[Összefoglaló] Cyberpunk 2077 bemutató
Eddig 66 hozzászólás
sQr
2020. June 25.
Thursday 15:09


A CD Projekt RED ma este Night City Wire címmel tartott egy félórás élő adást a Cyberpunk 2077-ről! Mint utólag kiderült, ez csupán az első epizódja egy többrészesre tervezett sorozatnak, ami néhány hetente fog jelentkezni az elkövetkezendő időszakban. Odafent a teljes adás visszanézhető, a leírásban található “tartalomjegyzéket” használva pedig közvetlenül a minket érdeklő részletekre is ugorhatunk benne.A műsor egyik fontos momentuma természetesen az itt látható új trailer volt, ami az első pár küldetést felölelő melónkból emel ki néhány kulcsjelenetet. Igen, jól olvastad! Ez mindössze a játék kezdő pár órája lesz. ami nagyban függ majd attól, hogy a karaktergenerálás végén melyik háttértörténetet választjuk a felkínált három lehetőség közül. A nagyvállalat embere leszel, egy utcakölyök Night City nyomornegyedéből vagy egy csavargó nomád a város falain kívül? A Te döntésed, de jól vigyázz: ez alapjaiban kihat majd arra, hogy a világ és benne a kulcskarakterek hogyan viszonyulnak majd hozzád és milyen lehetőségeket érhetsz el. A cél azonban minden esetben ugyanaz végül. Megtalálni azt az egyedülálló implantot, ami a szóbeszéd szerint örök életet adhat a gazdatestének.A műsor meglepetése egy hosszú ideje titokban tartott együttműködés volt, hiszen kiderült, hogy egy Cyberpunk 2077 világában játszódó anime spin-off is készül a háttérben! Az alkotás ráadásul a Kill la Kill és Little Witch Academia sorozatokkal már bizonyító Studio Trigger kezei alatt formálódik, a zeneszerző pedig nem más, mint a leginkább a Silent Hill sorozatról híres Akira Yamaoka. A Cyberpunk: Edgerunners 10 epizódosra tervezett első szezonja 2022-ben érkezik a Netflix-re!

Ezenkívül a műsor végével lejárt az embargó az újságírói előzetes anyagokról is, amiben a néhány napja megrendezett sajtóesemény tapasztalatait adják közre. Ezek közül mi elsősorban az Eurogamer anyagát emelnénk ki, ami mellé a kistestvérként működő Digital Foundry elemzése társul. Ezek a később elérhetővé tett 4K-s mozgóképeket használják, de ha valaki szeretné látni a felkínált B-roll anyag kommentár nélküli változatát, annak is segítünk - bár itt csak 1080p áll rendelkezésünkre.

+ Everything We Learned Playing Cyberpunk 2077 | Előzetes
+ DF Direct: Cyberpunk 2077 | Grafikai elemzés és reackió
+ Direct Feed: Cyberpunk 2077 | B-Roll kommentár nélkül

Összesen: 66 [1-50]
1 | 2
[51] Dude
Jun 29., Monday 11:55 #66
Válasz Necroman Mk2 (#65) üzenetére

Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
Jun 28., Sunday 21:46 #65
Egy gamer bemegy egy Cyberpunk 2077-es pólóban az étterembe. Rendel, majd vár, vár és csak vár. Egy óra múlva odamegy hozzá a pincér:
- Nagyon sajnáljuk, de még nem készültünk el az Ön ételével.
Ránéz a vendég pólójára, és hozzáteszi:
- De ahogy látom, Ön már hozzászokott ehhez.


"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[40] neuroflex
Jun 26., Friday 22:09 #64
Válasz ne5h (#62) üzenetére
Ezért kérdeztem rá nála.
...retribution...
[7] Doberman
Jun 26., Friday 17:53 #63
Válasz Ra1D3n (#57) üzenetére
Ez van, így jártam. Várom szeretettel a next gent és a játékot is.
Stupid people everywhere, but I ain't got time to care!
Jun 26., Friday 14:33 #62
Válasz neuroflex (#61) üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy megbántsam a kollégát, de azok után, hogy a játék megjelenési hónapját is eltévesztette, te meglepődnél azon, ha véletlenül idekevert volna egy olyan filmet, ami nem létezik?
I am such a B.A.
[40] neuroflex
Jun 26., Friday 13:53 #61
Válasz muerte (#60) üzenetére
Mi köze a BR-nek ehhez?
Cyberpunk-ot kérdeztem és azt is ezért :

Soliduss írt - "
Eőször a könyv... majd szeptemberben a képregény sorozat... októberben a játék. Majd gondolom 2021 vége felé az első... majd a 2. dlc és az anime a netflixre ( gondolom az élőszereplős film sikere után nem sokat kellett az amcsikat főzni ,hogy álljanak be a projekt mögé)


Innen indult a kéedésem. Es nem a Witcher és egyéb filnre voltam kíváncsi.
...retribution...
[14] muerte
Jun 26., Friday 13:47 #60
Válasz neuroflex (#59) üzenetére
Blade Runner? Ami a stilust illeti, a jatek videokbol sok helyen visszaköszön.
Ami nem ol meg az erosit
[40] neuroflex
Jun 26., Friday 11:21 #59
Válasz Hunk2 (#58) üzenetére
Ez világos. Ez a Witcher sorozat.
Cyberpunk-bol van e,mert arról van ott szó,nrm a Witcherről.
...retribution...
[39] Hunk2
Jun 26., Friday 11:17 #58
Válasz neuroflex (#52) üzenetére
Van a Witcher film

KATT!
"Élni és élni hagyni"
[8] Ra1D3n
Jun 26., Friday 10:08 #57
Válasz Doberman (#53) üzenetére
Max akkor lehetnél átverve, ha nem azt kapnád a pénzedért, amiért fizettél. A pénzedért 100.000Ft-ért kapnád az egyedi dizájnú Xbox One X-et, valamint a játékot digitális verzióban. Hol itt az átverés? Bárhonnan is nézem, ezzel csak magadat hülyíted...
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[40] neuroflex
Jun 26., Friday 9:50 #56
Válasz Doberman (#53) üzenetére
Miért lennél átverve?
A kód ott van a dobozbam,ha kijön a jatek szedheted.
...retribution...
[29] lacapaca
Jun 26., Friday 9:14 #55
Válasz Doberman (#47) üzenetére
Igen, valószínüleg direkt adták ki letöltõ kóddal, ez már évek óta így müködik.
Nem is tudom van-e még olyan bundle Ms-nél, amihez ne kód járna.
Még én is elgondolkodtam ezen a gépen, annyira faszán néz ki, és a régi X-et eladva baromi jól ki lehetett volna jönni belõle.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[27] arpi0912
Jun 26., Friday 9:12 #54
Szépnek szép, hangulata is van rendesen de a mozgás animációk nem az igaziak (ettől van már most jobb a piacon nem is egy).
[7] Doberman
Jun 26., Friday 8:59 #53
Válasz Invisible (#48) üzenetére
Pont hétvégén néztem MM-ben volt raktáron, minden csocsesz, már majdnem eljárt a kezem. Erre jön a hír hogy csúszik. Nah szép, még jó hogy bele nem léptem. Átverve éreztem volna magam, és ez zavar.
Stupid people everywhere, but I ain't got time to care!
[40] neuroflex
Jun 26., Friday 8:57 #52
Válasz soliduss (#50) üzenetére
Van élőszereplős film?
...retribution...
[7] Doberman
Jun 26., Friday 8:41 #51
Válasz theSickness (#49) üzenetére
Inkább agymenés, és nem kell komolyan venni, sőt. 😁
A gép most jó áron van, igyekeznek, ez egy rohadt pech. A Forza vagy SW pack továbbra is nagyon erős.
Stupid people everywhere, but I ain't got time to care!
[48] soliduss
Jun 26., Friday 8:38 #50
Bevallom először csak legyintettem... ne fogott meg annyira ez a Cyberpunk feeling. Majd teltek múltak az évek és a lengyelek nagyon kezdtek beindúlni.

Picit olyan feelingem volt mintha egy közepes címnek indult volna.... majd a W3 sikere és visszajelzései még nagyobbra fújta ezt a lufit.

Félelmetes ahogy ez kikéz és amilyen hangulatot áraszt. Ha csak fele olyan jók lesznek a mellék küldetések mint W3-ban akkor egy új standard fog születni.

Remélem az Eidos és a deus ex jegyzetel... mert először bevallom hozzájuk mértem a játékot, de mostanra ez egy Cyber Witcher szinte remélek.

Eőször a könyv... majd szeptemberben a képregény sorozat... októberben a játék. Majd gondolom 2021 vége felé az első... majd a 2. dlc és az anime a netflixre ( gondolom az élőszereplős film sikere után nem sokat kellett az amcsikat főzni ,hogy álljanak be a projekt mögé)

Egy szó mint száz engem megvettek kilóra... az a karakter dezing félelmetes .... és mintha a grafika is lépett volna egy szintet felfele.

Bevallom én is tartok ,hogy fog ez a base ps4-en futni.... de a last of us part 2 óta nincs kétségem ,hogy birni fogja.... viszont ide a rozsdás bökőt ,hogy a textúra pop up tetten érhető lesz.
Jun 26., Friday 8:07 #49
Válasz Doberman (#47) üzenetére
Egy újabb Microsoft összeesküvés. Utolsó ki g*cik.
[5] Invisible
Jun 26., Friday 7:54 #48
Válasz Doberman (#47) üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy ez téged miért zavar... persze nem is kell értenem. Nem vagyunk egyformák, nincs ezzel baj.
"Tu t'demandes qui j'suis ouais Un mec amer, non Juste la partie sombre du nique ta mère Sans"
[7] Doberman
Jun 26., Friday 7:40 #47
Válasz Invisible (#46) üzenetére
Az eredeti 34. poszt se jelentett többet, mint, hogy ez félre sikerült. Az hogy páran mást látnak vagy gondolnak bele, hát nah. A játékot én is várom, nem a fejlesztővel van első sorban bajom.

A még jobban körbecsavart gondolatmenetet folytatva, (hátha valakit megint zavar) az Ms direkt adta ki a konzolt letöltö kóddal. Legyártottak mondjuk 10k gépet, de a kiadó már pedzegette a csúszás lehetőséget. Látva a gen olló záródását inkább kiadja a masinát nehogy a nyakán maradjon.
Az üzleti életben az nyilván tiszta Science Fiction.
Stupid people everywhere, but I ain't got time to care!
[5] Invisible
Jun 26., Friday 6:42 #46
Válasz Doberman (#42) üzenetére
Üzleti szempontból egyáltalán nem rossz lépés, hogy a játék csúszása ellenére a polcokra küldte a limitált gépet. Nézd eleve azt, hogy mennyivel olcsóbban kínálják magát a gépet, plusz ehhez jön még a játék letöltő kódja is. Úgyis az veszi, aki esetleg még nem ugrott bele a félgenerációba és a next-gen gépeket túl nagy kiadásnak találja (ha hivatalos ár nincs is, de 100 ezernél biztosan többet kell kicsengetni majd értük), vagy az veszi aki nagy CDPR rajongó.
Kicsit olyan ez a helyzet, mint amikor van egy nagyobb kaliberű film, amihez termékkapcsolásként jönnek különböző merch termékek. Lehet a filmre még várnod kell 1 hónapot, de az akciófigurák már kikerülnek a boltok polcaira.
"Tu t'demandes qui j'suis ouais Un mec amer, non Juste la partie sombre du nique ta mère Sans"
Jun 26., Friday 1:01 #45
Válasz Doberman (#42) üzenetére
Letöltő kód jár a limitált kiadású Xboxhoz...
[27] Rotten
Jun 26., Friday 0:25 #44
Válasz Doberman (#39) üzenetére
Ez igaz. Ebből a szempontból eléggé kísérleti jellegű a bundle. De ezen kívül mást nem tudok a szamlajukra írni. Eléggé irritáló amit a cdp művel megint. Ráadásul valahol mindenki tudja, hogy a többszöri halasztás ellenére is majd csak 30+ patch után lesz épkézláb játék mint eddig minden amit kiadtak.
Mindenesetre az MS ezzel befaragott kicsit, gondolom nem fogjak ezt a gyakorlatot erőltetni a jövőben.
[55] KiswechPS3
Jun 25., Thursday 23:25 #43
Borzasztoan vart cim, idenrol a legjobban a TLOU mellett
/* Life runs on Code */
[7] Doberman
Jun 25., Thursday 23:06 #42
Válasz zsozsa (#41) üzenetére
Nem is értem. Úgy árul Bundlet, hogy nincs benne játék. Ha nem tudja garantálni hogy mellette legyen az is megjelenéskor az probléma, vagy addig ne küldje ki a polcokra. De kiküldte, így aki előrendelte kifizette megvette az megnézheti magát. Igen igen minden bizonnyal én élek másik dimenzióban. ( és a CP árulja a gépeket)

Ha én most akarnék Boxot venni CP miatt, akkor inkább next gen. Aztán ha más ezt jobban körbe tudja magának magyarázni, az legyen az ő gondja.
Stupid people everywhere, but I ain't got time to care!
[48] zsozsa
Jun 25., Thursday 22:35 #41
Válasz Doberman (#38) üzenetére
Odaver rendesen a gondolatmenet... 😂

Csak egy tipp: nincs Xboxod.
Dzsézon Tetem a Transplanter
[40] neuroflex
Jun 25., Thursday 22:30 #40
Válasz Doberman (#38) üzenetére
Értem. Tehát akkor az ms a geci,mert megeggyeztek vmivel és önhibájukon kívül nem teljesült.
Köszi,most már minden vilagos.

Amúgy biztos volt szerződés es az is biztos,hogy a CD-nek ez "kellemetlen" a színfalak mögött.
Arról nem beszélve,hogy a One X még azért egy darabig jó alternativa lesz.

De mindegy is.
...retribution...
[7] Doberman
Jun 25., Thursday 22:28 #39
Válasz Rotten (#36) üzenetére
A játék valós megjelenésével együtt is árulhatta volna, senki se kényszerítette őket, hogy előbb kezdjék el árulni, de lehet csak nekem furcsa.
Stupid people everywhere, but I ain't got time to care!
[7] Doberman
Jun 25., Thursday 22:25 #38
Válasz neuroflex (#35) üzenetére
Szerződést gondolom azért írtak rá/hozzá, meg a pénzt valaki felvette. NVM
Akik pont emiatt vettek gépet, esetleg pont ilyet előrendelték hovatovább, nem szép dolog gen váltásnál ezt csinálni.

Egy jó pakk lett volna még utoljára X-n, de ez így védhetetlen.
Stupid people everywhere, but I ain't got time to care!
[40] neuroflex
Jun 25., Thursday 22:22 #37
Válasz Rotten (#36) üzenetére
Jajj tényleg. Én hülye. Bocsánat!
...


...retribution...
[27] Rotten
Jun 25., Thursday 22:20 #36
Válasz neuroflex (#35) üzenetére
Összezavarod az embereket a tényekkel. Az MS hibája és kész.
[40] neuroflex
Jun 25., Thursday 22:14 #35
Válasz Doberman (#34) üzenetére
Nem hiszem,hogy ők tehetnek róla,hogy a CD csúszik.
Anno kaptak egy datumot,amihez legyártották a gepeket és aztán a játék megse jött ki.
...retribution...
[7] Doberman
Jun 25., Thursday 22:05 #34
Azért nem semmiek a Redmondiak, hogy kint van az exkluzív erőgép most még ráadásul akciósan, hogy majd jön a játék rá nyáron, ja nem, majd szeptemberben, ja nem, majd novemberben.......

GG
Stupid people everywhere, but I ain't got time to care!
[22] Hendrix
Jun 25., Thursday 21:28 #33
Válasz neuroflex (#32) üzenetére

...nem nyilatkozom!
¯\_(ツ)_/¯
[40] neuroflex
Jun 25., Thursday 21:24 #32
Válasz Hendrix (#30) üzenetére
Indiai programozós tutorial...

Mint vmi beteg perverzió
...retribution...
[39] Hunk2
Jun 25., Thursday 21:23 #31
Válasz alf22 (#24) üzenetére
Tudnak angolul azok rendesen. Csak hivatalos bemutató van, nem erőltetik. Elég durva akcentussal nyomják.
"Élni és élni hagyni"
[22] Hendrix
Jun 25., Thursday 21:21 #30
Válasz neuroflex (#29) üzenetére
Úh igen azok az akcentus is nagyon kemények tudnak lenni
Bár én indiai programozós tutorialokon edződtem, úgyhogy egészen jól viselem
¯\_(ツ)_/¯
[40] neuroflex
Jun 25., Thursday 21:17 #29
Válasz Hendrix (#27) üzenetére
Azért van mögötte a sírva röhögős smiley,mert semmi gáz.

Anúgy ilyen szinten nezve,pl az AC játékok is tök gázosak angol szempontból. Azok az akcentusok...
Meg hallom neha a főnököket illetve az üzletkötőket is beszélni angolul. Hááát,izé.
...retribution...
Jun 25., Thursday 21:16 #28
Válasz multishoot (#21) üzenetére
Előrendelve ez is, köszi!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[22] Hendrix
Jun 25., Thursday 21:06 #27
Válasz neuroflex (#25) üzenetére
Jó, chill
Ne vedd már ennyire magadra.
Annyit mondtam csak, hogy ezen a szinten szerintem illene tudni angolul megszólalni, de legalább is olyan embereket kiállítani akik meg tudnak
¯\_(ツ)_/¯
[27] Rotten
Jun 25., Thursday 21:04 #26
Ezzel mindenképp megvárom a teszteket. Elég felemás.
[40] neuroflex
Jun 25., Thursday 21:01 #25
Válasz Hendrix (#23) üzenetére
Na és,ha tartunk? 😂
...retribution...
[28] alf22
Jun 25., Thursday 21:00 #24
Válasz Hendrix (#15) üzenetére
Engem kojima ,meg a gran turismo atyja idegesit. Hogy a rakba nem tudtak még mindig megtanulni angolul.
[22] Hendrix
Jun 25., Thursday 20:58 #23
Válasz neuroflex (#22) üzenetére
Felteszem nem is tartotok nemzetközi nagy durranás bemutatókat...
Akkor meg nekem tökmindegy
¯\_(ツ)_/¯
[40] neuroflex
Jun 25., Thursday 20:54 #22
Válasz Hendrix (#15) üzenetére
Én se beszélek angolul és sok isnerősöm se.
Nem érezzük magunkat igenytelennek ezért...
...retribution...
[46] multishoot
Jun 25., Thursday 19:54 #21
Nem tudom, ki hogy van vele, de én a Cp2077-et várom a legjobban a közel s távoli jövőből. Ma vettem észre, hogy lesz egy felszopó könyv is belőle, amit azonnal meg is rendeltem, pedig soha nem szoktam ilyen kiegészítő cuccokat venni, de ez a világ túl izgalmas, már azelőtt jó lenne belerázódni, hogy elkezdeném.

Ha valakit érdekel, én itt találtam meg legolcsóbban itthon:
KATT!
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[11] frg_dnl
Jun 25., Thursday 18:36 #20
Nagyon aprólékosan kidolgozott világa és játékmenete lesz a CP2077-nek, tetszett a bemutató, végülis quest gameplay bemutató egyszer már volt így most másra esett a prezentáció fókuszálása.
[39] Hunk2
Jun 25., Thursday 18:26 #19
Ez rövid volt! Kíváncsi aki nyomhatták a játék bevezetőjét azok mit fognak mondani!
"Élni és élni hagyni"
moderator sQr
Jun 25., Thursday 18:21 #18
A Cyberpunk: Edgerunners zeneszerzője Akira Yamaoka!
Twitter: sequeeer
[39] Hunk2
Jun 25., Thursday 18:17 #17
Ez kicsit Division ECHO-ra emlékeztet az egész interaktív formában!
"Élni és élni hagyni"
Összesen: 66 [1-50]
1 | 2