Crusader Kings III: megjelenés
Eddig 1 hozzászólás
Gamer365
2020. May 15.
Friday 20:05


A Paradox Development Studio nyolc év után új résszel jelentkezik a népszerű Crusader Kings sorozatában. A “dinasztia szimulátorok” egyik oszlopos tagja bizonyára ismét kiváló stratégiai kihívások elé állítja majd a műfaj rajongóit a középkori hatalmi harcokkal. A vikingek korától Bizánc bukásáig rengeteg fontos döntést kell majd meghoznunk a tárgyalóasztalok mellett állva és a hadsereget vezetve egyaránt. A lenti gameplay villanásokból összeállított kedvcsináló ezt igyekszik bemutatni.A Crusader Kings III 2020 szeptember 1-jén jelenik meg PC (Steam/Microsoft Store/Paradox Store) platfomra.

[12] nonkeat
May 16., Saturday 21:33 #1
Eddig jó, benne van a hangulat.
Some are like water, some are like the heat Some are a melody and some are the beat
Friss hírek

0 | Gamer365 Podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

777 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 1 | State of Play: The Last of Us Part II

Ismét masszív gameplay bemutatónak szentelve. 20 percben.

pc,xbox1,ps4 3 | Sherlock Holmes: Chapter One bejelentés

A detektív első lépései. A következő generációs konzolokon is.

ps4 6 | PS Plus: háborúba megyünk

Call of Duty: WWII a júniusi kínálat első darabja. Holnaptól tölthető!

ps4 16 | Ghost of Tsushima: útikönyv a szigethez!

pc,xbox1,ps4 1 | Wasteland 3: második fejlesztői napló

Középpontban a világ, a történet és a karakterek.