Budget Cuts: konzolos megjelenés
Eddig 0 hozzászólás
sQr
2020. July 03.
Friday 07:30


A NEAT Corporation úttörőnek számított a virtuális valóságra építő fejlesztők között. A Budget Cuts első alfa verziója még 2016-ban futott végig az akkor még elenyészően kicsi, de rendkívül lelkes közösségen és vált sokak kedvencévé. A konzolos portot nem sokkal utána bejelentették, de a munkálatok olyan sokáig húzódtak, hogy időközben tavaly év végén a támogatott PC headsetekre már a második rész is megjelent. Ideje magasba emelni azonban a Move kontrollereket! Hamarosan ugyanis konzolon is elérhetővé válik a lopakodós akció / kaland, ráadásul egy teljesen új helyszínnel, a "Panopticon"-al kibővítve.

A Budget Cuts 2020 szeptember 25-én PlayStation VR platformra is megjelenik!

Friss hírek

1084 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc,xbox1,ps4 3 | Atomic Heart: Plyush bemutatkozik

Valamint Mick Gordon a Doom után itt is belekapaszkodik a húrokba.

pc,xbox1 60 | Halo Infinite: csak 2021-ben!

pc,xbox1,ps4 1 | Utolsó trailer: Hyper Scape

Az Ubisoft battle royale kezdeményezése konzolokon is elstartolt.

1 | Októberben Switchre jön az Oddworld

New 'n' Tasty előzetest is tudunk mutatni a dátum mellé.

pc,xbox1,ps4 1 | DiRT 5: egy héttel később érkezik

Csak egy apró kisodródás, nem zuhantunk a mélybe.