.Biztos van aki szerint a qled jobb ,de az is csak egy lcd tipus,merem ajnlani az Lg oledet.
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
[2] Dark T
Aug 01., Saturday 14:27 #21
Vlasz Shark (#16) zenetre
Szerintem nincs akkora kulonbseg 55 es 65 col kozott. De en is ugy vagyok vele minel nagyobb annal jobb. Monitor lehet akarmilyen baszo szo sincs rola. Nekem is otthon csucsul egy 65 colos 4k tv. Annal lejjeb meretbe mar soha tobbe. Most valtok majd lassan uj tv-re es ami van megy a gyereknek. Csak nem tudok donteni hogy Oled vagy Qled. Mert olvastam nem 1 forumot de igazabol nagyon vegyes es alig lehet kiszurni melyik a jobb. Van aki az Oledre es van aki a Qledre eskuszik.
[27] arpi0912
Aug 01., Saturday 13:33 #20
Vlasz Jogamer (#18) zenetre
J lenne ha lenne mindkettben dlss 2 szintet tud algoritmus. A dlss 2.0 mr igen j hanem jobb minsget is ad alacsony render felbonts mellett s gy az extra er mehet msra. 2 mterrl meg ugyse veszi szre az ember ezt a kis trkkt.

A 60 fps nekem igahbl elg, csak beton stabil legyen. Ugysincs 120 hzes tvm s hacsak a gyerek t kre nem teszi nem is lesz egy ideig.
[27] arpi0912
Aug 01., Saturday 13:29 #19
Vlasz Jogamer (#17) zenetre
Jaa, h n nextgen cuccra gondoltam nextgen ltvny mellett. Nem kurrens gen jtk felhzott verzijra.
[1] Jogamer
Aug 01., Saturday 12:29 #18
Vlasz arpi0912 (#15) zenetre
AMD RIS biztosan van mindkt konzolban, az veri a DLSS 1-et. RDNA2-ben nem tudni mit lpett az AMD a DLSS 2-re, de tuti lpett valamit. Series X hardveresen fel van ksztve a DirectML-re, szval brmi lehet mg.
[1] Jogamer
Aug 01., Saturday 12:22 #17
Vlasz arpi0912 (#15) zenetre
Ori 4k120fps, szerintem a Halo is az lesz.

Viszont nekem fontosabb a stabil 60 fps, ami tnyleg stabil pl multiban.
[25] Shark
Aug 01., Saturday 12:19 #16
Vlasz sikesdizsolt (#14) zenetre
n sem szeretem a pici kptlt,az 55’ pont tkèletes a nappalimba,a 65’ mr nagy lenne.De hogy pici monitoron jtszak..h😃
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
[27] arpi0912
Aug 01., Saturday 12:14 #15
Vlasz Jogamer (#9) zenetre
Mit jelentettek be eddig ami tudja a nativ 4k/120-at? Nekem nem rmlik ilyen. A felsklzott 4k meg nem natv 4k.
Ha mindkt j gpben lenne nvidia szer DLSS (amit mostansg pletyklnak a sonyval kapcsolatban) akkor taln lehetne beszlni felsklzott 4k/120- rl. De eddig ilyet egyik gyrt se mondott, erstett meg.
Aug 01., Saturday 11:52 #14
Vlasz Shark (#12) zenetre
Maradjuk annyiban hogy a C9 sem tartozik a nagy ttlaghoz.
Monitoron meg nem jtszom mert mg nagyobb tèvèn is alig jn t a tèrèlmèny.
Kevesebbet èl a Gamer, de tbbet èl meg.
Aug 01., Saturday 11:38 #13
Vlasz Shark (#4) zenetre
Es ott vannak a monitorok is. PC-n a 120/144Hz meg regota porog mar multis korokben.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[25] Shark
Aug 01., Saturday 11:37 #12
Vlasz sikesdizsolt (#10) zenetre
Azt nem tudom nekem Lg oled C9 van arrl tudom hogy tudja.
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
Aug 01., Saturday 11:30 #11
Vlasz sikesdizsolt (#10) zenetre
Radsul az XG is csak 1080 p ben viszi a 120hz et . Legalbbis a Sony oldaln ez ll...
Kevesebbet èl a Gamer, de tbbet èl meg.
Aug 01., Saturday 11:24 #10
Vlasz Shark (#4) zenetre
Nekem Sony 49XF9005 van . 120hz nativ panellel s 1000hz Motion Flow kpjavit rendszerrel . De jelfeldolgozsban a Hdmi n keresztl csak 60 hz megy . Az jabb cscsszria ( XG) mr veszi a 120hz jelet is . De egyrèszt ezeket az adatokat sok gyrt fel sem tnteti , sok viszontelad meg eleve nem helyesen adja meg. Msrèszt a komoly kpjavito rendszer tv kel el lehet èrni azt a hatst mintha 120 hz t ltna az ember , igaz pl feliratoknl meg stabil pontoknl pixeledesès keletkezhet.
Kevesebbet èl a Gamer, de tbbet èl meg.
[1] Jogamer
Aug 01., Saturday 11:07 #9
Vlasz Dark T (#8) zenetre
Nem e??
[2] Dark T
Aug 01., Saturday 10:50 #8
Vlasz Plasma (#7) zenetre
Na azt mar most felejtsd el hogy a 120 fps mellett nativ 4k-ban fogod tolni. Azt hiszem pont egy Dirt hirnel mondtak hogy mind a 2 gep kepes lesz 120fps-re, de nem lesz emiatt nativ 4K. Egyik gep se tudja nativ 4k/120 fps-t.
[18] Plasma
Aug 01., Saturday 10:29 #7
Vlasz sikesdizsolt (#3) zenetre
Szerintem tk egyrtelm, ennek a jtknak kvzi futni kell a legels Xbox One gpen is, ezzel annyira visszafogva a Series X verzi klsejt is, ami npharagot indtott ugye a bemutat utn (nem ok nlkl). Radsul ha cross-play lesz a multi (gondolom az lesz), akkor annak rdekben, hogy ne legyen rettenten nagy htrnyban egy One tulaj a tbbiekhez kpest, a rgi verzinak is minimum 60 fps-sel kell futni.

Szval az a helyzet, hogy van egy One gpen mr jl futo, valsznleg sklzott Full HD jtkod, aminek a SeX verzijba szebb textrk, effektek kerlnek, meg persze natv 4K-ban fut. Mindezek mell simn belefr mg a dupla kpfrissts is, annyira le van buttva az egsz jtk azrt, hogy One-on is trheten fusson.
[10] priest
Aug 01., Saturday 10:20 #6
Mr elre ltom a kapcsolatos Angry Rant-et: "10 bucks for fckn blue?!"
Forklifts never die. They're just missing in action.
[25] Shark
Aug 01., Saturday 10:19 #5
Vlasz Tommy_Angelo (#2) zenetre
Mindenkppen kiprlom gamepassban.Ezt a 120 fps-t sem ertem mert eddig azt hangoztattk sok jteknl hogy one x-en azrt nem nvelik a jtk sebessgt mert hogy minden gpen azonos legyen az fps multiban.Most akkor dnke xbox one on 30 fps-el,one x en 60 fps-el ,j x-en meg 120 fps-el ugrik egymsnak?
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
[25] Shark
Aug 01., Saturday 10:15 #4
Vlasz sikesdizsolt (#3) zenetre
n gy tudom hogy ami tudja a 120 hz -t s hdmi 2.1 van rajta azon mkdnie kell.Nem nagy dolog utna jrni,azrt nem olyan miniml ezeknek a kszlkeknek a szma.2020 van,csak nyilvn nem az olcs kategritol kell vrni ezt.
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
Aug 01., Saturday 10:10 #3
Olyan minimàl kszlk kpes a nativ 120 hrz visszaadsra , hogy n is rtem mirt fekdnek r erre a tmra. Radsaul mg a nativ 120 hrz es tvknl is sok utnajrs kell , hogy a hdmi csatlakozsa tadja e ezt a jelet vagy sem.
Ami pedig szemlyes ; filmeknl mr ismert az amikor csontra felhuzzk a kpfrissitst a tv n s eljn a szappanopera, termszetfilm effektus . Jtèkoknl sem feltètlen pozitivum...
Kevesebbet èl a Gamer, de tbbet èl meg.
Aug 01., Saturday 9:33 #2
Vlasz Shark (#1) zenetre
Ingyen van, ki kell probalni, aztan ha tetszik orulesz, ha nem, akkor delete. Bar a Halo-k azert multiban ritkan szarok.

Amugy a 120k 4k-ban lesz? A single csak 60 fps lesz?
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
sszesen: 51 [1-50]
1 | 2