Dark Souls: milliós mérföldkövek
Eddig 11 hozzászólás
ne5h
2020. May 20.
Wednesday 08:25

A FromSoftware nemrég egy Twitterbejegyzésben osztotta meg, hogy a Dark Souls sorozat eddig összesen 27 milliónál is több példányban talált gazdára. Az egyes részek eladásait illetően nem kaptunk mélyebb részletezést, azonban a széria hivatalos Twitter oldalának köszönhetően az kiderült, hogy a Dark Souls III 10 millió eladott példánnyal rendelkezik, vagyis az összeladások több mint egyharmadát a trilógia záródarabja teszi ki.

A FromSoftware természetesen megköszönte a játékosoknak a támogatását, valamint remélik, hogy a készülő Elden Ringre is legalább annyira kíváncsiak lesznek a rajongóik, mint a korábbi játékaikra.

[6] madball
May 21., Thursday 12:17 #11
Totál megérdemli szerintem is.
Én idén év elején kezdtem neki a DS1 remake-nek switch-en, majd miután befejeztem azonnal rendeltem is meg a DS2 SOTFS, illete a DS3 goty kiadásokat XO-ra. Ha befejztem őket, akkor meg jöhet a Sekiro... (nagy kár, hogy a Bloodborne Ps exkluzív)
Nem gondoltam, hogy ilyen idősen ennyi játék után ennyire beránt majd valami (Zelda BOTW kivétel ), de zseniális játékok ezek!
XBL Gamertag: madball66 , Switch: SW-0529-2537-1987
[30] Djuree
May 20., Wednesday 20:25 #10
Abszolút megérdemelten!
A 2. résszel kezdtem, ill. a bloodborne-al, amit 2x adtam el az első ellenség után hótidegesen amit nem tudtam leverni, 3. megvételre aztán csak végigtoltam párszor, aztán jött a 2. és 3. DS sok 100 beleölt órával.
sekiro eddig kimaradt de bepótlom. az új játék meg a legjobban várt!
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
[26] shearer
May 20., Wednesday 19:52 #9
Válasz kiső (#5) üzenetére
Jaja, vágom, hogy a DS sorozat gyökerei a King's Field-be nyúlnak vissza, valamennyit játszottam is pár résszel, de anno annyira nem fogott meg. Viszont valami remake, vagy simán HD remasti lehetne ezekből, pár quality of life funkcióval, igazából erre utaltam.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
[11] frg_dnl
May 20., Wednesday 18:37 #8
Az utóbbi két generáció legjobb játékai.
[27] arpi0912
May 20., Wednesday 14:10 #7
Brutális mennyiség. Viszont ha már ilyen jól kaszáltak ezzel a franchiseal akkor jó lenne ha ennek az összegnek legalább egy részét a következő játékaik technikai minőségének jobbá tételére fordítanák. Mert nem vitás szuper játékokat csinálnak, de technikailag csak egy gyenge jónak mondanám őket legyen szó bármelyikről is.
[73] zaz
May 20., Wednesday 14:04 #6
Megérdemli! Bár a Sekiro mindent visz! Elden ringet meg várom mint állat!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[36] kiső
May 20., Wednesday 12:31 #5
Válasz shearer (#4) üzenetére
A Soul's sorozat, lényegében a PS1-en indult King's Field sorozatnak a "beteljesülése". A KF4. már PS2-n szinte a Demon's Soul's előzménye volt, csak fp nézettel, hiszen a világ, és az ellenfelek nagyon hasonlítottak már egymásra. Szerettem azt is, mert elég nyomasztó volt a hangulata, akár csak a Demon's-nak. aminek hihetetlenül erős atmoszféra volt, olyan pazar világgal, mint a börtönös(örök kedvenc), meg a negyedik, Na jó a bánya is kicseszett jó.
[26] shearer
May 20., Wednesday 12:01 #4
Abszolút minden dicséretet, elismerést, és anyagi sikert megérdemel a FromSoftware. Egy közepes japán csapatból, lettek iparági trendteremtők, Hidetaka Miyazaki pedig lényegében félisten státuszba került.
Én egyedül csak azt sajnálom, hogy a régebbi címeikkel nem nagyon kezdenek semmit, van pár darab ami megérdemelne egy felújítást, vagy legalább egy PS4 verziót.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
[26] shearer
May 20., Wednesday 11:55 #3
Válasz kiső (#2) üzenetére
Vagy legyen inkább mindkettő.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
[36] kiső
May 20., Wednesday 10:44 #2
Válasz KiswechPS3 (#1) üzenetére
Vagy PS5-re egíy Demon's Soul's rimék, benne egy hatodik világgal.
[55] KiswechPS3
May 20., Wednesday 10:40 #1
Ennek örömére jöhetnének Elden Ring infók vagy legalább egy ponts dátum, hogy mikor láthatjuk már végre ?!
/* Life runs on Code */
Friss hírek

0 | Gamer365 Podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

777 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 1 | State of Play: The Last of Us Part II

Ismét masszív gameplay bemutatónak szentelve. 20 percben.

pc,xbox1,ps4 3 | Sherlock Holmes: Chapter One bejelentés

A detektív első lépései. A következő generációs konzolokon is.

ps4 6 | PS Plus: háborúba megyünk

Call of Duty: WWII a júniusi kínálat első darabja. Holnaptól tölthető!

ps4 16 | Ghost of Tsushima: útikönyv a szigethez!

pc,xbox1,ps4 1 | Wasteland 3: második fejlesztői napló

Középpontban a világ, a történet és a karakterek.