Apex Legends: új távlatok a legendáknak
Eddig 33 hozzászólás
ne5h
2020. May 09.
Saturday 17:34


Az Apex Legends a megjelenése óta folyamatos átalakuláson megy át, köszönhetően annak, hogy a Respawn folyamatosan kísérletezget a játék különböző tevékenységeinek kibővítésével és átalakításával. Ennek következő állomása a hamarosan kezdődő Fortune’s Favor szezon, melyben a játék első PvE tartalma is megjelenik a The Broken Ghost season questnek köszönhetően.

A The Broken Ghost keretében a PvP meccseken szerezhetünk napi kincses csomagokat, melyeket összegyűjtve aztán úgynevezett Huntokat aktiválhatunk, amik teljesítésével közelebb kerülünk, hogy megszerezzük a quest célját, egy titokzatos műalkotást.

A The Broken Ghost során gyűjthető treasure packok újfajta lootforrások a játékban, melyekből minden nap egyet szerezhetünk. Tartalmukat a meccsek között tekinthetjük meg és rejthetnek kraft alapanyagot, Battle Pass XP-t, Apex Packot vagy a belépőt a Huntokhoz.

A Huntok a játék új PvE játékmódja, melyben prowler hordák ellen kell felvennünk a harcot, a sikeres teljesítésükkel pedig nem csak jutalmat kapunk, de az újonnan bevezetésre kerülő történeti szálba is folyamatos betekintést engednek.

A fentieken túl természetesen az új szezon is saját Battle Pass-szal érkezik, ahogy az átalakított Kings Canyonnak hála egy teljesen új játékteret is kapunk. A Fortune's Favor május 12-én veszi kezdetét.

May 11., Monday 14:07 #33
Válasz ne5h (#32) üzenetére
Mondom, a játék ezen részének nem én vagyok a célközönsége. Sajnos képes vagyok leegyszerűsíteni a képletet arra, hogy 10 órán keresztül csinálom ugyanazt, hátha kapok valami új felszerelést, aminek megint annyi az értelme, hogy vadászhatok vele... nos, újabb felszerelésekre. És mivel maga a harc is arról szól, a jobb cuccokkal ki lesz kevésbé golyófogó, így ezt sem tartom különösebben izgalmasnak.

Ez nekem nem tartalom, hanem "tartalom".
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
May 11., Monday 13:50 #32
Válasz theSickness (#31) üzenetére
Akkor igazából ezek az eventek nem neked szólnak. Meg úgy igazából a játék endgame része sem. Aminek valahol része ezeknek az eventeknek a léte is. Ez technikailag a 2 raid bossai-nak (jelentősen) kibővített változata, szóval ha az sem mozgatott (gyanítom így van), akkor ezeket is nyugodtan hanyagolhatod. Vagy ne, csak akkor ne lepődj meg, ha "10 óra önismétlést" kapsz.
I am such a B.A.
May 11., Monday 13:45 #31
Válasz ne5h (#30) üzenetére
Nekem nem szórakoztató megállás nélkül az újabb lootokra vadászni. Pedig erről szól a zsáner. Nekem az nem célom, hogy belerakjak plusz 10 óra önismétlést, hátha kiesik egy vagy két jobb fegyver.

Akkor minek nyomom? Jó kérdés. Egy ideig azért, mert izgat az újdonság. Aztán amikor egy tisztább pillanatomban összerakom, hogy az új cucc is csak arra jó, hogy újra ezt csináljam, hátha kapok még egy másik cuccot, akkor... pihentetem. Ha jön új tartalom, akkor megnézem újra.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
May 11., Monday 12:56 #30
Válasz theSickness (#29) üzenetére
Jó, hogy már előre kijelented, hogy grindolás, miközben nem tudjuk, mennyire lesznek gyakoriak a treasure packok, lehet, hogy elég egy meccset játszani érte, hogy összeszedd (azért az csak nem olyan megterhelő) és utána már el is érhető a játékmód. Valamint arról sincsenek egyelőre részletek, hogy ez mostantól állandó részese lesz-e a kínálatnak vagy csak a szezon alatt lesz elérhető (mindkét verzió egyaránt elképzelhető).

Vagy összekötöd a kellemeset a haszontalannal és megcsinálod a takedownt, ami alatt összeszeded a 30 fragmentet és egyben egy adag lootot is farmolsz, aminek nem mellesleg egy része specifikus, majd utána visszamész a hajóra és megcsinálod az eventet és kezded az egészet elölről. Tovább tart, ez tény, viszont cserébe kevésbé monoton, főleg mivel ezúttal nem 1 hét van az eventre, hanem egy hónap. De a takedown helyett lehet boss/rare spawn farm köröket csinálni, ahol szintén tudsz eleget ölni ahhoz, hogy meglegyenek a fragmentek.
Először csinál ilyesmit a Gearbox a sorozat történetében (mármint ilyen eventeket), és ha nem is grandiózus, de fejlődés van az újabb eventek esetében.
I am such a B.A.
May 11., Monday 11:53 #29
Válasz ne5h (#26) üzenetére
Igen, ezt mondom: simán lehetne egy új játékmódod, de beépítik a grindolásba, hogy még inkább rajta legyél, elvessz a játékban, hátha belőled is látnak pénzt. Főleg hogy kvázi ingyen bővült a játék. Erre mondtam, hogy ügyes.

A BL3 megoldására nem tudom, van-e más / jobb metódus. Nekem már az is sokat segítene, ha egy feszesebb kis sztorit kapott volna. Ha tényleg minden challenge-et ki akarsz pipálni, azaz minden jutalmat meg akarsz szerezni, 10x biztos végig kell menni az eventen (van egy olyan kihívás, hogy tíz alkalommal kell lenyomni a bosst), azaz 10x utaznod kell valahová pár perc alatt kifarmolni a 30 darab bigyót a belépésért cserébe. A teljes loop: elutazol az X bolygóra, szeded a bigyókat, visszateleportálsz a hajóra, onnan le a kartellhez, lenyomod az egészet, aztán vissza a hajóra, hiszen fel kell venned a küldetést megint, aztán kezdődik elölről. Töltőképernyők mennyiségében és gyakoriságában ez már vetekszik a két Destiny-vel.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[14] bilicsi
May 11., Monday 11:13 #28
Válasz alf22 (#27) üzenetére
Igen, köszönöm, közben kipróbáltam psen és ott valóban engedi kikapcsolni.
PSN: bilicsi77 Xbox: bilicsi77
[28] alf22
May 11., Monday 10:34 #27
Válasz bilicsi (#5) üzenetére
Ps4en engedi a crossplay offot, xboxon nem. Erre már volt panasz.
May 11., Monday 9:58 #26
Válasz theSickness (#15) üzenetére
Ööö... azért az megvan, hogy az X darab bigyó felszedésével konkrétan egy új játékmódot is tudsz aktiválni, ami eddig nem volt a játékban?

A Borderlands 3 pedig már a korábbi eventek alatt is ezt csinálta, a mostani annyiban több/jobb, hogy nagyobb a változatosság az ellenfelek és bossok tekintetében, ráadásul nagyobb esélyed van a specifikus lootok megszerzésére is, ha a teljes pályát kipucolod és nem csak az objective-et teljesíted.
I am such a B.A.
[48] soliduss
May 11., Monday 9:08 #25
Válasz Hunk2 (#23) üzenetére
Amíg az Apex sikeres addig van esély egy Tf3-ra. pont múltkor írtam, hogy a multija még mindig aktív a 2. résznek. 2000-3000 a játékos szám, ami nem túl acélos, de hétvégenként felkúszik mindig 5000-10000 közé.

Örülnék én is egy 3. résznek... de sanszosabb ,hogy előbb lesz valamiféle Titanfall event az apexben... ha az sikeres lesz akkor szerintem még közelebb kerül a 3. rész. Addig szerintem csak a star wars marad..
[11] Ákos23
May 10., Sunday 19:01 #24
Válasz Hunk2 (#23) üzenetére
Nem hiszem, h 3 ekkora projektet vinne egyszerre a respawn, főleg mivel a titanfall anyagilag se volt sikeres, szóval szerintem az ea inkább a swt meg az apexet erőlteti.
[39] Hunk2
May 10., Sunday 17:19 #23
Válasz theSickness (#22) üzenetére
Fallen Order lesz folytatása az már biztos!

Én magam örülnék egy Titanfall 3 játéknak aminek nincs köze az APEX-hez, süt sokkal jobb lenne!
"Élni és élni hagyni"
May 10., Sunday 15:37 #22
Válasz Hunk2 (#20) üzenetére
Anyagilag logikusabb lenne egy Fallen Order folytatás, max az szólhat az EA részéről a TF3 mellett, ha szépen össze tudják gereblyézni a Titanfall + Apex univerzumot.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[7] samus101
May 10., Sunday 15:27 #21
Válasz Hunk2 (#20) üzenetére
Nagyon jó lenne 😉
"Reach out and touch faith!"
[39] Hunk2
May 10., Sunday 15:26 #20
Válasz samus101 (#10) üzenetére
EA lesz egy kis külön online műsora talán ott lesz egy Titanfall 3 bejelentés.
"Élni és élni hagyni"
[39] Hunk2
May 10., Sunday 15:24 #19
Válasz soliduss (#4) üzenetére
Crossplay működik csak nem mindenhol, multiban is jó lenne csak ép PC teljesen kizárnám a mókából!
"Élni és élni hagyni"
[15] igni
May 10., Sunday 14:09 #18
Válasz skiz0 (#16) üzenetére
Legnagyobb baj a sok tetves csaló PC-sel van. Kb. 2-3 hete indítottak petíciót, hogy a Warzoneból zárják ki őket a cross-playből és csak a konzolosok játszhassanak együtt. Ha jól tudom csak ps4 lehet kikapcsolni a cross-playt warzone-nál boxon nem. Legkevesebb gond itt a bill.+egér. Sajnos borítékolható volt, hogy a PC-s tábor fogja kinyírni a cross-playt a wh,aimbot stb. cheattel.
Switch Friend Code: SW-4131-4448-1527
[48] soliduss
May 10., Sunday 13:49 #17
Válasz skiz0 (#16) üzenetére
Dehogy is felesleges. A bill+ egér bill külön kiegészítő amire szerintem sokan nem áldoznak.

Nézd engem nem érint.... ez is olyan mint a crossgamechat amióta van én alig használom.... pedig ps3/x360 erában ez fegyvertény volt .

Nyilán az átag játékos joyal tolja..... egy átlagos pc-s meg egérrel. A kettő nem ugyan az.
[16] skiz0
May 10., Sunday 13:42 #16
Válasz soliduss (#4) üzenetére
szerintem igen is kell, vannak haverok, akiknek csak Xboxa van, valakinek meg csak PS4/PC - ráadásul rádughatsz egér+billt PS4-re is akár ugyanúgy, ergo szerintem ez csak egy fölösleges nyavalygás a balfasz konzolosok által
PSN: mucsacso
May 10., Sunday 13:06 #15
Válasz soliduss (#14) üzenetére
Jó, csak kábé úgy van előadva, mintha varázslatos dolgok állnának most előtted. Erre mondtam, hogy rettentő ügyesen van becsomagolva. Ha azt mondanák, hogy szedj fel a meccsen X darab bigyót és ezzel megkapod az Y skint, az is motiváló lehet, de messze nem hangzik izgalmasnak.

A Borderlands 3 ugyanezt nyomja. Az új ingyenes eventre úgy lehet benevezni, ha random elkalandozva speciális ellenfeleket öldösöl. Az eventen így mehetsz egy kört, ami persze messze nem elég ahhoz, hogy mindent megszerezz. Sőt. Úgyhogy utána újra lehet utazgatni vadászni, hogy mehess egy újabb kört. Aztán megint. És megint. És megint.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[48] soliduss
May 10., Sunday 12:58 #14
Válasz theSickness (#13) üzenetére
mert mikor ért valaha valamit is a multiplayer ? Soha. A szórakozás a lényeg.

A lemezes játékok multijánál az volt a gond régen ,hogy rákattantál... ha bejött toltak kb 2-3 hétig és kb annyi. Ha szerencséd volt jött Dlc..... amiért újra fizethettél.

Itt meg folyamatosan nyomják az eventeket és a tartalmakat. HA akarod beszász ha akarod kiszálsz... ennyi.
May 10., Sunday 12:54 #13
Okosan ki van találva, hogyan kattanj rá a küzdelemre a nagy semmiért.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[14] bilicsi
May 10., Sunday 12:51 #12
Válasz Ákos23 (#9) üzenetére
Hát no opció nincs, lehet mert xboxon játszok, kipróbálom ps4-en majd, köszi.
PSN: bilicsi77 Xbox: bilicsi77
[48] soliduss
May 10., Sunday 12:41 #11
Válasz samus101 (#10) üzenetére
Nézd... ha ez sikeres lesz van esély még egy titanfall 3-ra is. Múltkor nyilatkozta Vince Z. ,hogy most az Apex... de a titanfall 3 sem került még le a tervek közül.
[7] samus101
May 10., Sunday 12:31 #10
Kár hogy ez lett a Titanfall 3 helyett. Biztos jó, de egyszerűen herotom van a BR játékoktól
"Reach out and touch faith!"
[11] Ákos23
May 10., Sunday 12:23 #9
Válasz bilicsi (#8) üzenetére
Ki kapcsolod és utána mindig kérdezi nyomj no-t nekem így engedni szokta. Mondjuk eleve idegesít, h minden menet előtt külön megkerdezi.
[14] bilicsi
May 10., Sunday 12:01 #8
Válasz Ákos23 (#6) üzenetére
És hova? Hiaba kapcsolom ki nem engedi anélkül..
PSN: bilicsi77 Xbox: bilicsi77
[11] Ákos23
May 10., Sunday 11:58 #7
Válasz soliduss (#4) üzenetére
Azt nem értem miért nincs csak konzol vs konzol opció.
[11] Ákos23
May 10., Sunday 11:56 #6
Válasz bilicsi (#5) üzenetére
Ki lehet kapcsolni, mondjuk jól el van dugva xD
[14] bilicsi
May 10., Sunday 11:29 #5
Válasz alf22 (#3) üzenetére
Warzone-t hogyan jatszol crossplay nélkül? Nekem nem is engedi.. csak a team dm-et még ilyeneket.
PSN: bilicsi77 Xbox: bilicsi77
[48] soliduss
May 10., Sunday 10:46 #4
Válasz skiz0 (#2) üzenetére
A crossgame addig volt asztalon míg be nem igazolódott a félsz.... pc-sek pc-vel... jobb fps-ekkel kanibalizálják a konzolosokat... kb itt kezd elhalni az egész.

Múltkor volt egy cikk talán a kotakun, hogy egyre többen kapcsolják ki a cross play-t és hagyják a fenébe. Láttam én is egy vidit.... egy pc-s egy sniperral legyőzhetetlen volt....
[28] alf22
May 10., Sunday 7:45 #3
Válasz skiz0 (#2) üzenetére
Ugy tudom a warzone crossplay funkciojat leginkabb a pc tábor (talán még az xbox) erolteti. Én is alapból kikapcsolom (ps4). Nem szivugyem pc-sek ellen szivni. Szorakozzanak egymassal.
[16] skiz0
May 10., Sunday 1:01 #2
Nem értem, hogy hogyan nincs még mindig bent crossplay... Így esélyük nincsen a Warzone ellen
PSN: mucsacso
[33] Crockett
May 09., Saturday 20:17 #1
Remek. Példás, ahogy ezzel a játékkal foglalkoznak. Marha élvezetes még mindig. Várom!
XboxLive: Dolumajo
Friss hírek

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc 0 | Kill it with Fire: pókiszony augusztusban

Nem mindenki szereti a nyolclábú barátainkat.

0 | [Gyűjtő365] WayForwardék újráznak

Shantae és az Xtreme Sports jön Switchre és GBC-re!

20 | Megfeneklett a Skull & Bones

Jelentések szerint a Ubisoft rebootolta a fejlesztést.

pc 4 | Utolsó trailer #2: Death Stranding

Futárkodás az emberiségért, csapó kettő.

ps4 5 | Utolsó trailer: Ghost of Tushima

1 perces felkészítő a háború előtt.