Desperados III: vadnyugati ízelítő
Eddig 2 hozzászólás
ne5h
2020. May 21.
Thursday 08:38


Kevesebb, mint egy hónap és befut a Desperados sorozat harmadik része, amivel a nyári pangásban egy kis elfoglaltságot nyújthat az RTS műfaj kedvelőinek. Hogy mire is számíthatunk a III-as epizódtól? Azt többek között a fenti videó igyekszik összefoglalni, benne a csapattagok egyéni képességeitől kezdve a játék különböző lehetőségeiig. Ha pedig ennyi nem lenne elég, lentebb egy friss fejlesztői naplót is megnézhettek a játék készítéséről.A Desperados III június 16-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[11] frg_dnl
May 21., Thursday 12:02 #2
Válasz frg_dnl (#1) üzenetére
*PC verzióval.
Amúgy nagyon jó játék lesz és már a videóban látom, hogy a ST-hez képest lesznek "biztonsági opciók" amiket ki-be lehet majd kapcsolni a kényelmesebb játékélményért.
[11] frg_dnl
May 21., Thursday 11:57 #1
Egy óriási különbség van a Shadow Tactics PS4 és PC verziója között, hogy amíg PC-n ha odakattintasz egy pontra a karakter magától odamegy, így közben tudom irányítani a csapat többi tagjait is és teljesen más feladatokat osztani nekik, konzolon ezt nem lehet megcsinálni hanem folyamatosan kell irányítani egyetlen karaktert vagy egy egész csapatot így a játékmenet is jócskán lelassul és a taktikázási lehetőségekből is jóval kevesebb van.
Remélem a Desperados III-ban a konzolos verzió irányítása is meg fog egyezni a konzoloséval.
Egyébként nem akarok spoilerezni de ezek a képességek nagyon hasonló formában de jelen vannak a Shadow Tactics-ban is.
Friss hírek

0 | Gamer365 Podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

777 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 1 | State of Play: The Last of Us Part II

Ismét masszív gameplay bemutatónak szentelve. 20 percben.

pc,xbox1,ps4 3 | Sherlock Holmes: Chapter One bejelentés

A detektív első lépései. A következő generációs konzolokon is.

ps4 6 | PS Plus: háborúba megyünk

Call of Duty: WWII a júniusi kínálat első darabja. Holnaptól tölthető!

ps4 16 | Ghost of Tsushima: útikönyv a szigethez!

pc,xbox1,ps4 1 | Wasteland 3: második fejlesztői napló

Középpontban a világ, a történet és a karakterek.