[Gyűjtő365] WayForwardék újráznak
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2020. July 14.
Tuesday 09:19


Két Game Boy Color kedvenc is visszatér a WayForward jóvoltából, mégpedig repro kártya formájában és Nintendo Switchre egyaránt.

A Shantae kezdetei egészen a GBC-re nyúlnak vissza, szóval ez egy álomszerű újrakiadás lesz azoknak, akik imádják a mai napig a fantasztikus csajszi-hős kalandjait. A Shantae szebb kiadásaiért egy ezrest is elkérnek Dollárban a gyűjtő-aukciókon, szóval a GBC-s kártya és a Switch fizikai/digitális kiadás érdekes lehet a collectorok számára is.

Az Xtreme Sports pedig a WayForward első hordozható játéka volt, így a stúdió ezzel is ünnepli a húsz éves, sport alapú akció-RPG játékát.

A két játék most is elérhető a 3DS eShopban, a Switch kiadások előrendeléséig (Limited Run) szeptemberig (Shantae) és októberig (Xtreme) kell várni.

Friss hírek

1084 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

ps4 0 | The Last of Us Part II: ha nem elég a kihívás

Ingyenes frissítéssel érkezik a Grounded Mode. Többek között.

pc,xbox1,ps4 3 | Atomic Heart: Plyush bemutatkozik

Valamint Mick Gordon a Doom után itt is belekapaszkodik a húrokba.

pc,xbox1 62 | Halo Infinite: csak 2021-ben!

pc,xbox1,ps4 1 | Utolsó trailer: Hyper Scape

Az Ubisoft battle royale kezdeményezése konzolokon is elstartolt.

1 | Októberben Switchre jön az Oddworld

New 'n' Tasty előzetest is tudunk mutatni a dátum mellé.