[InsideX] Gears Tactics kisokos és megjelenés
Eddig 5 hozzászólás
Gamer365
2020. April 07.
Tuesday 21:55


Az Inside Xbox műsora alatt a The Coalition és a Splash Damage büszkén jelentette be, hogy a szériát egy teljesen új nézőpontból bemutató Gears Tactics aranylemezre került - egyúttal megkezdődtek a munkálatok az Xbox One változat év végi érkezéséhez. Itt van 5 dolog amit addig is nem árt tudni róla!

+ A PC játékosoknak készült!
A Microsoft nem titkoltan nyitni szeretne egy új közönség felé ezzel a PC platformon otthonosan mozgó zsánerrel. A teljes interface és kezelés a billentyűzet és egér kombinációra van szabva.

+ Hé, ez nem Kait faterja?
A Tactics 12 évvel játszódik a Gears of War előtt, ez pedig lehetőséget ad arra hogy jobban megismerjük az 5. rész főszereplőjének édesapját. Gabriel ‘Gabe’ Diaz története a jó vezetőről, a túlélésért folytatott küzdelemről és az önfeláldozásról szól.

+ Ismeretlen ellenfél...
A játék főkolomposa a Rise of RAAM képregényből ismert Ukkon, a Locust genetikus, aki a Gears of War-ban megismert rémségek létrehozásáért felelt.

+ Tigrismintás kerekek a gépezetben!
A Gears Tactics végtelennek tűnő személyre szabhatóságot biztosít a játékosoknak. Szinte minden elem fejleszthető és formálható, így lehet tigrismintás Lancerünk is, amit csak egy fél lépés választ el a pink páncéltól. Mikrotranzakció viszont nem lesz! Mindent a játékban szerezhető pontokból finanszírozhatunk.

+ FINISH HIM!
A széria kivégző mozdulatait is viszont láthatjuk természetesen, ami ráadásul fontos játékbeli szerepet hurcol magán: extra akciópontot kaphatunk a következő körre utána!

A Gears Tactics 2020 április 28-án érkezik PC-re, ráadásul rögtön Windows Store, Steam és Xbox Game Pass Ultimate is a rendelkezésünkre áll majd. Az Xbox változat a tervek szerint valamikor év végén követi.

Apr 08., Wednesday 18:09 #5
A GoW féle fedezékrendszer nagyon jól fog állni ennek a játéknak/stílusnak. Tetszik az egész, kimondottan várós!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[18] Plasma
Apr 08., Wednesday 10:23 #4
Érdekes lesz, gondolom a konzolos megjelenés azért van eltolva, hogy igazodjanak az új konzol megjelenéséhez (még ha elvileg minden játszható lesz egy jó darabig sima One-on is).
Apr 08., Wednesday 9:53 #3
Mi értelme van ennek a "PC játékosoknak készült" dumának egy olyan zsánernél, ami konzolon is rég otthonosan mozog; egy zsáneren belüli olyan játéknál, ami bevallottan pörgősebb darab; mindezt az Xbox brand alatt , ami a PC és konzol platformok egyesítésére lett kitalálva?

Mindenesetre jön a konzolos még idén.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[51] Dude
Apr 08., Wednesday 8:10 #2
Szeretem a stílust. Szóval jöhet. A videó alapján meg elég jónak ígérkezik. Várjuk.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[11] Wallace
Apr 08., Wednesday 1:26 #1
Szuper! Jön X-re is.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.