Hyper Scape: futurisztikus lövöldözés
Eddig 2 hozzászólás
ne5h
2020. July 03.
Friday 06:06


Ha eddig nem lett volna kellően telített a battle royale játékok műfaja, akkor a Ubisoft húzása után mindenképpen egy lépéssel közelebb kerülünk hozzá. A cég ugyanis nemrég bejelentette a Hyper Sscape-et, a saját battle royale játékukat, mely a free-to-play modell mellett 100 fős összecsapásokat biztosít majd.A Hyper Scape Neo-Arcadia futurisztikus városában nyújt lehetőséget a játkosoknak, hogy egyénileg vagy 3 fős csapatokba verődve harcoljanak a győzelemért. Ehhez néhány újdonságot is kínálnak a fejlesztők, mint például a Hackek, melyek a fegyverekhez hasonlóan felszedhető különleges képességek.A Hyper Scape érdekessége, hogy a végjátékban nem csak úgy győzedelmeskedhetünk, hogy mi maradunk utoljára életben, hanem ha egy koronát sikerül 45 másodpercig a birtokunkban tartani.

A Hyper Scape PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, PC-n már elérhető a Technical Test keretében.

[46] multishoot
Jul 05., Sunday 9:24 #2
Végre valami egyedi, végre valami új, tipikus Ubisoft féle innováció.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[28] alf22
Jul 03., Friday 16:54 #1
HA nyáron jön ps4re érdekel
Friss hírek

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

1141 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SORSOLTUNK!

xbox1 6 | Doom Eternallal erősít a Game Pass

A Zenimax-akvizíció máris meghozza áldásos hatását.

1 | PSVR kontroller a szabadalmi irodánál

Japánban védették le az új designt.

4 | Resident Evil VIII prevgenre is?

A Capcom megfontolja a platformok szélesítését.

0 | Előkeveredtek a klasszikus Metal Gear-ek

MG, MGS, MGS2 - mindez a GOG kínálatában.

0 | [Érkezési Oldal] 2020. szeptember - 40. hét

Múlt heti áttekintő, jövő heti előretekintő.