[Kínai piac] Bright Memory: Infinite trailer
Eddig 1 hozzászólás
sQr
2020. July 31.
Friday 16:15


Az egyszemélyes FYQD-Studio, vagyis Zeng Xiancheng fejlesztése az Xbox Gameshow után most a ChinaJoy 2020 műsorában tűnt fel. Sci-fi akcióhősünk továbbra is Shelia, aki egy természetfeletti képességekkel rendelkező osztag (SRO) tagja, ez pedig a játékmenetben is megmutatkozik. Villámgyors akciók. Rendkívüli mobilitás. Ropogó gépfegyverek és borotva éles katanák. Ahogy azt szeretjük.

A Bright Memory: Infinite jelenleg nem rendelkezik megjelenési dátummal, mint ahogy az sem tisztázott, hogy az Xbox One, Xbox Series X és PC platformok mellett továbbra is készül-e PlayStation 4 konzolra. Vagy PlayStation 5-re?

[11] frg_dnl
Aug 01., Saturday 8:14 #1
Már alig várom, hogy belevessem magam.
Friss hírek

1056 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Ooblets (Xbox)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ki a pusztára, ki a rétre, Oobletet foghatsz nyereménybe'!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Double Kick Heroes: ím a dallista

Hamarosan teszt, addig is listaböngészésre fel!

0 | Sol 705: az indie kalandjáték él

Kellemes point and click a kilencvenes évek időkapszulájából.

7 | EDGE #349 pontszámok

Papír bajusz és egy kiadós indie válogatás a lapokon.

pc,xbox1,ps4,wiiu 1 | Doom Eternal: The Ancient Gods

Ízelítő az idei epizód első story központú kiegészítőjéből

pc,ps4 0 | Ghostwire: Tokyo kutyasimogatás

“You can pet the dog” plecsnit igazol Shinji Mikami.