Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve
Eddig 20 hozzászólás
mcmacko
2020. May 25.
Monday 21:45


A karantén falait épp hogy próbálja a világ nagyobbra tágítani, mi viszont távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Pláne, hogy izgalmas témákat hoztunk megint, élen az Unreal 5 bemutatóval, és a hozzá tartozó jóslásainkkal. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már felmerült a PlayStation 5-ös Unreal 5 szereplés kérdése), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágásról is elmondjuk a keresetlen véleményünket.

Ahogy az szokásunk, néha elhagyják szánkat csúnya szavak, meg agyba hasító visítások, ha esetleg gyenge a gyomrod az ilyesmihez, akkor csak óvatosan közelíts.

A lejátszó és a link segítségével hallgatni vagy letölteni is lehet az anyagot.[LETÖLTÉS] GAMER365 PODCAST 2020 - MÁJUS ÚJRATÖLTVE


Intro: Unreal Tournament OST

A Podcast során mcmacko a Trust Fyru 4-in-1 GTX258 mikrofont használta, amelyről hamarosan részletes tesztet olvashattok az oldalunkon.


[7] Doberman
May 30., Saturday 11:24 #20
- az elején Mackó még mindig hajlamos elragadtatni magát és perces monológokat produkálni. A végére szerencsére elmúlik.
- Ghost of Jucika, gameplay video alapján AC 1 ami nem mai. Lehet benne lovagolni az ellenek egyesével támadnak, anno pont emiatt ekéztik is.
- filmszerű játékok: értelmezhetetlen: uncharted, death strand, még a régi MGS4, és ezek a system seller játékok, Last of Us. Az hogy 30 s cutscene után 1 gombot kell megnyomni, amit ha nem jó ütemben csinálod kezdheted előről. Velem van a baj, de én köszi nem. Narratíva?, olvasok egy könyvet inkább. Említett Doom kiváló ellenkező példa, az fasza.
Nextgenben hatalmas potenciál van, és ilyen váltás még nem volt. Hasonló az előző architektúrához. Fejlesztői szempontból mennyország. SSD pipa.
Stupid people everywhere, but I ain't got time to care!
[23] bandee23
May 27., Wednesday 12:31 #19
Válasz Gigigogó (#12) üzenetére
De jó!! Úgy néz ki az enyém is elkészül 3 hónapon belül. (OTP-n múlik)
Merítek egy kis inspirációt.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
[51] Dude
May 27., Wednesday 8:32 #18
Válasz Oldern the 1st (#17) üzenetére
Nem is azzal nem értettem egyet. Hanem, hogy ennek ellenére és emiatt jó karakter.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
May 26., Tuesday 23:31 #17
Válasz Dude (#16) üzenetére
Ez, amit leírtál, a vanília definíciója.
[51] Dude
May 26., Tuesday 21:51 #16
Válasz Oldern the 1st (#15) üzenetére
Nem csak a képregényekre gondoltam. De ott is sokszor dönt amiatt máshogy, mert túl erős és ő nem lehet gyenge soha. Fejben sem.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
May 26., Tuesday 20:12 #15
Válasz Dude (#10) üzenetére
Amikor olvastam Supermant (passz, 2007-12 között kb), ezerféle pont ugyanolyan erős kriptonit kellett bevetni mellé, alternatív univerzumokból, szuperpapa, szuperkölyök, szuperhugi, gyakorlatilag nem az erejét fogta vissza, hanem csak mindenkinek eszkalálnia kellett a power levelt.

(Amúgy nyilván meg lehet őt is írni jól, vannak remek runok, ahogy nesh is említi. De etttől még maga a karakter az, ami - ezt pedig roppant nehéz szerintem konzisztensen meglepően írni).

Ha valaki kíváncsi arra, hogy mi lehet az érdemi kifutása egy Superman-tipusú arcnak, nézzétek meg a Marvel Sentryjével mi történt (És ő úgy is maradt, ha jól tudom.)
May 26., Tuesday 18:27 #14
Válasz Gigigogó (#12) üzenetére
Patent kis setup! Gratula!
let the sun never blind your eyes
May 26., Tuesday 18:10 #13
Válasz Gigigogó (#12) üzenetére
Mérhetetlen öröm ilyeneket látni! Gratula! Arra a lenti polcra egy komolyabb vinil lejátszó kéne még, illetve a falra sok-sok játék, katalogizálva!

Többiek: keep 'em coming!
"This is our time to medicate..."
[10] Gigigogó
May 26., Tuesday 18:08 #12
A játékszoba résznél azt éreztem, hogy élem az álmotokat.
(szerencsére a sajátomat is)


KATT!
Xbox Live - BodaGreg
May 26., Tuesday 15:13 #11
Válasz Oldern the 1st (#9) üzenetére
És a Red Son?
I am such a B.A.
[51] Dude
May 26., Tuesday 14:01 #10
Válasz Oldern the 1st (#9) üzenetére
Dehogy. Épp az benne az érdekes hogy túl erős és ilyen igazságos karakter. Így az erejét legtöbbször nem használhatja, nem léphet túl egy határt.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
May 26., Tuesday 13:48 #9
Válasz Ákos23 (#7) üzenetére
Az a baj, hogy Superman annyira vanilla, hogy az egyetlen izgalmas dolog, ami vele történhet, az az, hogy meghal.

Vagy ha végig ő volt a főgonosz, lásd: The Boys.
[55] KiswechPS3
May 26., Tuesday 13:38 #8
"Naughty Dog utolsó játéka"
/* Life runs on Code */
[11] Ákos23
May 26., Tuesday 12:27 #7
Válasz ne5h (#5) üzenetére
A koncepciót értem, de szerintem akkor is jobban jártak volna máshogy meglehet nézni, h a önálló filmek mint a wonder women vagy az aquaman mind sikeresebbek voltak. Arról nem is beszélve, h szerintem óriási hülyeség volt már az elején supermen halálára felhuzni az egészet, semmi súlya nem volt így főleg pl összehasonlítva a vegjatek vagy végtelen háború halálaival.
[2] Dark T
May 26., Tuesday 12:12 #6
Nem ertem miert eroltetik a 4K-t jatekok teren. Boven eleg lenne az FHD/60.
May 26., Tuesday 11:44 #5
Válasz Ákos23 (#3) üzenetére
A Warner terve az volt, hogy előbb bedobja a csapatos mozit, amit majd követtek volna az egyes karakterek eredet/szóló filmjei. Az ötlet nem volt rossz, hiszen arra építettek, hogy a Marvel által (addigra már) felfuttatott szuperhősfilmek csúcspontja a csapatos bevetés (amiben egyébként van ráció), csak az alapozás tényét nem vették számításba. Többek között.
I am such a B.A.
[10] priest
May 26., Tuesday 11:23 #4
A 4K szerintem se olyan fontos, de a stabil 60 FPS-t jó lenne ha megtudnák ugrani a nextgen játékok és ez UE5 demó szintű grafikával nem igen fog menni, vagy csak majd a generáció második felében. Kicsit hamis elvárásokat ültetnek az ilyen demókkal a userek fejébe.
Forklifts never die. They're just missing in action.
[11] Ákos23
May 26., Tuesday 11:19 #3
A snyder cutrol nekem az a véleményem, h ezzel igazából a WB csak veszíthet. Mivel lelotte az univerzum építést, ha ez jó lesz akkor nem fogja tudni megmagyarazni az egészet, ha meg szar akkor meg a rajongók fogják ugyanúgy szidni őket. Amúgy a DCvel se az volt a baja a többségnek, h többet akartak egy szuperhős filmtől, hanem, h ők egyből akarták azt elerni amit a Marvel 10 év alatt, ahogy a Marvel bevalalta a gyengébb felvezető filmeket mint a thor, Amerika kapitány addig itt egyből felvezetes nélkül bedobtak a ligat.
moderator sQr
May 26., Tuesday 11:12 #2
Válasz priest (#1) üzenetére
Nyilván ez nem jelent még semmit. Maga a motor sem kerül külsősök kezébe még bő egy évig és önmagában nem határozza meg, hogy mi és hogyan fog futni. De szerintem jó indok arra, hogy az elvárásokat a helyére tegyük: nem hiszem, hogy minden 4K/60FPS lesz. Rengeteg erőforrás menne el ezek hajkurászására.

Magánvélemény, hogy felesleges is. A különböző DRS technológiák egyre jobb munkát végeznek a felskálázással és a natív felbontás alacsonyabban tartása (1440p) jelentős terhet vesz le a gépekről. Ugyan így a magas képkockaszám. Egy autóverseny vagy egy kompetitív multiplayer lövölde esetén érthető az igény, de egy lassabb tempójú kalandjátéknál például feltétlenül szükséges? Itt is van ugye elmozdulás például a VRR irányába, ami egy járható középút lehet.

Na de este meghallgatom mit mondtak róla az Urak. ^^,
Twitter: sequeeer
[10] priest
May 26., Tuesday 10:53 #1
Az a baj az UE5 demóval, hogy persze jól nézett ki, de 30 FPS volt átlag 1440p-n PS5-ön. Se nem 4K, se nem 60 FPS...
Forklifts never die. They're just missing in action.
Friss hírek

19 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc,xbox1,ps4 0 | Sky Beneath: hivatalos bejelentés

Gravitációval játszó puzzle kaland a következő generációra is.

3 | Siklaránk az IDDQD Checkpoint podcastjében

Nem először, reméljük nem is utoljára.

9 | [NaconC] Test Drive Unlimited Solar Crown

Újraéled a népszerű autóverseny széria a KT Racing kezében.

pc,xbox1,ps4 3 | [NaconC] Werewolf: The Apocalypse

Az Eartblood első játékmenetet mutató villanásai is befutottak.

pc,xbox1,ps4 0 | [NaconC] Steelrising: bejelentés

A Spiders Studio legújabb projektre. A következő generációra.