Assassin’s Creed Valhalla: a zeneszerzők
Eddig 2 hozzászólás
Gamer365
2020. May 12.
Tuesday 20:30


Az Assassin’s Creed Valhalla játékmenetével és újításaival kapcsolatban még rengeteg kérdés merülhet fel bennünk, egy dolog azonban a mai Ubisoft blogbejegyzés után egyértelműnek tűnik: a zenei anyag a legjobb kezekben van. Lássuk kiknek a vállán nyugszik a hangulat megalapozása és ki szolgáltatja majd a flyting alapokat.

Jesper Kyd

A BAFTA díjas dán zeneszerző számára nem ismeretlen a sorozat, hiszen az első rész mellett a teljes Ezio trilógia az ő nevéhez köthető. Karrierjének kezdete ennél persze jóval korábbra, egészen a Commodore 64 és Amiga korszakba nyúlik vissza. Dallamai kísérték a 47-es ügynököt a Hitman sorozatban, a zombik mészárlását a State of Decay-ben, vagy legutóbb éppen a Borderlands 3 furcsa hőseit.

Sarah Schachner

Az amerikai hölgy szintén letette már a kéznyomát a sorozaton, hiszen legutoljára az Assassin’s Creed: Origins zenei anyagáért felelt. Előszeretettel keveri a szintetizátor effektjeit a klasszikus húros hangszerekkel. Az ő munkáját hallhattuk az Anthem-ben vagy éppen a tavaly megjelent Call of Duty: Modern Warfare újragondolásban is.

Einar “ Kvitrafn” Selvik

A norvég zeneszerző, énekes és zenész már 25 éve él és lélegzik együtt az északi dallamokkal. A legtöbben valószínűleg a The History Channel Vikingek című sorozatából ismerhetik, aminek 11 epizódjában jegyezték zeneszerzőként, de szinte minden rész háttérdallamában feltűnt valamilyen hangszerrel. Sőt, egy alkalommal még színészként is. Ő fog eredeti dallamokat szerezni az Assassin’s Creed Valhallához. Érdemes a Wardruna néven futó jelenlegi zenekarára rákeresni egyébként, de lentebb egy kis ízelítőt azért nyújtunk belőle. Hangolódjunk a viking kultúrára.


moderator sQr
May 13., Wednesday 9:19 #2
Válasz theSickness (#1) üzenetére
Így van. Igyekeztem csak a fontosabbakat kiemelni, ha a kedvenceket írtam volna, akkor a Freedom Fighters-nek bérelt helye van. ^^,

Szerintem is nagyon ígéretes hármas. Tegnap egész este Wardruna ment nálam miután utánanéztem. : ]
Twitter: sequeeer
May 13., Wednesday 8:35 #1
Jesper Kyd az egyik favorit játék-zeneszerzőm. Nyilván a cikkbe nem fért bele minden referenciaként említendő műve, érdemes viszont így külön megemlíteni az olyanokat, mint például a Freedom Fighters, a Darksiders II, vagy mondjuk az Unreal Tournament 3.

Egyébként elég jó kis triónak tűnik.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Friss hírek

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc 0 | Kill it with Fire: pókiszony augusztusban

Nem mindenki szereti a nyolclábú barátainkat.

0 | [Gyűjtő365] WayForwardék újráznak

Shantae és az Xtreme Sports jön Switchre és GBC-re!

18 | Megfeneklett a Skull & Bones

Jelentések szerint a Ubisoft rebootolta a fejlesztést.

pc 4 | Utolsó trailer #2: Death Stranding

Futárkodás az emberiségért, csapó kettő.

ps4 5 | Utolsó trailer: Ghost of Tushima

1 perces felkészítő a háború előtt.