Civilization VI: jön a szezonbérlet
Eddig 0 hozzászólás
Gamer365
2020. May 12.
Tuesday 16:40


A Firaxis Games bejelentette, hogy négy év foltozgatás és két tartalmas kiegészítő után a Sid Meier’s Civilization VI a következő egy évben szezonbérlet formájában bővül majd tovább. Nézzük mi várható a New Frontier névre keresztelt bérlet részeként. A roadmap kattintásra nagyítható!

+ 8 új civilizáció
+ 9 új vezető
+ 6 új játékmód
+ Számtalan új játékmenet érintő frissítés és tartalmi bővítésA Sid Meier’s Civilization VI New Frontier Pass 2020 május 21-én szállítja majd az első tartalmi bővítését, amit a tervek szerint egészen 2021 márciusáig folytat majd PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, Mac és később mobil platformokon is.

Friss hírek

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc 0 | Kill it with Fire: pókiszony augusztusban

Nem mindenki szereti a nyolclábú barátainkat.

0 | [Gyűjtő365] WayForwardék újráznak

Shantae és az Xtreme Sports jön Switchre és GBC-re!

19 | Megfeneklett a Skull & Bones

Jelentések szerint a Ubisoft rebootolta a fejlesztést.

pc 4 | Utolsó trailer #2: Death Stranding

Futárkodás az emberiségért, csapó kettő.

ps4 5 | Utolsó trailer: Ghost of Tushima

1 perces felkészítő a háború előtt.