Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2020. May 29.
Friday 06:52


A hírező egyik első GameCube játéka volt a Crystal Chronicles, amely a Final Fantasy saga egy érdekes leágazásaként vonult be a történelemkönyvekbe. Most a Square megerősítette, hogy augusztus 27-én érkezik a Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition, ami cross-play és cross-save lehetőségekkel kecsegtet majd, a hangsúlyos multiplayer komponens mellett.

Bár a dátumot egyelőre a japán régióra értik a hírek, a mobilos megjelenés miatt sejthető (remélhető?), hogy globális launch lesz nyár végén (PS4 és Switch gépekre is). Emellett egy biztos, hogy a többi régióban is 2020 nyara a céldátum.

[23] bandee23
May 29., Friday 9:11 #1
Sajnos anno ezt sem vittem vègig. De PS-en egyszer leárazva megveszem.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
Friss hírek

1016 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

ps4 477 | [Összefoglaló] PlayStation 5 - Future of Gaming bemutató

A Sony egy hetes halasztással ugyan, de megtartotta a PlayStation 5-höz kapcsolódó első nagy horderejű prezentációját, mely a Future of Gaming szlogent kapta. A kicsivel több, mint egy órás bemutató alatt exkluzív bejelentésekből sem volt hiány és végre láthattuk az újgenerációs konzol kinézetét is.

53 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

6 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.

0 | Outriders: a világ veszélyei

Részletesebben bemutatkozott Enoch világa és a küldetések.

0 | Hyper Scape: futurisztikus lövöldözés

A Ubisoft is beszáll a battle royale műfajba.