Gravity Well: FPS mesterek új csapata
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2020. May 13.
Wednesday 08:20


A Respawn két volt munkatársa, Drew McCoy és Jon “Slothy” Shiring nemrég új stúdiót alapított Gravity Well néven, ami több szempontból is érdekes. Egyrészt az alapítók olyan címeken dolgoztak a megboldogult Infinity Wardnál, majd később a Respawn Entertainmentnél, mint a Modern Warfare, a Titanfall vagy az Apex Legends, másrészt a csapat alakulásának körülményeire nem kis hatással volt a koronavírus.

A páros az alapítást is távmunkán keresztül végezte és állításuk szerint ez a mentalitás olyan üzleti modell része lesz, amit a stúdió a későbbiekben is alkalmazni fog. Ezen felül a Gravity Well úgy próbálja meg kicsit felrázni a triplaA-s fejlesztést következő generációs platformokat célzó merész ötletekkel, hogy a dolgozói létszámot 80-85 főben maximalizálja. Drew és Jon úgy érzi, hogy amikor egy csapat mérete eléri a 100 főt, a dolgok lassabban zajlanak és a kreativitást is elfojtják. A Gravity Wellnél mindenki kreatív szabadságot kap és a legfontosabb szempontok között a dolgozói egészség is szerepelni fog.

"Amiatt nyitunk stúdiót, ahogy játékokat akarunk készíteni. Időt akarunk szánni, hogy mindent átvegyünk és ötleteket és visszajelzést gyűjtsünk az egész csapattól. Úgy építjük ezt a stúdiót, hogy évtizedekig fennálljon és ez nem történhet meg, ha nem a csapat a legfontosabb" - nyilatkozta Drew McCoy.

Friss hírek

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc 0 | Kill it with Fire: pókiszony augusztusban

Nem mindenki szereti a nyolclábú barátainkat.

0 | [Gyűjtő365] WayForwardék újráznak

Shantae és az Xtreme Sports jön Switchre és GBC-re!

14 | Megfeneklett a Skull & Bones

Jelentések szerint a Ubisoft rebootolta a fejlesztést.

pc 4 | Utolsó trailer #2: Death Stranding

Futárkodás az emberiségért, csapó kettő.

ps4 4 | Utolsó trailer: Ghost of Tushima

1 perces felkészítő a háború előtt.