ITCH.IO: küzdelem az egyenlőtlenség ellen
Eddig 9 hozzászólás
mcmacko
2020. June 07.
Sunday 08:31


5 Dollárért közel 750 játék - a pénz pedig jótékonyságra megy. Ezt a konstrukciót kínálja az ITCH.IO, ahol 564 alkotó nevezte be a játékát a Bundle for Racial Justice and Equality elnevezésű felhívásra a tengerentúli történések jegyében. 3400$ értékű játékot húzhatsz most be 5 (vagy adakozástól függően több) Dollárért. A befolyó összeget az ITCH.IO a NAACP Legal Defense and Educational Fund és Community Bail Fund javára adakozza - a cél a 2 millió Dollár, amit hamarosan össze is hoz az akció.

A csomagban egyébként olyan fantasztikus játékok is helyet kapnak, mint az Oxenfree, a Minit, a Hot Pot Panic, Wheels of Aurelia, a Night in the Woods, az Overland, és a Short Hike is!

A bundle-t elérheted a képre kattintva!

Jun 11., Thursday 22:47 #9
Válasz multishoot (#5) üzenetére
Jó szórakozást a Dungeons & Lesbians, a Social Justice Warriors és a Hate.Speach játékokhoz
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[33] backstab
Jun 08., Monday 10:31 #8
Hallottam már erről az oldalról, de most használtam először. Valami borzalmas az UI, órák hosszat lehet lefelé görgetni egy végtelen listában, nincs semmiféle rendszerezés, szűrés, csak össze-vissza jönnek egymás után videojátékok, képregények, asztali RPG-k, felhasználói szoftverek... Azért bekattintottam, aztán valamikor (sohanapján) végignyálazom.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[46] multishoot
Jun 08., Monday 10:14 #7
Válasz theSickness (#6) üzenetére
Jogos
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
Jun 08., Monday 9:43 #6
Csak PC-re? Ez kirekesztő. #consoleplayersmatter
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[46] multishoot
Jun 08., Monday 8:48 #5
Számomra nagyjából itt nyernek értelmet a kiállások, támogatások, nem a fekete profilképeknél meg szerver leállásoknál. Bár egyik cím sem érdekel, befizetek, maga a kezdeményezés támogatása miatt.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
Jun 07., Sunday 21:53 #4
Már 97%, nagyon durva, szép summát szednek össze!
"This is our time to medicate..."
[55] axl
Jun 07., Sunday 16:27 #3
A sok indie WTF között kapásból össze tudtam számolni azért 5-6 olyan címet, ami kimondottan érdekel (és a teljes kínálat nagyjából egynegyedét néztem csak át felületesen), úgyhogy befizettem a csomagra, ennyiért tényleg ajándék (még ha sok is benne az "ocsú"). Az meg külön öröm számomra, hogy DRM-mentesek. Mostanában amúgy is kezdek elhatárolódni a profilhoz / launcher-hez kötött játékoktól. Valahogy frusztrál a gondolat, hogy a beleegyezésem nélkül bármikor rám erőltethetnek akár olyan update-eket is, amivel kiszednek bizonyos tartalmakat egy általam már kifizetett (single player) játékból (sajnos volt rá gyakorlati példa és nem csak paranoia). Főleg, hogy egy központosított játékkönyvtárat is egyre frusztrálóbb fenntartani a sok (időleges) exkluzív mellett... Kicsit elkalandoztam.
Minden játék szerepjáték
Jun 07., Sunday 12:39 #2
Hát, 5 dollárért csábító ajánlatnak tűnik, de belenéztem a kínálatba, és azt mondom, hogy ezekkel nem hizlalom a backlogomat. Akkor már inkább a Humble Bundle: lehet drágább, de ott egyrészt minőséget is kap az ember, másfelől ott is lehet jótékonykodni.
Amúgy már most, 8 nappal a lejárat előtt összejött 1,6 milla - durva!
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[3] Lackooo
Jun 07., Sunday 11:19 #1
Konzolra sosem lesz ilyen, ők csak halasztgatni tudnak.
There's only room for one Boss... and one Snake...
Friss hírek

19 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc,xbox1,ps4 0 | Sky Beneath: hivatalos bejelentés

Gravitációval játszó puzzle kaland a következő generációra is.

4 | Siklaránk az IDDQD Checkpoint podcastjében

Nem először, reméljük nem is utoljára.

9 | [NaconC] Test Drive Unlimited Solar Crown

Újraéled a népszerű autóverseny széria a KT Racing kezében.

pc,xbox1,ps4 3 | [NaconC] Werewolf: The Apocalypse

Az Eartblood első játékmenetet mutató villanásai is befutottak.

pc,xbox1,ps4 0 | [NaconC] Steelrising: bejelentés

A Spiders Studio legújabb projektre. A következő generációra.