Pokémon Unite: bejelentés és trailer
Eddig 1 hozzászólás
sQr
2020. June 24.
Wednesday 13:55


A The Pokémon Company és a Tencent Games a ma délutáni Pokémon Presents műsorában bejelentette, hogy egy csapatalapú stratégiai játékkal bővítik tovább a jól ismert univerzumot. A MOBA műfajából ellesett térképen két öt fős csapat próbál majd befogni vadonélő Pokémonokat, majd fokozatos fejlődni és természetesen csatázni velük. A játék F2P modellt hasnál majd, természetesen erős játékon belüli vásárlásokkal megtámogatva.

A Pokemon Unite megjelenési dátummal nem rendelkezik, de a sajtóanyag szerint Switch, iOS és Android platformokra várható. A teljes prezentáció a lenti lejátszó segítségével közvetlenül visszanézhető.


[12] nonkeat
Jun 24., Wednesday 16:46 #1
Annyi a LoL-nak
Some are like water, some are like the heat Some are a melody and some are the beat
Friss hírek

15 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | [Nézd velünk] Devolver Direct 2020

Idén sem maradunk morbid humor és indie játékok nélkül.

0 | [Nézd velünk] Nacon Connect

A Bigben group tavaly alapított leányvállalata külön konferenciát tart.

xbox1 2 | Halo Infinite: rejtélyes üzenet

Egy félelmetes ellenfél, ezúttal nem csak madártávlatból.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Maid of Sker: megjelenési dátum

Hónap végén jelenik meg a R.D. Blackmore inspirálta alkotás.

0 | [Premier] Heti megjelenések