Fallout 76: ez várja majd a túlélőket
Eddig 4 hozzászólás
Gamer365
2020. May 15.
Friday 20:30


A Bethesda Softworks bejelentette a Fallout 76-re vonatkozó idei terveit, amit részletes roadmap formájában vázolt fel a megmaradt rajongóknak. Röviden? Divatos szezonok bevezetése, egyedi jutalmakkal, jelentős változások a harcrendszerben és a jutalmazások működésében, bármikor megismételhető expedíciók, C.A.M.P. menedékházak létrehozása és persze a várva várt Brotherhood of Steel történetszál elindítása a Steel Dawn missziókkal. A lenti kép kattintásra nő a kényelmesebb átvizsgálás érdekében.Ha kedvet kaptál Te is nekivágni a furcsa anomáliáktól (a művelt angolok azt hiszem bugoknak hívják őket) hemzsegő poszt-apokaliptikus pusztának, akkor van egy jó hírünk! A játék 2020 május 14 - 18 között ingyenesen kipróbálható PlayStation 4, Xbox One és PC platformokon. Előbbi kettő esetében sajnos PlayStation Plus és Xbox Live Gold/Ultimate előfizetés szükséges az eléréséhez. Az előrehaladásunkat viszont később kényelmesen átvihetjük a megvásárolt játékba.

[48] soliduss
May 19., Tuesday 10:34 #4
Válasz Hunk2 (#3) üzenetére
ne is mond. Szegény Tomi.... készültek nagyon. Extra pólót is kaptak... majdnem a fullos fullos csomagra fizettek be... de építkezés miegymás. Majd kijött a game és nem hittek a szemüknek..... majd kijöt az első patch +60 Gigával és nem hittek a szemüknek.

múltkor beszélt róla ,hogy felnézett és pont akkor trolkodtak a prénium előfizetőkkel haverja mondta ,hogy vegyenek préniumot.... azóta nem láttuk ezt az "havert" szerintem ment az alapba ....

Bethesda játékod day 1 venni.... hát elég nagy oroszrulett.
[39] Hunk2
May 16., Saturday 17:16 #3
Válasz soliduss (#1) üzenetére
Én nem panaszkodom 4-5 ezer forintot megér! XD

Haverod felé meg részvétem.
"Élni és élni hagyni"
May 16., Saturday 16:18 #2
De gonosz cím!
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[48] soliduss
May 16., Saturday 11:16 #1
szegény havarom még ma is forgolódik ,hogy ezt Day 1 megvette ....

tárhelyeket készítsétek... bőven 100 G fölött jár már a játék ..
Friss hírek

0 | Gamer365 Podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

777 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 1 | State of Play: The Last of Us Part II

Ismét masszív gameplay bemutatónak szentelve. 20 percben.

pc,xbox1,ps4 3 | Sherlock Holmes: Chapter One bejelentés

A detektív első lépései. A következő generációs konzolokon is.

ps4 6 | PS Plus: háborúba megyünk

Call of Duty: WWII a júniusi kínálat első darabja. Holnaptól tölthető!

ps4 16 | Ghost of Tsushima: útikönyv a szigethez!

pc,xbox1,ps4 1 | Wasteland 3: második fejlesztői napló

Középpontban a világ, a történet és a karakterek.