Outriders: a világ veszélyei
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2020. July 03.
Friday 06:43


A People Can Fly csapata nemrég egy új Outriders Broadcast adást tartott, melynek központi témája Enoch világának és a küldetések struktúrájának felépítése volt. Ebből kiderült, hogy az egyes régiókba vezető új küldetések mellett természetesen mellékküldetéseket is találunk ezeken a területeken, ráadásul ezek mindegyike folyamatosan a szintünkhöz lesz skálázva.

A fentieken túl szó esett a közlekedésre használt járművünkről is, mely egy mobil RPG falunak felel meg, így az egyes táborokban található lehetőségek - boltok, mellékküldetések és egyéb megbízások elvállalása, fejlesztés és személyre szabás - menet közben is a rendelkezésünkre állnak.A Broadcast mellett a Spotlight sorozat második epizódjában részletesebben is bemutatták a Pyromancert és képességeit.

Az Outriders 2020 végén érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.

[26] Orichalcos
Jul 05., Sunday 11:08 #1
Plusz az külön ide nem lett írva, de a zenéket Budapesten vették fel.
Gamertag: oriic
Friss hírek

1084 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc,xbox1,ps4 3 | Atomic Heart: Plyush bemutatkozik

Valamint Mick Gordon a Doom után itt is belekapaszkodik a húrokba.

pc,xbox1 60 | Halo Infinite: csak 2021-ben!

pc,xbox1,ps4 1 | Utolsó trailer: Hyper Scape

Az Ubisoft battle royale kezdeményezése konzolokon is elstartolt.

1 | Októberben Switchre jön az Oddworld

New 'n' Tasty előzetest is tudunk mutatni a dátum mellé.

pc,xbox1,ps4 1 | DiRT 5: egy héttel később érkezik

Csak egy apró kisodródás, nem zuhantunk a mélybe.