Journey to the Savage Planet: Switch!
Eddig 2 hozzszls
Gamer365
2020. May 21.
Thursday 13:45


A kanadai Typhoon Studios bemutatkoz alkotsa egy meglepen humoros metroidvnia lett, amit mi kimondottan kedveltnk - errl ITT olvashatsz rszletesebben. A felts egyszer: nvtelen hsnk a fantasztikus Kindred Aerospace ( a 4. legsikeresebb csillagkzi rfelfedez cg ) ppen egy idegen bolygra leszll... zuhan nkntese. Feladata felfedezni a klns plantt s kell mennyisg informcit gyjteni arrl, hogy emberi letre alkalmasnak tnik-e. Mindezt szlban, vagy online co-op kalandor bartunkkal vllvetve, lassan katalgusba vve a teljes flrt s faunt, fejlesztve a rendelkezsnkre ll eszkzket s felgngyltve nhny lbunk el kerl rejtlyt!

Na s mi ebben a legjobb? Hogy mostantl brhov magaddal viheted! A Journey to the Savage Planet ugyanis mtl elrhet Nintendo Switch platformon is! A dobozos vltozatot jnius 25-re grik.

[33] sQr
May 22., Friday 8:41 #2
Vlasz Lacek92 (#1) zenetre
Nem tudom mennyi kze van ebben az esetben a dologhoz a Nintendonak - nem sok. De a platformra attl mg igaz. Nagyon kellemes portokat kap minden hten. Nyilvn mert megri a kiadknak erre is fordtani jelenleg. ^^,
Twitter: sequeeer
[3] Lacek92
May 21., Thursday 19:56 #1
Elkpeszt ez a meglepets-marketing a Nintendotl! Direct a semmibl, jobbnl jobb jtkok Switch-portjai minen eljel nlkl - komolyan rtik, hogyan rvendeztessk meg a gamereket (mr azon kvl, hogy baromi j jtkokat csinlnak, of course)