Bukdácsol Switchen az Outer Worlds
Eddig 81 hozzászólás
mcmacko
2020. June 05.
Friday 10:58


Blama a Switch fejlesztők oldaláról, vagy egyszerűen olyan hardveres limitáció, ami ettől többet nem engedne amúgy sem? A The Outer Worlds megjelent Nintendo masinára is, és sajnos a végeredmény nem olyan fényes, mint amit sokan vártak volna a játéktól - a Digital Foundry bevitte a pixelszámlálóba a játékot, az eredmény pedig meghökkentő. Az elemzés fentebb meg is tekinthető.

Ti mit szóltok az ilyen portokhoz? Szükség van így ebben a formában a Switch átiratok armadájára, vagy inkább Switch-specifikus játékokat várnátok a gépre? Beszéljük meg!

Összesen: 81 [1-50]
1 | 2
[16] Kenny
Jun 10., Wednesday 10:23 #81
Válasz nintendo fan (#79) üzenetére
Én sem vagyok független, mert olyan nincsen, de nem látsz PS4-es/Xbox One hírnél fikázódni. Én több platformon is játszom, és élvezem mind. Tényleg valamivel vezesd le a frusztrációd (barátnőn/kis italozás/utazás)
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
[2] eikichi
Jun 09., Tuesday 11:31 #80
Válasz nintendo fan (#79) üzenetére
Ha valamelyik időszakodra nem lennél büszke, akkor az inkább ez legyen.

Senki nem várja el tőled, hogy szopkodd a Nintendot vagy a Switchet. Kulturált társalgást viszont igen. A probléma itt az, hogy keresed és élsz is minden lehetőséggel, hogy beleköss akár a legapróbb vele kapcsolatos dologba/ minden negatívabb hangvételű hírnél megjelensz, hogy ha más nem is, te tutira rúgjál még egyet belé. Ezt akármelyik másik platformnál is kifogásolnám, legyen az Sony, Xbox vagy PC.

Javaslom, hogy fogadd meg a saját tanácsodat és igyál egy sört vagy éppen hagyd abba, ha az segít a problémáidon.
Jun 09., Tuesday 11:00 #79
Válasz Kenny (#77) üzenetére
Aki meg nem szopokdja a switchet hanem kritikát fogalmaz meg vmiert az mekkora szemét már, az egyből a"nintendo halálát" akarja nem? 😆Értelmezni nem tudtok két mondatot te és itt a haverod, mindent tamadasnak vesztek, ha vki nem omleng a dragasagotokrol az meg a szegény nintendot bántja lol! Nézőpont kérdése az is ki mennyire látja a fától az erdőt. Én nem állítottam soha olyat hogy én lennék a független gamer, ez is egy szánalmas kifacsaras a defense Forcetol! Miért te lennél itt a független gamer mintapeldanya?Hahaha!!! Nincs nagyon itt ilyen ember.Te sem vagy az.

Axl:jól emlékszel.Hát nem vagyok túl büszke arra az időszakomra! 😏De változnak az idők, változnak az emberek is.Mint mindennek ennek is oka, okai vannak. 🙂
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[55] axl
Jun 09., Tuesday 10:00 #78
Válasz eikichi (#75) üzenetére
A Wii idejében még nagyon is illett hozzá a nick-je. Most gondolj bele, sok év kihagyás után mekkora sokk lehetett nekem erre visszatérni? Mi lesz a következő, Dreampage PS5-öt vesz?
Minden játék szerepjáték
[16] Kenny
Jun 09., Tuesday 6:35 #77
Válasz eikichi (#75) üzenetére
+1 Nem látja a fától az erdőt. Mindenki fanboy, aki nem ért egyet vele, ellenben ő a független gamer
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
Jun 09., Tuesday 4:15 #76
Válasz eikichi (#75) üzenetére
Jaj egy újabb sértődött rajongó, aki foggal körömmel véd egy szintén profitorientált céget! Wow, csak nem te is részvényes vagy? 😏

De legyen meg az örömöd mester, léptem is innen bőven elég volt a téma, további jó mulatast a helyi gittegyletben!
(fanboyok... 😆
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[2] eikichi
Jun 09., Tuesday 1:31 #75
Semmi olyat nem írt, amiből akár csak egy minimális (be)feszültség is áradna. Ellenben nagyon helyesen rávilágított arra, hogy enyhén szólva visszatetsző, ha valaki "Nintendo fan" nick-kel minden lehetséges alkalmat/hírt/cikket megragad arra, hogy a Nintendoba belerúgjon, vagy a Switchet fikázza. Lásd saját magad. Ebben jobban hasonlítasz grosy-ra, mint bárki más (csak te folyton fikázod, ő meg isteníti).

Nincs itt semmi fanboyság sem, hittérítést és óvodás reakciókat is csak tőled látni eddig ennél a hírnél. Ha csak azért lépnél be, vagy kommentelnél egy Nintendo-val kapcsolatos hírhez, hogy a saját frusztrációd kiéljed, akkor a jövőben inkább csak lépj tovább.
Jun 08., Monday 23:23 #74
Válasz Kenny (#73) üzenetére
Ember tuldramatizalod! 😆Igyál egy sört bambit vagy mittudomen! Lazulj már!

Nintendo halála???Wtf? Basszus mi van itt, fanboyok és hitteritok ovodaja?Nevetséges... Sikerült grosy-i melysegekbe süllyedni gratula! Ez neki is javára vált volna! 😉


Hát jó komoly haverjaid lehetnek ha ezért kinevetnek.

"kézben is nyomhatjak". Ez már ilyen fetisszeruseg lesz lassan nem? 😂
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[16] Kenny
Jun 08., Monday 18:40 #73
Válasz nintendo fan (#72) üzenetére
Ezen a neven mindig megbotránkozok, így a Nintendo halálának hírét váró megnyilvánulással. A Nintendo hater név jobb lenne

Ha már master race nem számít, amik minek izomkodni a 4k 30fps-el. Ha konzol, akkor.éppenhogy nem ez a fő. Nekem jó a Ps4 Pro, de PC-s haverjaim kinevetnek az alsó közepes grafikai beállítás hatás miatt. Switch tetszik nekik, mert kézben is nyomhatják...
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
Jun 08., Monday 13:53 #72
Válasz CeXzer (#70) üzenetére
Az eddigi sorminta alapján a next konzoljuk valszeg buko lesz! 🙃

Rendszeresen kérik, mit kérik követelik a nagy aaa címek portjait!
Pl múltkori hír volt hogy az Ea partneri megállapodást kötött a Google-el így pár játékuk mint a Fallen order ott lesz a Stadia kínálatában. 200 kommenten keresztül fikázták az Ea-t hogy hogy képzelik azt hogy az egy millás juzerrel bíró Stadia mellé állnak holott itt a hiperszuper sikeres switch!És márpedig nekik ez miatt jár a Fallen order vagy a Battlefrontok portjai!
A Read dead 2-ert is sokat sírnak, volt aki szerint a Horizon zero dawn PC verziója után switchre is megjelenteti a játékot a Sony meg hasonló nyalanksagok. Vannak bajok rendesen, de jókat lehet röhögni az ottani fanboyokon. 🙂Persze vannak reálisan gondolkodó emberkék is de ők vannak a szűk kisebbségben...

Hm, lehet benne valami... De sztem sem fognak hagyományos értelemben vett erősebb konzolt már kiadni, maradnak valszeg a jelenlegi vonalon. Ők tudják.

Bírom amikor bedobjak páran ezt a PC-és dolgot de sztem az emberek nagy része továbbra is konzolokban gondolkodik mint fél millás gamer pc-kben. Persze vannak akiknek a master race számít. Ők tudják. 🙃
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
Jun 08., Monday 13:24 #71
Válasz grosy (#69) üzenetére
Ah a vesembe látsz!!! 😆😆😆Jah mégsem.
Egy utolsó mondat a témához fűzve ha már ilyen briliáns eszmefuttatast sikerült újfent kivitelezned:tőlem az egész világ (😂 odalehet a switchért veled az élen. Mellettem elment az egész koncepció, és igen meglesz az én pénzem nélkül továbbra is a big N.

Míg ahogy én is kibirom anélkül a pár exclujuk nélkül ami esetleg érdekelne még tőlük. Megvagyunk már egymás nélkül 😉

Na uccu menj told a ps4-et meg a Goty Days Gone-t!
Csövi
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[24] CeXzer
Jun 08., Monday 11:49 #70
Válasz nintendo fan (#66) üzenetére
Egyébként a gamecubenál rá is jöhettek, hogy semmi értelme 3. izomkonzolként jelen lenni a piacon, inkább olyat kell adni, amit más nem. Ha jönnének még egy izomkonzollal, akkor is kellene valami extra. Ha nincs, akkor tökmind1, mit veszel, mind3 konzol ugyanaz, csak az exkluzívok tartják életben, de abból meg egyre kevesebb van. Ugyanakkor a nintendo exkluzívokhoz nem kell izomkonzol. Mariók rendben vannak ahogy vannak, Zelda is, csak a 3rd party címek miatt lenne benne erő, de azokat meg megveheted a többi gépre akármikor. És ahogy Kenny írja, ha a grafika érdekel elsősorban, akkor izomPC kell, nem konzol.

A nintendolifeon olyan emberek vannak, akik azt gondolták, hogy kiad a Nintendo 2017-ben egy olyan kézikonzolt(!), ami lepipálja a teljesítményben a PS4 prot és minden 3rd party fejlesztő elsődleges célhardvere lesz? Ha igen, arról csak a milliárd légy nem tévedhet mondás jut eszembe.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[15] grosy
Jun 08., Monday 10:28 #69
Válasz nintendo fan (#63) üzenetére
Engem Magyari Simonra emlékeztetsz a Kalandorok című filmből:
KATT!

Azt gondolod, hogy Te baszol ki a cégekkel, hogy nem veszed meg a termékeiket akkor, amikor azok aktuálisok, sőt, fikázod a jelenlegi Nintendo generációt,amikor gyakorlatilag az egész világ oda van érte. Valójában viszont csak magaddal basztál ki, hogy 10+ éve elfeledett mementókkal nyomod akkor, amikor már azokra senki nem emlékszik.
[16] Kenny
Jun 07., Sunday 23:08 #68
Válasz kiső (#56) üzenetére
Még mindig handheld. Nekem otthon nagy 4k-s tévén Ps4 Pro pörög, de most lent a balcsin nagyon remek a Switch. Kis táskába beteszem, és szinte bármit bármikor. Ha otthon csak a hardver erő és látvány érdekelne, akkor csak atom pc-t vennék, és nem a közepesen low pc settings-el bohóckodnék. Jrpg-k et csal Switch-re veszem, mert 150 órát nem tudnék folyamatosan tévén nyomni (asszony sokszor stoppolja), de a nagy fps-eket és Fifákat Ps4-re veszem. Az nagyban jobb.
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
[24] CeXzer
Jun 07., Sunday 22:13 #67
Válasz nintendo fan (#66) üzenetére
A következő bukta lesz, minden masodik jó.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Jun 07., Sunday 21:42 #66
Válasz CeXzer (#64) üzenetére
Ez teljesen így van. Nézz fel egy egyszer pl a nintendolifera,ott a különböző topikokban, (hírek, cikkek, tesztek) s meglatod mennyi ember van aki nem ebben a világban él! 😁😆Döbbenetes.

Ebben is van vmi hogy a nintendo járja a maga útját, ez tök jó hogy mindig próbálnak innovatív dolgokat, konzolokat fejleszteni.

De én egyszer már úgy megneznek újra tőlük egy komoly "izomkonzolt" is ahol nem kell komoly kompromisszumokat kötni se a belsős se a third party fejlesztoknek. Egy olyan konzolt amit a nagy kiadók is igazán komolyan vennének. A változatosság kedvéért.

A GameCube volt az utolsó ami komoly hardware volt asztali fronton, azóta csak az innovalas megy több kevesebb sikerrel.
(A switchel most úgy tűnik komolyan jót húztak, de ki tudja milyen lesz a next konzol majd tőlük?Egyszer vevők az újdonságra az emberek maskor meg nem. Lehetne ugye pro és kontra mondani a példákat.)
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[24] CeXzer
Jun 07., Sunday 20:17 #65
Válasz nintendo fan (#63) üzenetére
Helyesen: (“De a többieknél, mint pl a...” majd megemlíted mind a kettő játékot, amit itt már mindenki megemlített, mint rosszul sikerült port.)

Hülye autocorrect.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[24] CeXzer
Jun 07., Sunday 20:08 #64
Válasz nintendo fan (#63) üzenetére
Bocs, de aki egy Nintendo handheldtol ennél nagyobb csodát várt, az, hogy fogalmazzak, nem egészen ebben a világban él. Viszont ezeket a játékokat mégis boldog-boldogtalan portolja, és az eddigi 3rd party Nintendo felhozatalhoz képest ez maga a kánaán., mondhatni, csoda. A 2k most adott ki 3 csomagot egyszerre, nem tudok számokat, de valszeg nem azért, mert jólesik, hanem mert veszik őket. Még én is behuztam a borderlandst, pedig megvan pcn és ps4en is, és most dokkolva, itthon is Switchen tolom inkább 30 fpsben, mert ha nem vagyok itthon, ugyanonnan tudom folytatni és ez zseniális. Doomot pl nem vennem meg ugyanezért, de tuti van olyan, akinek csak switche van, és nem a doom miatt van switche, hanem a millió jó játék miatt, neki extra, hogy azon a hardveren, amit egyébként is használ, tud játszani doomot is, ha akar. Nem ps4 pro minőségben, de a semminél jobban. És lehet itt puffogni, hogy ennyit tud, az, hogy megy a szekér elég egyértelmű bizonyíték a fentiekre és hogy ennek létjogosultsága van így, ahogy van.

(“De a többieknél, mint pl a...” majd megemlítése mind a kettő játékot, amit itt már mindenki megemlített, mint rosszul sikerült port.)

Tokre nem értem ezt a szomorkodast, a Nintendo nagyon is jól csinálja, hogy nem a ps4/Xbox páros által megosztott pályán versenyez. És nem csak magának csinálja jól, hanem nekünk is. Most lenne egy harmadik konzol, ami kukk ugyanolyan, mint a másik 2, csak ezen van Mario, az miért lenne jobb? Ha szép grafikával akarsz doomozni, vedd meg ps4re vagy pcre, vagy amire akarod, van opció bőven, nem muszáj switchre, de ha vinni akarsz magaddal egy teljes értékű handheldet, arra csak ez van, hála a jó istennek, hogy a Nintendonak meg van esze és csinál valami egyedit továbbra is, őrizzék meg ezt a szokasukat, eddig a legjobb konzol a 3ds volt, most a Switch az.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Jun 07., Sunday 19:37 #63
Válasz Kenny (#55) üzenetére
Itt már Plasma és Kiso összefoglalta a lényeget sztem.
Ezek mint pl a Bioschock sok éves prevgen portok, ezekkel persze hogy gond nélkül megbirkozik a switch, de ezeknek a futtatása még a Wii u-nak sem okozna gondot. A switchben annyi kakaó van hogy ezeket jobb esetben full hd-ban futtatja.30 fps-el.

Mivel te hívtad fel a figyelmemet arra a tényre hogy ez egy pici tablet-handheld konzol most Vica versa én teszem ezt meg feléd.Egyertelmuen látható hogy nincs több Kraft a switchen.

A kurrens genes portoknal még a jobban sikerülteknel is mint amit itt már linkeltetek (Doom, Wolf 2,Witcher 3)is látható egy komolyabb downgrade a többi platformhoz képest de ezek még nagyjából korrekten, élvezhető minőségben vannak atportolva.

De a többinél mint pl a Mortal már erősen kilog a lóláb,az Outer Worldsot meg inkább már nem is említem.
Nem véletlen hogy a Doom Eternal is ekkorát csúszik, gyanús a csend a switch port körül.
Egy Red dead 2-re Cyberpunkra, Battlefieldekre meg esély sincs Switchen...ezekhez a tripla A-s címekhez egyszerűen baromi kevés a a switch és a mobil tegra chipset.(ugye mindig egy 15cmes kis tablet konzolrol van szó. 😉

Felesleges itt a csodát várni third party fronton, főleg majd a nextgen konzolok startja után...
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[20] herooftime
Jun 07., Sunday 17:46 #62
Már ehhez a játékhoz is van javítás: KATT!
Szerintem idővel a hivatalos verzió is helyre lesz hozva, és akkor idővel eshop salen jó lesz
Pixiv, Fantia, DLsite, Nicovideo, Bilibili, Nintendo
[7] Trishtan
Jun 07., Sunday 16:29 #61
Válasz herooftime (#51) üzenetére
Az első videóban lévő ketyere, az mClassic nagyon durva dolgokat tud művelni a Switch grafikájával dokkolva.
[36] kiső
Jun 07., Sunday 13:33 #60
Válasz herooftime (#57) üzenetére
Gondolom azért nem veszik, mert a célközönség nem azon a platformon akar játszani vele. Erre rájöttek a kiadók, és nem is eröltetik. Tolják azt, amiből ömlik a lóvé.
[13] Guba33
Jun 07., Sunday 7:58 #59
Válasz kiső (#56) üzenetére
Neked biztos teljesen mindegy...
[24] CeXzer
Jun 07., Sunday 7:46 #58
Válasz herooftime (#57) üzenetére
Sajnos, pedig most már az Xbox one/ ds4 Controller is problémamentesen működik iosen, igazi Gaming platform lehetne egy iPad. Max annyi gond van vele, hogy zabalja az energiát, egy civ4 is pillanatok alatt képes lemeriteni az aksit. A Switch sem bírja persze sokkal tovább, de az erre van, egy ipadet meg használnák minden másra is, ha lemerült, akkor meg nem lehet.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[20] herooftime
Jun 07., Sunday 7:39 #57
Válasz Kenny (#55) üzenetére
Érdekes hogy régen mennyi konzolport jött iosre, még androidra is jutott néhány, aztán 2015től mintha elvágták volna, pedig azóta a mobilok eléggé megnőttek még látni is lehet valamit attól függetlenül is hogy a virtuális gombok eltakarják a fél képernyőt, a hardver is: apple a13 bionic/snapdragon 865 elvileg eléggé ütős lett, gyakorlatilag asphalt9/pár battle royale lövölde szintű izén kívül semmi nem használja ki a jobb mai mobil hardvereket.
Pixiv, Fantia, DLsite, Nicovideo, Bilibili, Nintendo
[36] kiső
Jun 07., Sunday 7:13 #56
Válasz Kenny (#55) üzenetére
Ezek PS360 játékok, amik 14-15 éves hardverekre készültek. Az lenne durva, ha 60fps-sel menne, egy 2017.-es gépen.
Amúgy teljesen mindegy milyenek az átiratok, mert a játékosok a Nintendo címei miatt veszik a gépet, nem ezekért a harmad-negyed osztályú anyagokért.
[16] Kenny
Jun 06., Saturday 22:51 #55
Ilyen is durva... Bioshock kézben ilyen minőségben... KATT!

Van iPhone port is, ami kb. Wii grafika: KATT!
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
[16] Kenny
Jun 06., Saturday 22:40 #54
Válasz theSickness (#42) üzenetére
+1
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
[24] CeXzer
Jun 06., Saturday 20:08 #53
Válasz PsNintendo (#40) üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy most ironizálni próbáltál, vagy komolyan írtad. Mindenesetre nincs gond, ott a többi platform, ott pörög az innováció!
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[24] CeXzer
Jun 06., Saturday 20:07 #52
KATT!

Ami eddig lehetséges volt handhelden vs ami a switchel lehetséges lett.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[20] herooftime
Jun 06., Saturday 18:54 #51
A portoknál meg inkább ez a realitás: KATT! KATT! KATT! stb
kb száz? nagygépes AA portból kettő ilyen van mint az ARC és az outer worlds.

Sőt meg merem kockáztatni hogy a ps2 is annyira elmaradt az Xbox classic és a PC mellett mint a switch marad el most, de ott és akkor valamiért senki sem panaszkodott pedig az mégcsak handheld sem volt
KATT!
KATT!

...Oké itt sem nagyon panaszkodnak hanem veszik mint a cukrot
Pixiv, Fantia, DLsite, Nicovideo, Bilibili, Nintendo
[20] herooftime
Jun 06., Saturday 18:38 #50
Válasz Kenny (#38) üzenetére
A joycon driftnek is nagyobb a füstje mint a lángja, amikor egy ilyen tisztítás megoldja:
KATT!
Pixiv, Fantia, DLsite, Nicovideo, Bilibili, Nintendo
Jun 06., Saturday 16:43 #49
Válasz Kenny (#27) üzenetére
Ez jó.
Ne engem figyelmeztess erre,ÉN tisztában vagyok a gép limitált képességeivel,és hogy miért ennyi az annyi.
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
Jun 06., Saturday 16:41 #48
Válasz grosy (#30) üzenetére


Beakadt a lemez rendesen lol!Üldőzési mánia esetleg?
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[31] Matild
Jun 06., Saturday 15:04 #47
Válasz PsNintendo (#40) üzenetére
Jézusom.

Nem tudom ezt máshogy kifejezni, de valami barlangban éltél eddig?
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
[7] AtisR
Jun 06., Saturday 14:41 #46
Válasz theSickness (#44) üzenetére
Így igaz, soha nem lesz már olyan jó játék mint a Heroes of might and magic 3
N id: AtisER
[7] AtisR
Jun 06., Saturday 14:37 #45
Válasz theSickness (#42) üzenetére
Nagyon egyetértek azzal amit írtál, minden benne van ami miatt szeretem a Nintendo-t.
Ha pedig továbbra is olyan élvezetes címeket kapok külsős stúdióktól, mint pl. a nemrég végigjátszott Good Job, nem is fogok hisztizni.
N id: AtisER
Jun 06., Saturday 14:31 #44
Válasz PsNintendo (#43) üzenetére
Sosem lesz semmi olyan, mint amin felnőttél, és sohasem fogod már azt a varászt érezni, amit annak idején. Ugyanígy vagyok vele.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Jun 06., Saturday 14:18 #43
Fanyalgas nem fanyalgas, en nem erzek elorelepest. Itt hevernek az agy alatt a snes kazik stb, ami most van szamomra az mar bohockodas az N reszerol. Ocarina of Time-hoz kepest az uj zelda kb vicc kategoria, hol van egy Metroid stb.
Papu nem sárga tetű!!
Jun 06., Saturday 13:57 #42
Válasz PsNintendo (#40) üzenetére
Pedig pont minap arról beszéltünk egy ismerőssel, a Switch mennyire maga a Nintendo. Amolyan "Best of Nintendo" konzol.

Ott a WiiU koncepciója, hogy a játék fut a tévén és a kezedben is.
Ott a Wii az opcionális mozgásérzékeléssel.
Ott a cég hangsúlyos handheld szerepe az egész koncepcióban.
Ott a hitvallás: a szórakozáshoz nem a nyers erő az egyetlen út.
Ott a Nintendo gyakorlatilag összes igazán fontos sorozata, nem is akármilyen formában.

Lehet persze fanyalogni, de ennél Nintendóbb konzol még nem volt.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[6] syabi01
Jun 06., Saturday 13:38 #41
Válasz grosy (#30) üzenetére
Sajnos ilyenek a szegények, fanyalognak és büdösek. Engem is rohadtul zavarnak
Jun 06., Saturday 13:32 #40
Válasz grosy (#35) üzenetére
Nekem telne switchre, csak ennyi penzt kiadni erre a vacakra......wiiu-ig van minden nintendo gepem, de en mar akkor huztam a szamat mikor rameroltettek wii-nel ezt a hadonaszast....GC ota semmi fejlodest nem latok, sem grafikaban sem jatekokakban, bejaratott cimek....Ugyanazt a minoseget akarjak eladni joval drgabban kis valtoztatasokkal.....
Papu nem sárga tetű!!
[16] Kenny
Jun 06., Saturday 11:56 #39
Amúgy vannak új jól sikerült portok. Ilyen Borderlands 2. Érdemes megnézni a Vita port mellett, ha már kézi gép is. KATT!
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
[16] Kenny
Jun 06., Saturday 11:38 #38
Válasz arsenal (#28) üzenetére
Jelenleg hiány van a gépből, világszinten 3x annyi fogy mint Ps4 és 8x annyi mint Xbox One. Nem bírják a gyártás - kereslet/kínálat + a forint is volt 360... Sokan azzal vicceltek, hogy a járvány idején Switch jobb befektetés volt, mint bármi a Covid idején. Itthon veszel gépet, és angliába eladod 30%-os plusszal. Létjogosultsága van.

Bár sztem páran mindjárt bedobják a drift és egyéb hardver hibákat, talán az még nem volt...
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
[24] maccc
Jun 06., Saturday 11:27 #37
Válasz grosy (#30) üzenetére
Feldobtad a napomat. Ilyent se olvastam még soha gamer fórumon. Fanyalognak "mert nem Telik SWITCHRE". A Switchre?!! Te atya szent ég.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[23] bandee23
Jun 06., Saturday 11:10 #36
Èn sem Switch-re veszem az ilyen jàtèkokat, de van lètjogosultsàguk az ilyen portoknak. Mert akinek csak Switch van az is tud velük jàtszani. Emlèkszem anno a Wii-nèl is volt ilyesmi vita.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
[15] grosy
Jun 06., Saturday 11:05 #35
Csak egyetlen logikai baki van az érvelésedben. Az, hogy senki nem tiltja, hogy egy ps vagy xbox MELLÉ vegyél egy Switchet. Ez van nálunk is, sőt képzeld el, hogy két ps4 mellé 2 Switch is van a háztartásban, és nincs vita, hogy ki használja az adott gépet. Idén gondolom sokan nem mennek külföldre nyaralni, az így megmaradt pénzből, mint már lentebb is írták, 61.000 Ft-ért tudtok egy lite-ot venni. Azt nem kell magyaráznom, hogy mennyivel jobb "fíling" a kertben egy sör mellett játszani...
Jun 06., Saturday 10:27 #34
Válasz grosy (#30) üzenetére
Az jó kérdés hogy miért érzed ezt, miközben csak arról van szó, hogy annyiért (de inkább olcsóbban) vesznek olyan gépet, amin normálisan fut, meg néz is ki valahogy a játék..
[18] Plasma
Jun 06., Saturday 10:17 #33
Válasz grosy (#30) üzenetére
Értem én, hogy elfogult vagy a témával kapcsolatban, de azért vitathatatlanul egy konkurenciánál gyengébb és drágább gépet kapsz, ha Switchet veszel. Ráadásul még amennyire én tudom, pár baja van magának a hardvernek is (driftelő joy-con biztos). Az exkluzív címek tényleg nagyon jók rá, de minden mást szignifikánsan gyengébb minőségben tudsz rajta játszani, mint PS-en vagy Xboxon. Ha valakinek nem szempont a hordozhatóság, nehezen tudom elképzelni, hogy optimális választás számára egy Switch - és igen, ennek része az, hogy kétszer annyiért adják, mint amennyit a konkurencia fényében megérne a többségnek. Legalábbis hardcore gamer szempontból én így látom.
[27] arpi0912
Jun 06., Saturday 9:13 #32
Válasz nintendo fan (#22) üzenetére
Míg vannak olyanok akiknek ez a minőség is megér ennyit szerintem igen.
Összesen: 81 [1-50]
1 | 2
Friss hírek

1016 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

ps4 477 | [Összefoglaló] PlayStation 5 - Future of Gaming bemutató

A Sony egy hetes halasztással ugyan, de megtartotta a PlayStation 5-höz kapcsolódó első nagy horderejű prezentációját, mely a Future of Gaming szlogent kapta. A kicsivel több, mint egy órás bemutató alatt exkluzív bejelentésekből sem volt hiány és végre láthattuk az újgenerációs konzol kinézetét is.

51 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

6 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.

0 | Outriders: a világ veszélyei

Részletesebben bemutatkozott Enoch világa és a küldetések.

0 | Hyper Scape: futurisztikus lövöldözés

A Ubisoft is beszáll a battle royale műfajba.