[Összefoglaló] Avengers: War Table
Eddig 39 hozzászólás
sQr
2020. June 25.
Thursday 07:50


A Crystal Dynamics és az Eidos Montréal egy hosszabb élő közvetítés keretében mutatta be kicsit részletesebben az év végén útjára induló Marvel’s Avengers projektjüket. Odafent a teljes műsor visszanézhető, de az egyszerűség kedvéért mi röviden összefoglaljuk miről is volt szó!+ A műsor a "Once an Avenger" kampánymisszió kellemesen hosszú mozgóképével indított, amiben Thor dobja be a csatába Mjölnir nevű kalapácsát. A mennydörgés istene változatos támadásokkal csap szét a tömegben, ami a többi "Hero Mission" néven emlegetett egyjátékos küldetéshez hasonlóan az éppen középpontba állított és irányításunk alá vont hőshöz visz minket egy kicsit közelebb. Ezek fogják előremozdítani a történetet és valószínűleg így bővíthetjük majd fokozatosan a választható jófiúk sorát.+ Természetesen mit sem érne mindez, ha nem állítanának hőseinkkel szemben egy méltó ellenfelet. M.O.D.O.K ( Mental Organism Designed Only for Killing ) bizonyára minden Marvel képregény rajongó számára ismerős lesz majd, mint az AIM ( Advanced Idea Mechanics ) mesterségesen mutálódott, emberfeletti intelligenciával rendelkező vezetője. George Tarleton alteregója először 1967-ben tűnt fel a színes lapokon. Az új, történetről mesélő mozgókép az ő személye köré épül.+ Végül a "War Zones" kooperatív küldetéseire vethettünk egy pillantást, ami majd a játék hosszú távú szórakoztatását garantálja. Itt maximum 4 szabadon választott hős indulhat közös kalandra. A magányos farkasokhoz AI társakat dob be a játék, de ezek a feladatok dinamikusan skálázódnak majd a csapat nagyságához és a játékosok szintjéhez. Itt szerezhetünk majd új felszereléseket és gyűjthetünk tapasztalati pontokat a képességek feloldásához, amivel később fokozatosan személyre szabhatjuk hőseinket.

A Marvel’s Avengers 2020 szeptember 4-én érkezik PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra. A következő generációs változatok a next-gen masinák megjelenéséhez lesznek igazítva.

[29] lacapaca
Jun 25., Thursday 15:57 #39
Válasz zaz (#31) üzenetére
Amúgy minden vágyam nekem is viszonozni azt a rengeteg megspórolt idõt, amit neked köszönhetek, de akkora backloggal vagyok, hogy te mindig gyorsabb vagy nálam
A TR is már csak akkor került sorra, mikorra meglettek hozzá a dlc-k is. Pedig visszafele is müködne a dolog, csak pechedre én vagyok a lassabb
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
Jun 25., Thursday 14:26 #38
Ha levennénk róla a Marvel mázat, akkor ez nem egy nagy eresztés.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[27] Rotten
Jun 25., Thursday 13:35 #37
Válasz Malleus (#18) üzenetére
Igaz, az is jöhetne.
[48] soliduss
Jun 25., Thursday 11:52 #36
Válasz soliduss (#33) üzenetére
.... a lopakodást meg egyébb gameplay elemeket is Kamalaval fogjuk tolni. Nála belefér. Félek tőle, hogy lesz itt egy pici hiányérzete az embereknek ,hogy végig Ms Marvel-t fogjuk irányítani. Gondolom ez feltünt a készítőnek és ezért pakolták bele a coop szegmenset is.
[48] soliduss
Jun 25., Thursday 11:50 #35
Válasz Ákos23 (#34) üzenetére
Egyet értek veled... kiváncsi leszek ,hogy ezeknél a coop pályáknál lesznek e megkötések? Pl zártabb terek ahol Vasinak pl esélye se lenne a repkedés akadályozása miatt....
[11] Ákos23
Jun 25., Thursday 11:41 #34
Válasz Invisible (#32) üzenetére
Vhol gondoltam, h nem lesz minden karakter olyan mély, de legbelül bíztam benne, h meg tudják csinálni. Elhiszem, h 1-1 karaktert egyszerűbb kidolgozni, mint egy egész csapatot, de coopnal is nekem szimplán vagdalkozasnak tűnik az egész. Egyáltalán nem látok semmi mélységet benne mint a batman vagy a pokemberben.
[48] soliduss
Jun 25., Thursday 11:37 #33
Válasz Invisible (#32) üzenetére
Nem úgy értettem ,hogy egy dimenziósak.... csak a képregényekben is a beszélgetésekben bontakoznak ki... nem a tettekben. A bosszúállókat akkor rántják össze ha valami giga nagy gond van. Az epikusságok magában a harcokban rejlik. Aktívan olvasom a Magyar kiadványokat és a külföldieket is....de nem hiában voltak válságban a bosszuállók. És a Bendis era nem véltlenül lett azért sikeres mert ketté szakította az eredeti csapatot..... + a skrullokra épített 4-5 évig tartó story is nagyon nagyon szuperül sikerült.

HA minden karakter kapna egy kis felvezetőt azzal ki lennék békülve. De ahogy itt látható Kamala Khan lesz a főszereplő a single-ben.... az ő szemszögéből fogjuk még jobban megérteni ezt a csapatot és ide a rozsdás bökőt ,hogy az átvezetőben fogják árnyalni a karaktereket
[5] Invisible
Jun 25., Thursday 11:07 #32
Válasz soliduss (#28) üzenetére
Az igaz, hogy a csapatfilmekben kevésbé kerültek kibontásra a karakterek, de ugye ott megvolt az az előny, hogy már majdnem mindenkinek volt legalább egy szóló filmje, ahol ezeket a köröket letudhatták. Mert azért bőven nem egy dimenziósak a Marvel karakterek... képregényekben meg pláne nem!
Abban is igazat adok, hogy az Avengers mint csapat nem egy nyomozgatós vonal, de ennél szerintem több van az alapanyagban. Még nem írom le teljesen, kíváncsian várom a végleges játékot!
"Tu t'demandes qui j'suis ouais Un mec amer, non Juste la partie sombre du nique ta mère Sans"
[73] zaz
Jun 25., Thursday 9:58 #31
Válasz lacapaca (#29) üzenetére
Akkor már értem ,hogy én miért is utáltam!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[73] zaz
Jun 25., Thursday 9:56 #30
Jaaaa ,hogy benne van az Eidos Montreal is? Akkor mindent értek
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[29] lacapaca
Jun 25., Thursday 9:47 #29
+1 szavazat inkább egy új TR-re.
Írom ezt úgy, hogy ebbõl egy másodpercet nem láttam, de minden ami Marvel nem érdekel, a legutóbbi TR meg szerintem tök jó volt, olyan környezetben, körítéssel, hogy bármeddig tudtam volna játszani.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[48] soliduss
Jun 25., Thursday 9:41 #28
Válasz Invisible (#26) üzenetére
Az a gond, hogy míg Batman és Pókembernél lehet építeni a magán életre.... nyomozásra addig a Bosszuállók képregényekből... és a mozikból is a karakterépítést a dialógusokra tolják. Nem szoktak nyomozni, nem használnak eszközöket hanem mennek és rendet tesznek.

Amerika kapinak azért lett jó a játéka ,mert a 2 világháborúban tényleg kellett egy ilyen verőember.... meg ugye a vonalak mögött lehett lopakodni nyomozni. Kis túlzással a jelenben kapi élete másról sem szól csak a politikai szócséplésről és a régi/új értékekről.... na ezt vidd játékra.

De említhetném Thor-t , Vasember és Hulkot is..... így visszaolvasva mostmár értem miért Ms Marvel ( KamalaK) lett a főszereplő a story-ban.... sokkal jobban ki lehet doborítani a konfliktusokat és árnyalni a szereplőket, ha egy friss nézőpontot tolunk eléjük. De hát ha vannak hősök akkor őket is irányítani kell ..... és itt van ez picit megakadva. A beatm em up stílus magában szerintem kevés már.... és nem érzem mitől lenne ez jobb mint a régebbi címeik.
[73] zaz
Jun 25., Thursday 9:33 #27
Válasz soliduss (#23) üzenetére
Amerika kapitányt ezreztem! Az nekem is bejött annó.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[5] Invisible
Jun 25., Thursday 9:32 #26
Válasz soliduss (#23) üzenetére
Olyan szempontból csalódott vagyok a látottakban, hogy az Avangers elég nagy névvé nőtte ki magát ahhoz, hogy egy ilyen jellegű adoptációt szánjanak neki. Tudom sokan nem szeretik a már túljáratott formulákat (pl. Arkham mechanikák), de azt mondom ebben az esetben lehet, hogy célszerűbb lett volna azokból a címekből összeollózgatni a dolgokat, amik manapság nagyot mentek.
A grafikával nincsen baj szerintem sem, viszont nekem a hangulat sem jön át ebből (legalábbis eddig). Nem akarom degradálni a játékot ennyi alapján, de némi túlzással egy európai igényekhez áramvonalasított musou játéknak néz ki.
"Tu t'demandes qui j'suis ouais Un mec amer, non Juste la partie sombre du nique ta mère Sans"
[73] zaz
Jun 25., Thursday 9:32 #25
Nincs az ütéseknek ereje, az animációk gagyik ,és úgy az egész olyan tök középszerű . persze ettől még lehet jó játék,bár nekem mindegy ,kicsit sem vártam/várom. Ha jó lesz azzal csak nyerek.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[48] soliduss
Jun 25., Thursday 9:01 #24
Válasz Rotten (#14) üzenetére
Miért akarod ,hogy beleragadjanak egy IP-be? Hidd el egy idő után már átok mindig 1 IP-n dolgozni.
[48] soliduss
Jun 25., Thursday 9:00 #23
Nem rossz.... de nem fogja megváltani a világot. A hangulat nem volt rossz, de az egész nekem is közepesnek tűnt. Hiba mondták, hogy Thor kb olyan lesz mint Kratosz.... de valahogy én sem éreztem az ütések erejét.

5 karakter 5x annyi meló kb ugyan annyi időre. Az a gond az Avengers képregényekkel és világgal, hogy duba duma duma.... csihipuhi.... majd duma.

Ha megnézzünk az elmúlt 15 évben a játékokat mind ugyan erre a formulára építettek. Ironman, thor és Hulk is tolt saját játékokat.... de valahogy mindegyik a közepestől alig lett jobb. Egyedül Amerika kapi kapott egy jó portot.... de ott a Batman 1:1 arányú koppintása nagyon tetten érhető volt.

Így visszanézve a régi 4 játékot akarják újra egybe gyúrni és felöntetni egy pici Destiny feelingel. Hát nem tudom ,hogy ez ,hogy lesz jobb vagy több mint a régebbi címeik...

Egy béta mindenképpen elrérne ,hogyan fog ez az egész működni a való életben.

Picit suta és látszik ,hogy dolgoztak vele... de valahogy másnem érzem azt az átütő profizmust amit egy Insomniac vagy Rocksteady sikeresen megvalósított 1 hőssel..
[27] arpi0912
Jun 25., Thursday 8:44 #22
Válasz Patrick Bateman (#3) üzenetére
Hát igen, nekem is ez jutott eszembe. Azt a menüt a destiny óta szinte mindenki koppintja. Az új AC-k is abból merítettek.
[27] arpi0912
Jun 25., Thursday 8:43 #21
A látvánnyal semmi baj nincs, elég szépen fest. A gameplay meg kb az ami eddig is látszott, semmi extra. Nem fog megreformálni semmit, de én lehet teszek vele egy próbát. Néha jól jön az ilyen basic agyatlan csihipuhi játék, arra meg tökéletes lesz nekem. De hátha a története se lesz annyira rossz.
moderator sQr
Jun 25., Thursday 8:41 #20
Válasz Dude (#19) üzenetére
Tegnap ezeket akartam linkelni Neked. Bár nálam az első benyomásként megfogalmazott pár sor inkább szólt annak, hogy az animációk sutábbak, az ütéseknek nem érzem az erejét, a harcrendszer pedig elég fapadosnak tűnt. Valahogy nálam nem volt hangulata.

Nyilván a végső produktum simán lehet, hogy tetszeni fog.
Twitter: sequeeer
[51] Dude
Jun 25., Thursday 8:17 #19
Normális minőségű gameplay videó: KATT!
Ezen a grafika teljesen rendben van. Kár, hogy a játék nem tűnik jobbnak.
Bár coopban szerintem így is el leszünk vele haverokkal.
Coop videó jó minőségben: KATT!
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[2] Malleus
Jun 25., Thursday 1:16 #18
Válasz Rotten (#14) üzenetére
Vagy Deus Ex-et. Azt a franchise-t is emiatt fagyasztották be.
[46] multishoot
Jun 25., Thursday 0:52 #17
Válasz Rotten (#14) üzenetére
Én egy új Legacy of Kaint adnék.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[51] Dude
Jun 24., Wednesday 23:58 #16
Válasz zaz (#13) üzenetére
Szerintem nem. Szerintem egy normális 4K videóban megmutatná, hogy jól fest. Már az előző gameplayeken is szép volt. Csak a játék része nem nem néz ki egy átlagosnál jobbnak :/
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[73] zaz
Jun 24., Wednesday 23:42 #15
Válasz Rotten (#14) üzenetére
Azzal sem vagyunk beljebb....
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[27] Rotten
Jun 24., Wednesday 23:34 #14
Remélem bebukjak és húznak vissza TR-t faragni.
[73] zaz
Jun 24., Wednesday 23:14 #13
Válasz Dude (#10) üzenetére
Bárhogy nézzük ez szarul néz ki és még az a legkevesebb baja szerintem
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[55] KiswechPS3
Jun 24., Wednesday 22:02 #12
Jaj coopban jó móka lehet majd, de akkor is meh.
/* Life runs on Code */
[16] eandre
Jun 24., Wednesday 21:51 #11
Offos. Reszemrol kihagyós. Nagyon semmilyen kategoria.
[51] Dude
Jun 24., Wednesday 20:56 #10
Válasz Matild (#8) üzenetére
A grafika fikával várjunk meg egy normális videót. Ezen a streamen sok nem látszott megint olyan jó bitrátával sikerült adni.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[16] skiz0
Jun 24., Wednesday 20:55 #9
érdektelen generic fos, mondjuk ki szerintem az eleje óta érezhető volt, hogy offos..
fanok veszik majd, aztán anyáznak - de így ennyi...
kár, hogy erre cseszik el az energiájukat a CD-nél..
PSN: mucsacso
[31] Matild
Jun 24., Wednesday 20:39 #8
Válasz sQr (#1) üzenetére
Erre majd azt fogják mondani, hogy: "na majd a nextgen verzió!!4!".
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
[15] igni
Jun 24., Wednesday 20:34 #7
Tyűha ez volt aztán az Anthem 2 bemutató.
Switch Friend Code: SW-4131-4448-1527
[73] zaz
Jun 24., Wednesday 20:31 #6
Hááát.....
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[46] multishoot
Jun 24., Wednesday 20:05 #5
Majd inkább a Rockstedy játéka... valahogy érzem az Erőben, hogy az szebb és érdekesebb lesz. Bár egy akcióban ez is tuti vétel, ez nem is kérdés.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[1] bakfitty
Jun 24., Wednesday 19:31 #4
Válasz sQr (#1) üzenetére
In a medium where everything is John Wick, The Avengers is The Avengers.
Jun 24., Wednesday 19:29 #3
Coop-ban lehet jo moka lesz ez, ha osszedolgoznak a csapattarsak, de kb. ennyi pozitivumot tudok eddig felhozni ra.
Amugy amikor azt a menut mutattak, ahol a power fejleszteseket lehet eszkozolni, az a menu nekem egy iszonyatosan nagy Destiny koppintasnak tunik.
"Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a tigris bajusztartó vége veszélyes, mert ott van a szája is, és táplálkozása során a préda beleegyezésének nem tulajdonít különösebb jelentőséget."
[51] Dude
Jun 24., Wednesday 19:25 #2
Válasz sQr (#1) üzenetére
A kinézetből sok nem látszik a stream minősége miatt, de a játék elég közepesnek néz ki ja.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
moderator sQr
Jun 24., Wednesday 19:15 #1
Ez. Hát. Nem néz ki jól. Ami nem lenne akkora nagy probléma. De jónak sem...
Twitter: sequeeer
Friss hírek

15 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

xbox1 0 | Halo Infinite: rejtélyes üzenet

Egy félelmetes ellenfél, ezúttal nem csak madártávlatból.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Maid of Sker: megjelenési dátum

Hónap végén jelenik meg a R.D. Blackmore inspirálta alkotás.

0 | [Premier] Heti megjelenések

0 | Neversong: rémséges platformer-mixtúra

Szólt a kómaszörny, hogy sohamár.

pc 30 | Horizon Zero Dawn: kompletten PC-re

Augusztusi megjelenés, részletekbe menő trailer.