Hideo Kojima: a következő lépések
Eddig 4 hozzászólás
sQr
2020. June 01.
Monday 18:30


Nemrég a japán LiveDoor News munkatársa ült le az ikonikus játékdizájner, rendező, író és producer, Hideo Kojima mellé beszélgetni, amiből néhány fontosabb információ is kiderült. Az első kérdés a Death Stranding eladásait feszegette:

“Túlléptük azt a mennyiséget, ami után már profitot termelünk, így azt hiszem nevezhetjük sikernek - ebbe a korábbi befektetéseim is beletartoznak. Hamarosan megjelenik a PC változat is, de már most elég anyagi stabilitást szereztünk ahhoz, hogy a következő projektünk biztosítva legyen. Nincs ok az aggodalomra.”

Ha pedig már a következő lépéseket szóbahozta, akkor természetesen erről is szeretett volna többet megtudni az interjú készítője. Kojima úgy fogalmazott, hogy ez még nagyon a tervezési fázisban van, de több szálon indultak el a munkálatok. Bár némelyik azóta meg is szakadt.

“Épp nemrég esett szét egy nagyobb projekt amin dolgoztam volna, szóval egy picit feldúlt vagyok még miatta (nevet). Hát, az ilyesmi persze a gyakran előfordul ebben az iparban.”

Az nem teljesen tiszta, hogy ezzel a P.T.-re utalt vissza még Hideo Kojima, vagy egy újabb vonalon elindulva ütközött akadályokba. Azt viszont elárulta, hogy a nemrég felreppent hírek a régi szellemi tulajdonai felvásárlásáról teljesen légbőlkapottak. Ő legalábbis nem hallott ilyesmiről.

Jun 03., Wednesday 9:19 #4
Szomorú ez. De legalább annak örülhetünk hogy van pénz a tovább lépésre.
" Amit birtokolsz, az birtokba vesz. " / Tyler Durden / steam: clairvoyance xbox live: Maigowanin ( PC )
[57] renz
Jun 02., Tuesday 15:51 #3
Válasz WarAdmir4L (#2) üzenetére
Hogy ebben a generációban már nem lesz új játéka.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[20] WarAdmir4L
Jun 02., Tuesday 14:24 #2
Ebbol mit lehetet megtudni?
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
[48] soliduss
Jun 02., Tuesday 9:28 #1
Alkosson a mester.. 10 év múlva visszatérünk egy újabb elborult játékába
Friss hírek

4 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1018 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Neversong: rémséges platformer-mixtúra

Szólt a kómaszörny, hogy sohamár.

pc 0 | Horizon Zero Dawn: kompletten PC-re

Augusztusi megjelenés, részletekbe menő trailer.

87 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

7 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.