eFootball PES 2021: egy új generáció
Eddig 3 hozzászólás
sQr
2020. July 16.
Thursday 08:20


A Konami bejelentette, hogy a eFootball PES sorozatuk jövőre maga mögött hagyja a belsős Fox engine-t és teljes egészében Unreal motoros alapokra költözik. Az első villanásokat a fenti beágyazott kedvcsinálóban vehetjük szemügyre Lionel Messi, az FC Barcelona sztárjával.

A következő generációs változat elkészítése azonban több időt és energiát követel meg a fejlesztőcsapattól, ezért az következő szezont egy "barátságos árú" frissítés formájában adják ki a 2020-as változathoz. Tekintve, hogy a sorozat idén 25. évfordulóját ünnepli, a csapat számos egyéb meglepetést is tartogat a rajongóknak.

A eFootball PES 2021 frissítés 2020 végén várható PlayStation 4, Xbox One és PC (Steam) platformokra. A következő generációs változatot a tervek szerint 2021 közepén próbálhatjuk ki majd először, amit szintén év végén követ majd a hivatalos megjelenés.

[40] neuroflex
Jul 16., Thursday 14:35 #3
Válasz szasza10 (#1) üzenetére
A 20 sztem egész korrekt a pes-ben.
A neveket átírni nem nagy dolog és azért egyre kevesebb a kamu név.
Pl az európai válgotattokat közül,asszem 1 volt kamu. A bajnokságokban csak az angol van kamu csapat nevekkel,de a játekosok nevei jók

A többi eu-n kívüli válogatottnál vannak gondok játékos nev ügyileg,de azt is lehet orvosolni,már akit érdekel.
A játékmenet meg egesz reális. Bar a bírók néha faszságot fújnak és mintha nem lenne kéz benne.
...retribution...
[40] neuroflex
Jul 16., Thursday 14:31 #2
Ez alatt azt kell érteni,hogy kb ilyen dlc értékű pénzbe fog kerülni?
...retribution...
[21] szasza10
Jul 16., Thursday 13:20 #1
De jó lenne már egy igazán jó focis játék. Évek óta nem volt rá példa. A PESben ott vannak az idióta kamu nevek, a gameplayben akadnak jó megoldások, de legalább annyi nevetséges is. A FIFA meg.. Inkább lett egy félkarú nyerőgép mintsem egy focis játék. De majd egyszer hátha
PSN ID: playabrition (ps4-ps3-psvita)
Friss hírek

1056 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Ooblets (Xbox)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ki a pusztára, ki a rétre, Oobletet foghatsz nyereménybe'!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Double Kick Heroes: ím a dallista

Hamarosan teszt, addig is listaböngészésre fel!

0 | Sol 705: az indie kalandjáték él

Kellemes point and click a kilencvenes évek időkapszulájából.

7 | EDGE #349 pontszámok

Papír bajusz és egy kiadós indie válogatás a lapokon.

pc,xbox1,ps4,wiiu 1 | Doom Eternal: The Ancient Gods

Ízelítő az idei epizód első story központú kiegészítőjéből

pc,ps4 0 | Ghostwire: Tokyo kutyasimogatás

“You can pet the dog” plecsnit igazol Shinji Mikami.