[Villámpróba] Colt Canyon
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2020. May 09.
Saturday 14:48


A Headupnál sok érdekes indie cím lapul, a Colt Canyon is egy ilyen vadállat - amelyik ráadásul első blikkre még kicsit riasztó is lehet egyszerű grafikájával. A látszat azonban csal, a Steam Linkkel tévére streamelt gameplay próba már az első pillanatokban levett a lábamról. A fenti feature és a frissen próbált béta verzió alapján azt mondhatjuk, hogy egy igen izgi roguelike van készülőben

A Colt Canyon egyszerre hoz egy kis vadnyugati sztorit és a szokásos roguelike hurkot az akcióra szomjazók számára. Elindulsz az elrabolt társad után, folyamatosan erősödsz, kitapasztalod a fegyvereket, ellenfeleket, tereptárgyakat. Meghalsz, majd újrakezded egy kicsit átrendezett terepen, de több tapasztalattal. Twin stick és tárgygyűkjtögetés, folyamatos mozgás és pixelpontos lövések - nem lesz egyszerű dolgunk, ez egy hardcore játék, nem egy elpuhított Westworld imitáció.

Minden futam három terepen zajlik, három szekcióval és egyenként egy bossharccal. A pályák nagyok (talán kicsit túlságosan is), de tele vannak izgalmas részletekkel, sok sok gyűjtögetnivalóval. A pályák hosszából fakadóan a permadeath több bosszús pillanatot is hoz majd, de ettől is roguelike a zsáner legújabb gyermeke. Szerencsére a mozgás, az akció, és a látvány olyan szinten egyben van, hogy simán elhinné az ember a Devolveres logót is a játék elején. És ahogy mondtam, a látvány döbbenetesen hangulatos, nagy tévén szinte pszichedelikusan jól fest a pulzáló, mozgó pixelhalom.

Érdekes darab lesz a Colt Canyon, a műfaj rajongóinak érdemes már most becélozni (Sic!) a programot, amely később jön még az idén PC-re, Switchre és Xbox One-ra.

Friss hírek

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc 0 | Kill it with Fire: pókiszony augusztusban

Nem mindenki szereti a nyolclábú barátainkat.

0 | [Gyűjtő365] WayForwardék újráznak

Shantae és az Xtreme Sports jön Switchre és GBC-re!

19 | Megfeneklett a Skull & Bones

Jelentések szerint a Ubisoft rebootolta a fejlesztést.

pc 4 | Utolsó trailer #2: Death Stranding

Futárkodás az emberiségért, csapó kettő.

ps4 5 | Utolsó trailer: Ghost of Tushima

1 perces felkészítő a háború előtt.