Crysis Remastered: pár hét csúszás
Eddig 7 hozzászólás
sQr
2020. July 02.
Thursday 08:45


"A lelkesedésetek a Crysis franchise iránt megköveteli, hogy egy minden elemében magas minőséget képviselő játékot kapjatok - mi pedig elkötelezettek vagyunk, hogy csak ilyet adjuk ki a kezünk közül. Ahhoz, hogy ezeknek az elvárásoknak maradéktalanul megfeleljünk, kénytelenek vagyunk a játék megjelenését minden platformon eltolni néhány héttel."

Írja hivatalos közleményében a Crytek és a Saber Interactive csapata. Nem tudjuk, hogy ebben mekkora szerepet játszhatott a pár napja idő előtt napvilágot látó trailer és az ezt követő rajongó visszajelzések nem túl pozitív kicsengése - a "néhány hét" feltételezhetően nem alkalmas komolyabb ráncfelvarrásra. Ahogy arra a csapat közleménye is kitér azonban, ez lesz az első alkalom, hogy a sorozat Nintendo platformra látogat, így végre választ kapunk az emberiség egyik legősibb kérdésére: but can it run Crysis?

Odafent a Switch verzióból rögzített első mozgóképet csodálhatjuk meg a csalódottság mérséklésére. Természetesen ez is egy idő előtt a piactérre került előzetes, de ezen már meg sem lepődünk.

Jul 03., Friday 8:11 #7
Válasz frg_dnl (#6) üzenetére
Azzal is dolgoztak, kapott is új fényeket +bevilagitast.A kiszivargott trailer alapján szerintem csinosan nézett ki. De a negatív "rajongói" visszajelzesek miatt még polirozzak kicsit a játékot bár ahogy Sqr is írja pár hét alatt komolyabb csodát nem lehet már tenni.

Az előző genes Crysis olyan szint kb mint a szintén prevgen második és harmadik rész. Korrekt portok hellyel közzel, de komoly frame dropok tarkítják az akciót. A remaster esetében remélem ezeket is orvosoljak.
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[11] frg_dnl
Jul 03., Friday 7:47 #6
Szerintem elég lett volna az eredeti PC verziót elővenni, hogy azzal dolgozzanak, viszont a butított előző generációs portokkal már nem vagyok képben, azok milyenek lehettek.
Jul 02., Thursday 20:10 #5
Válasz sQr (#4) üzenetére
Okés 🙂Azért reméltem azt hogy néha ti is beneztek oda...sokszor elég korán tolják itt a skacok a különféle híreket, hisz több szem többet lát ugye. 🙂

Köszi 👍
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
moderator sQr
Jul 02., Thursday 19:45 #4
Válasz nintendo fan (#3) üzenetére
Khmm. Mindig köszönjük ha bedobtok valamit a Hírek topika, de azt a fórumtársaitok miatt tegyétek. Nyilván mi elsősorban nem onnan dolgozunk. Éppen ezért ha elmaradt a köszönet, valószínűleg nem vettük észre a linkelést.

Anyway. Thanks nintendo fan! ^^,
Twitter: sequeeer
Jul 02., Thursday 19:24 #3
Igazán nincs mit 😉
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[29] lacapaca
Jul 02., Thursday 15:34 #2
A legfőbb tanulság akkor, hogy nem kéne ennyire lelkesedni, és akkor jönnének időben a játékok
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
Jul 02., Thursday 14:26 #1
Switchez képest ez tök oké szerintem.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Friss hírek

1084 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

ps4 0 | The Last of Us Part II: ha nem elég a kihívás

Ingyenes frissítéssel érkezik a Grounded Mode. Többek között.

pc,xbox1,ps4 3 | Atomic Heart: Plyush bemutatkozik

Valamint Mick Gordon a Doom után itt is belekapaszkodik a húrokba.

pc,xbox1 61 | Halo Infinite: csak 2021-ben!

pc,xbox1,ps4 1 | Utolsó trailer: Hyper Scape

Az Ubisoft battle royale kezdeményezése konzolokon is elstartolt.

1 | Októberben Switchre jön az Oddworld

New 'n' Tasty előzetest is tudunk mutatni a dátum mellé.