[M365] Uncharted és Just Cause
Eddig 9 hozzászólás
ne5h
2020. July 16.
Thursday 08:59


Filmes rovatunk legújabb jelentésében rögtön két mozi kapcsán is újdonságokról számolhatunk be. Az első, hogy a nem éppen problémamentes Uncharted film a napokban végre hivatalosan is elindult az elkészítés rögös útján. A többször is rendezőt váltott adaptáció a jelek szerint végre sínen van, ezt a fiatal Nathan Drake-et megformáló Tom Holland erősítette meg, aki egy képet osztott meg az első forgatási napról.

Bár nem ennyire előrehaladott állapotnál jár a Just Cause mozi, az mindenesetre bizalomgerjesztő, hogy legalább a rendező személyét sikerült tisztázni a feldolgozás kapcsán. A direktori széket Michael Dowse (Nesze neked, Pete Tong!, Übergáz) foglalhatja el, aki a John Wick trilógiát is jegyző Derek Kolstad scriptjét viszi vászonra.

[3] tsz
Jul 19., Sunday 21:55 #9
Ez a színészválasztás borzasztó. Mindkettő: Drake és Sully is... Nem érdekel ezek után.
Az előzmény legalább ekkor gagyi ötlet...
[24] maccc
Jul 16., Thursday 23:45 #8
Pls no, szálljon le Hollywood a videojáték filmekről. Elég volt egy életre. Értem ninca kreatív szikra meg ezer éve kifogytak a szuflából, de nyúljanak már máshoz.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[55] axl
Jul 16., Thursday 16:55 #7
Mondjuk én eleve már azt sem értem, hogy minek egy filmszerű akciójátékból filmet csinálni? Ha kiveszed belőle az interaktivitást, az egyértelmű visszalépés és nem látom a hozzáadott értéket.
Minden játék szerepjáték
[41] Kuresz
Jul 16., Thursday 16:51 #6
Válasz ne5h (#5) üzenetére
Most a legtöbb emberben benne vagyok én is. A többivel nem tudok vitába szállni
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
Jul 16., Thursday 15:48 #5
Válasz Kuresz (#4) üzenetére
Hogy végre elkezdik egyáltalán elkészíteni? Az, hogy a színész vagy a film maga téged nem érdekel, még nem jelenti azt, hogy maga a hír alapja ne lenne pozitív. Ha arról lett volna értesülés, hogy megint nincs rendező, elkaszálják, stb, az negatív lenne. Az, hogy egy lépéssel közelebb kerülnek ahhoz, hogy elkészüljön, (szerintem) pozitív. Ennek most semmi köze ahhoz, hogy a legtöbben nem a fiatal Nathanről akarnak filmet látni.
I am such a B.A.
[41] Kuresz
Jul 16., Thursday 15:45 #4
Pozitív? Mi a pozitív a pókemberes Unchartedben?
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[11] Ákos23
Jul 16., Thursday 13:59 #3
Az előkészítés el indult, mondjuk szerintem felesleges pörögni idén úgyse nagyon lesz új film, ha meg minden csúszik 1 évet rá érnek. Mondjuk kicsit azt se bánnám, ha filmek is onlinera állnának át, jó dolog néha a mozi, de inkább otthon nézném sokszor a premier filmeket is.
[48] soliduss
Jul 16., Thursday 13:25 #2
A sony pictures most cáfolta, hogy nem kezdődött el az Uncharted forgatása... Tom nem tudom ,hol vagy de gyorsan húzz el onnan mert baj lesz
[2] FrY
Jul 16., Thursday 13:23 #1
Uncharted forgatása még nem indult el; ....
I'll SHOW yoU The TRUTH!
Friss hírek

1056 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Ooblets (Xbox)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ki a pusztára, ki a rétre, Oobletet foghatsz nyereménybe'!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Double Kick Heroes: ím a dallista

Hamarosan teszt, addig is listaböngészésre fel!

0 | Sol 705: az indie kalandjáték él

Kellemes point and click a kilencvenes évek időkapszulájából.

7 | EDGE #349 pontszámok

Papír bajusz és egy kiadós indie válogatás a lapokon.

pc,xbox1,ps4,wiiu 1 | Doom Eternal: The Ancient Gods

Ízelítő az idei epizód első story központú kiegészítőjéből

pc,ps4 0 | Ghostwire: Tokyo kutyasimogatás

“You can pet the dog” plecsnit igazol Shinji Mikami.