Tony Hawk’s Pro Skater 1+2: újoncok
Eddig 4 hozzászólás
sQr
2020. June 24.
Wednesday 13:50


A Vicarious Visions a fenti mozgókép kíséretében jelentette be, hogy a régi öregek visszatérése mellett néhány fiatal tehetség is helyet kap majd a felújításban. Fussuk át gyorsan az újoncok neveit:

+ Nyjah Huston
+ Leo Baker
+ Leticia Bufoni
+ Aori Nishimura
+ Lizzie Armanto
+ Shane O’Neill
+ Riley Hawk
+ Tyshawn Jones

A fenti trailer zárásából az is kiderül, hogy a játékot digitális formában előrendelő rajongók egy Warehouse Demo névre keresztelt előzetes próbakört is kapnak. A második rész legendás helyszínére ők már augusztus 15-én visszatérhetnek!

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 kollekció nem sokkal később, 2020 szeptember 4-én jelenik meg PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra.

[55] axl
Jun 27., Saturday 10:12 #4
Válasz szasza10 (#3) üzenetére
Hát meg azért bármennyire is reménykedek a felújítás minőségében, az utóbbi tizen-valahány év termését és különösen a legutóbbi számozott részt elnézve inkább nekik kéne bizonyítaniuk, hogy visszaszerezzék a vásárlóik bizalmát.
Minden játék szerepjáték
[21] szasza10
Jun 25., Thursday 2:29 #3
Az mekkora, ha vki előrendeli aztán a demo nem tetszik neki. Már 1 hónappal előre tudni fogja, hogy egy szart kap a pénzéért
PSN ID: playabrition (ps4-ps3-psvita)
[55] axl
Jun 24., Wednesday 19:15 #2
Egyébként a Warehouse inkább az első rész legendás helyszíne. (Én mondjuk a harmadikban találkoztam vele először.)
Minden játék szerepjáték
[55] axl
Jun 24., Wednesday 19:08 #1
Nagyon várom már a játékot, de nekem pont ahhoz kéne a demo hogy eldönthessem, érdemes-e előrendelni. Számomra nagyon rossz üzenetet közvetít, hogy azok kapják csak meg, akik eleve elkötelezték magukat a vásárlás mellett. Mintha attól félnének, hogy potenciális vásárlókat veszíthetnek vele, pedig szerintem pont egy demo feladata lenne bevonzani őket (de nem így). A játékot (és akkor a teszteket) továbbra is kíváncsian várom, viszont hogy ezért előrendelni nem fogom, az is biztos.
Minden játék szerepjáték
Friss hírek

15 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Maid of Sker: megjelenési dátum

Hónap végén jelenik meg a R.D. Blackmore inspirálta alkotás.

0 | [Premier] Heti megjelenések

0 | Neversong: rémséges platformer-mixtúra

Szólt a kómaszörny, hogy sohamár.

pc 30 | Horizon Zero Dawn: kompletten PC-re

Augusztusi megjelenés, részletekbe menő trailer.

96 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.