Októberben jön a Little Hope
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2020. July 09.
Thursday 11:13


Több, mint egy évvel a The Dark Pictures Anthology első része, a Man of Medan megjelenése után érkezik a Supermassive Games következő felvonása a sorozatban, a Little Hope.

Az elhagyatott kisvárosban játszódó történetet ezúttal is átélhetjük többedmagunkkal a Shared Story keretében online vagy akár lokálisan 5 játékossal a Movie Night módban. Hogy pontosan mikor? Október 30-án a második epizód PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.A premier mellé befutott a játék gyűjtői kiadása is. Ebben a játék mellett egy térképet, 2 kitűzőt, egy 4 lemez tárolására alkalmas fémtokot, valamint egy rongybabát találunk.

[3] Fido4life
Jul 09., Thursday 14:29 #1
remelem a sok csusztatasnak koszonhetoen nem lesz olyan elcsapott a vege mint a Man of Medannak
Friss hírek

1084 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

ps4 2 | The Last of Us Part II: ha nem elég a kihívás

Ingyenes frissítéssel érkezik a Grounded Mode. Többek között.

pc,xbox1,ps4 3 | Atomic Heart: Plyush bemutatkozik

Valamint Mick Gordon a Doom után itt is belekapaszkodik a húrokba.

pc,xbox1 66 | Halo Infinite: csak 2021-ben!

pc,xbox1,ps4 1 | Utolsó trailer: Hyper Scape

Az Ubisoft battle royale kezdeményezése konzolokon is elstartolt.

1 | Októberben Switchre jön az Oddworld

New 'n' Tasty előzetest is tudunk mutatni a dátum mellé.