Crusader Kings III: megjelenés
Eddig 1 hozzászólás
Gamer365
2020. May 15.
Friday 20:05


A Paradox Development Studio nyolc év után új résszel jelentkezik a népszerű Crusader Kings sorozatában. A “dinasztia szimulátorok” egyik oszlopos tagja bizonyára ismét kiváló stratégiai kihívások elé állítja majd a műfaj rajongóit a középkori hatalmi harcokkal. A vikingek korától Bizánc bukásáig rengeteg fontos döntést kell majd meghoznunk a tárgyalóasztalok mellett állva és a hadsereget vezetve egyaránt. A lenti gameplay villanásokból összeállított kedvcsináló ezt igyekszik bemutatni.A Crusader Kings III 2020 szeptember 1-jén jelenik meg PC (Steam/Microsoft Store/Paradox Store) platfomra.

[12] nonkeat
May 16., Saturday 21:33 #1
Eddig jó, benne van a hangulat.
Some are like water, some are like the heat Some are a melody and some are the beat
Friss hírek

786 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 62 | PlayStation 5: megmutatják a jövőt!

10 | Megjelent a Shantae and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

6 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.

17 | CD Projekt RED: 50 millió vaják a világban!

Kis lengyel regénysorozatból egy egész világot meghódító franchise.