[Kínai piac] Bright Memory: Infinite trailer
Eddig 1 hozzászólás
sQr
2020. July 31.
Friday 16:15


Az egyszemélyes FYQD-Studio, vagyis Zeng Xiancheng fejlesztése az Xbox Gameshow után most a ChinaJoy 2020 műsorában tűnt fel. Sci-fi akcióhősünk továbbra is Shelia, aki egy természetfeletti képességekkel rendelkező osztag (SRO) tagja, ez pedig a játékmenetben is megmutatkozik. Villámgyors akciók. Rendkívüli mobilitás. Ropogó gépfegyverek és borotva éles katanák. Ahogy azt szeretjük.

A Bright Memory: Infinite jelenleg nem rendelkezik megjelenési dátummal, mint ahogy az sem tisztázott, hogy az Xbox One, Xbox Series X és PC platformok mellett továbbra is készül-e PlayStation 4 konzolra. Vagy PlayStation 5-re?

[11] frg_dnl
Aug 01., Saturday 8:14 #1
Már alig várom, hogy belevessem magam.
Friss hírek

1086 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc,xbox1 7 | The Falconeer: Series X nyitócím

Tomas Sala különleges projektje már biztosan az elsők között lesz.

pc,xbox1,ps4,wiiu 1 | G.I. Joe: Operation Blackout bejelentés

A Hasbro akciófigurái ismét digitálisan folytatnák a háborút.

0 | Embracer Group: 8 stúdiófelvásárlás

A THQ Nordic kötelékében többek között a Metro széria alkotói.

pc,xbox1,ps4 15 | Control Ultimate Edition: bejelentés

Az alapváltozatokat viszont nem lehet majd ingyenesen frissíteni.

pc,xbox1 1 | Second Extinction: War Effort trailer

A csatákat megnyerheti három ember is. A háborút viszont nem.